کد خبر: ۲۳۴۸
تاریخ انتشار: ۰۱ آذر ۱۴۰۰ - ۰۹:۳۲

پیش‌بینی بورس امروز اول آذرماه؛ شاخص مثبت است؟

بر اساس اطلاعیه‌های منتشر شده در کدال مقدمات افزایش سرمایه شستا فراهم شده است. این خبر سیگنال مهمی برای بازار سهام امروز است.

در هفته گذشته شاخص کل بورس تهران افتی ۳٫۱ درصدی را تجربه کرد. معاملات بورس امروز در بازار سهام خوش بینانه دنبال می شود. بورس بازان امیدوارند خریداران در سمت تقاضا، شاخص را به جلو حرکت بدهند. سهامداران بورس امید چندانی به تغییرات بنیادی در بورس را ندارند. عدم درک معنای دقیق بورس منجر به ضرردهی خواهد شد.

سیگنال مثبت شستا برای بورسی‌ها/ بزرگ‌ترین افزایش سرمایه تاریخ بورس ایران

به گزارش تجارت‌نیوز، سیگنال‌های خوبی برای بازار سهام امروز وجود دارد و با توجه به اتمام مثبت بورس در روز گذشته به نظر می‌رسد امروز نیز شاهد رشد شاخص کل با پیشروی نمادهای شستا، بانکی‌ها، خودرویی‌ها و در ادامه سایر گروه‌ها باشیم.

بر اساس اطلاعیه منتشر شده در کدال افزایش سرمایه هزار و ۱۷۲ درصدی شستا به تایید حسابرس رسیده است. این افزایش سرمایه قرار است از محل مازاد تجدید ارزیابی دارایی‌های این شرکت صورت پذیرد. به گفته موسوی،مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی این افزایش سرمایه از منظر ریالی در تاریخ بازار سرمایه بی‌سابقه است.

سیگنال مثبت شستا برای بورسی‌ها/ بزرگ‌ترین افزایش سرمایه تاریخ بورس ایران

علاوه بر این دولت‌آبادی، مدیرعامل بانک ملت گفته افزایش سرمایه بانک ملت دوباره به جریان افتاده و توسط سازمان حسابرسی در حال رسیدگی است. به محض دریافت گزارش مذکور، سهامداران مطلع خواهند شد.

میرکاظمی،رئیس سازمان برنامه و بودجه گفت: تا ۱۵ آذر بودجه بر مبنای واقعی نه بر مبنای ردیف محور بلکه بر مبنای برنامه محور به مجلس شورای اسلامی ارائه می‌شود.

وی ادامه داد: تا سال ۱۴۰۵ دولت باید ۵۳۵ هزار میلیارد تومان اصل و سود اوراق دولت قبل را پرداخت کند، دولت سیزدهم تاکنون بیشتر از آنکه اوراق بفروشد اوراق تسویه کرده است.

 

 

احمد علیرضا بیگی نماینده مجلس گفت: ما امیدی به اجرای برجام نداریم، اساساً این توافق از همان ابتدا عملاً برای اجرا شدن تدوین و نوشته نشده است. اما به جهت اینکه به جامعه جهانی ثابت شود که جمهوری اسلامی ایران برای اجرایی شدن آن همکاری حداکثری را داشته و به تعهدات خود عمل کرده است، پای میز مذاکره می‌رویم.

دادگر، مدیر کل دفتر مدیریت اموال و دارایی‌های دولت وزارت اقتصاد گفت: ۲۵۰۰ ملک مازاد دولتی به ارزش ۱۷ هزار میلیارد تومانشناسایی شده است. این ۲۵۰۰ ملک همه دارای سند مالکیت و فاقد معارض و متصرف بوده و پروسه کاملی برای تعیین “مازاد بودن” آنها صورت گرفته و آماده فروش هستند.

