کد خبر: ۱۵۴۸۷
تاریخ انتشار: ۲۶ فروردين ۱۴۰۲ - ۲۰:۱۹

به آتش کشیدن پرچم جمهوری آذربایجان در ارمنستان

در پی انتشار فیلمی از آتش زدن پرچم جمهوری آذربایجان توسط مردی ارمنستانی در حاشیه مسابقات ورزشی، باکو اعتراض شدید خود را اعلام کرد.
به آتش کشیدن پرچم جمهوری آذربایجان در ارمنستان

به آتش کشیده شدن پرچم جمهوری آذربایجان در ارمنستان

مخاطب۲۴ : جمهوری آذربایجان امروز (شنبه) پس از به آتش کشیده شدن پرچم ملی این کشور در مراسم افتتاحیه مسابقات قهرمانی وزنه‌برداری در ارمنستان، مراتب اعتراض شدید خود را اعلام کرد.

به گزارش رویترز، جمهوری آذربایجان می‌گوید شرکت در مسابقات قهرمانی برای ورزشکارانش غیرممکن شده و آن‌ها ارمنستان را ترک کرده و از طریق گرجستان به کشورشان بازگشته‌اند.

 

وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک جمهوری آذربایجان می‌گوید آتش زدن پرچم این کشور با اهداف و اصول ورزشی که صلح و درک متقابل را بین ملت‌ها ترویج می‌کند، مغایرت دارد. در بیانیه وزارت ورزش تاکید شده که «سیاسی شدن ورزش کاملا غیرقابل قبول» بوده و نشان می‌دهد ارمنستان «آمادگی برگزاری چنین رویداد‌هایی را ندارد».

فرید گایبوف، وزیر ورزش و جوانان جمهوری آذربایجان در توئیتر خود نوشت: «ما از جامعه جهانی و نهاد‌های ورزشی بین المللی می‌خواهیم که این اقدام وحشیانه را به شدت محکوم کنند. همچنین از فدراسیون وزنه برداری اروپا می‌خواهیم که تحریم‌هایی را علیه ارمنستان اعمال کند».

ارمنستان این انتقاد را رد کرده و می‌گوید این حادثه به سرعت و بدون هیچ خطری برای رقبا در مسابقات قهرمانی وزنه برداری اروپا حل شده است.

صد و یکمین دوره مسابقات وزنه برداری قهرمانی اروپا با حضور ۳۸۰ ورزشکار از ۴۰ کشور اروپایی روز جمعه در ایروان، پایتخت ارمنستان آغاز شد. به تازگی تصاویری منتشر شده که مردی ارمنستانی در جریان مسابقات پرچم جمهوری آذربایجان را روی صحنه به آتش می‌کشد و آن را از سالن خارج می‌کند. او بازداشت و به یکی از پاسگاه‌های پلیس ایروان فرستاده شد. کمی بعد، خبرگزاری ریانووستی روسیه به نقل از وکیل او گزارش داد که او آزاد شده است.|باشگاه خبرنگاران 

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
پادکست: مخاطب فوتبالی - قسمت ۳: اوستون اورونوف؛ انفجار یک استعداد پادکست: مخاطب فوتبالی - قسمت ۳: اوستون اورونوف؛ انفجار یک استعداد
در این قسمت از پادکست مخاطب فوتبالی به بررسی شرایط ستاره‌ی ازبکستانی تیم پرسپولیس میپردازیم.
تحلیل نظام آموزشی ایران؛ از حافظه تا مهارت تحلیل نظام آموزشی ایران؛ از حافظه تا مهارت
نظام آموزشی ایران با وجود دستاورد‌های مهم در باسوادی و گسترش پوشش تحصیلی، همچنان زیر سایه‌ی حافظه‌محوری، نابرابری آموزشی و ضعف مهارت‌آموزی گرفتار مانده و نیازمند اصلاحات بنیادین است.
تاج فیتنس جهان بر سر یک ملکه‌ی ایرانی! تاج فیتنس جهان بر سر یک ملکه‌ی ایرانی!
هانا مهرگان، ورزشکار ایرانی‌تبار ساکن کانادا، با درخشش خیره‌کننده در رقابت‌های جهانی فیتنس ۲۰۲۵ میامی، عنوان «ملکه تناسب اندام جهان» را به دست آورد.
قتل دختر جوان به دست خواستگارش قتل دختر جوان به دست خواستگارش
پرونده قتل راضیه در شهرری پس از اعتراف خواستگارش به دلیل عشق بیمارگونه و اعتیاد، بار دیگر جنجال‌برانگیز شد.
قیمت بلیت مهران مدیری از جنیفر لوپز در دبی گران‌تر بود قیمت بلیت مهران مدیری از جنیفر لوپز در دبی گران‌تر بود
بلیت‌های کنسرت مهران مدیری در دبی از ۳۹۹ تا ۱۵۰۰ درهم فروخته شد و در برخی بازه‌ها حتی از بلیت‌های جنیفر لوپز گران‌تر بود.
قتل یک زن ۱۶ ساله به دست شوهرش در عجب‌شیر قتل یک زن ۱۶ ساله به دست شوهرش در عجب‌شیر
فرمانده انتظامی عجب‌شیر از قتل یک زن ۱۶ ساله توسط همسرش خبر داد؛ قاتل در تحقیقات اولیه به انگیزه اختلافات خانوادگی اعتراف کرد.
تعیین قیمت برنج هندی و پاکستانی تنظیم‌بازاری تعیین قیمت برنج هندی و پاکستانی تنظیم‌بازاری
رئیس اتحادیه بنکداران تهران از آغاز عرضه برنج هندی و پاکستانی با قیمت‌های تنظیم‌بازاری خبر داد؛ برنج هندی ۴۹ و ۵۹ هزار تومان، پاکستانی ۶۶ هزار تومان است.
برگزیده
مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم
ترامپ و ماکرون هنگام دیدار در مصر هنگام دست دادن با هم مچ انداختند به طوری که توجه همه رسانه ها را جلب کرد.
احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند
مشاور رئیس جمهور در امور احزاب و تشکل‌ها در نشستی با احزاب و فعالان سیاسی استان گلستان گفت: تاکید رئیس جمهور بر این است که احزاب برای تصمیم گیری‌ها و تصمیم سازی‌ها در کشور به صورت جدی‌تر مورد مشورت قرار بگیرند.
خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد
اخیراً شایعاتی در شبکه‌های اجتماعی و اکانت‌های مرتبط با رژیم صهیونیستی منتشر شد مبنی بر اینکه سردار قاآنی مورد سوءقصد قرار گرفته و به شهادت رسیده است که پیگیری‌ها حاکی از آنست که این اخبار صحت ندارد.
صفحه خبر بالای تصاویر