سیگنال مثبت شستا برای بورسی‌ها/ بزرگ‌ترین افزایش سرمایه تاریخ بورس ایران

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
ویروس مِرس چه عوارضی دارد؟ ویروس مِرس چه عوارضی دارد؟
ویروس مِرس از خانواده کروناهاست که نرخ مرگ و میر بالاتری دارد، اما قدرت سرایت و انتقال آن به کووید نمی‌رسد.
بازیکنان سرباز ایران چه کسانی هستند؟ بازیکنان سرباز ایران چه کسانی هستند؟
با پایان لیگ برتر و آغاز گمانه‌زنی‌ها درباره مقصد فصل آینده ستاره‌های فوتبال ایران، یک عامل مهم و تعیین‌کننده در سایه باقی مانده که حالا توجه بیشتری را به خود جلب کرده است: مشمول بودن حدود ۲۰ بازیکن شاخص فوتبال ایران برای خدمت سربازی.
چرا تزریق واکسنی که در دستور وزارت بهداشت نیست مهم شده است؟ چرا تزریق واکسنی که در دستور وزارت بهداشت نیست مهم شده است؟
اوایل دهه ۸۰ شمسی، رسانه و صدا و سیما به یکباره به سمت اطلاع‌رسانی درباره ویروس اچ‌آی‌وی و ایدز رفت، آن زمان ابتلا به این ویروس یک گناه نابخشوده بود، حالا که بیش از ۲۰ سال از آن روز‌ها می‌گذرد، رسانه و جامعه دست روی یک ویروس دیگر گذاشته است که کمی شبیه به ویروس اچ‌آی‌وی است، تابو‌ها درباره این ویروس هم وجود دارد و یکی از راه‌های ابتلایش هم با ویروس اچ‌آی‌وی مشترک است
رامینا ترابی ایرانی که جشنواره کن را به هم ریخت کیست؟ رامینا ترابی ایرانی که جشنواره کن را به هم ریخت کیست؟
امسال که حضور یک چهره ایرانی با لباسی خاص، حاوی نماد‌هایی از هویت تاریخی کشور، موجی از واکنش‌ها را در فضای رسانه‌ای و اجتماعی به راه انداخت
نماینده مدرک رو می‌کند و خانم وزیر قبول ندارد! کیش با پول بیت المال؟ نماینده مدرک رو می‌کند و خانم وزیر قبول ندارد! کیش با پول بیت المال؟
کار ثابتی در افشای این سند، ستودنی و مصداقی از عمل به وظایف نمایندگی است.
عکسی زیرخاکی از بازیگر خانم ساعت خوش! عکسی زیرخاکی از بازیگر خانم ساعت خوش!
نعیمه نظام دوست فاطمه هاشمی و معصومه کریمی، روز‌های تصویربرداری مجموعه تلویزیونی «ساعت خوش».
طرز تهیه دسر بیسکوییت طالبی سه سوته! طرز تهیه دسر بیسکوییت طالبی سه سوته!
دسر بیسکوییت و طالبی نوعی دسر بسیار خوشمزه و خنک تابستانی است که می‌توانید به راحتی آن را در منزل تهیه کنید.
برگزیده
نرخ ارز کالا‌های اساسی به ۲۸۵۰۰ تومان برگشت نرخ ارز کالا‌های اساسی به ۲۸۵۰۰ تومان برگشت
معاون وزیر جهاد‌کشاورزی اعلام کرد که نرخ ارز کالا‌های اساسی به ۲۸،۵۰۰ تومان بازگشته است.
ایران رتبه سوم عدم ایمنی کارگران ایران رتبه سوم عدم ایمنی کارگران
هر سال هزاران خانواده ایرانی با خاک‌سپاری عزیزانی که برای تأمین معاش به معادن، کارگاه‌ها و کارخانه‌های ناامن پا گذاشته‌اند داغدار می‌شوند، اما حوادث تلخ انسانی همچنان در حاشیه اولویت‌های ملی گم می‌شوند. در این گفت‌و‌گو امیر خراسانی، جامعه‌شناس با ارائه وضعیت و شرایط کارگران به ریشه‌های این بی‌توجهی می‌پردازد.
پنبه، طلای سفید با سیاست های سیاه پنبه، طلای سفید با سیاست های سیاه
مزارع گلستان سال‌هاست که رویای کشت مجدد پنبه را به فراموشی سپرده‌اند؛ محصولی که بیش از ۱۰۰ سال پای ثابت اقتصاد خطه گلستان بود و به ناگاه در اواخر دهه ۷۰ به دلیل صدور مجوز‌های واردات الیاف و پنبه، فقدان حمایت‌های دولتی و نبود خرید تضمینی، رفته‌رفته در مزارع گلستان کم‌رنگ شد و جای بوته‌های سفیدرنگ چشم‌نواز پنبه را شالی، کلزا و گندم پر کرد.
صفحه خبر بالای تصاویر