کد خبر: ۲۳۳۵۷
تاریخ انتشار: ۰۸ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۰:۴۸

خبر مهم استانداری درباره قیمت نان

معاون اقتصادی استانداری تهران در واکنش به خبر افزایش قیمت نان در خراسان رضوی گفت: هنوز برنامه‌ای برای تغییر قیمت نان در تهران نداریم.
مخاطب24:چند روز پیش، رئیس اتحادیه صنف نانوایان مشهد از گرانی نان در خراسان رضوی خبر داد و اعلام کرد این تصمیم از طرف پایتخت گرفته شده و با هماهنگی استانداری خراسان رضوی اجرایی شده است. احمدرضا کشتگر در ادامه عنوان کرد: برنامه افزایش قیمت نان مربوط به خراسان رضوی نیست و به مرور در تمام کشور اجرایی خواهد شد.

معاون اقتصادی استانداری تهران در واکنش به این خبر گفت: هنوز برنامه‌ای برای تغییر قیمت نان در تهران نداریم.

محمد علی‌مهری در مورد افزایش قیمت نان در مشهد هم بیان کرد: در مشهد همسان‌سازی نان اتفاق افتاده است. درواقع، در هر استانی ما دو نوع آرد نوع یک و نوع ۲ داریم که تفاوتشان فقط در قیمت‌ است و به همین دلیل قیمت نان نانوایی‌ها با هم فرق می‌کند در حالی که آردشان یکی است.

معاون اقتصادی استانداری تهران توضیح داد: برای مثال، در تهران در حال حاضر نان سنگک نوع یک ۲ هزار تومان و نان سنگک نوع دوم ۳ هزار تومان است یعنی این نان‌ها ۵۰ درصد با هم اختلاف دارند و نان نوع دو ۵۰ درصد گران‌تر ‌است در حالی که تفاوت فقط در قیمت آرد است. برای همین، بحث همسان‌سازی قیمت نان مطرح است که در مشهد این اتفاق افتاده است.

علی‌مهری افزود: البته در مشهد یک بخشی هم افزایش قیمت اتفاق افتاده و قیمت برخی نان‌ها بالا رفته که باید این را در نظر داشت که نانوایان از سال ۹۹ افزایش قیمت نداشتند.

نان چقدر گران می‌شود؟

این صحبت‌ها در حالی مطرح است که نانوایان مدت‌هاست عنوان می کنند که دخل و خرجشان با هم نمی‌خواند و در حالی که همه هزینه‌ها از حقوق کارگر و اجاره‌بها و هزینه انرژی بالا رفته است قیمت نان ۳ سال است که ثابت مانده و افزایش پیدا نکرده و در این زمینه یکی از درخواست‌های نانوایان، اصلاح قیمت نان است.

معاون اقتصادی استانداری تهران در واکنش به این درخواست‌های نانوایان بیان کرد: دولت یکسری تمهیدات انجام داده است که بتواند اقتصاد نانوایان را درست کند و شغل نانوایی به لحاظ اقتصادی به صرفه باشد. در همین راستا از حدود سه هفته پیش هر شب ۴۰ درصد کمک‌هزینه برای نانوایان واریز می‌شود.

علی‌مهری در مورد اینکه اصلاح قیمت نان هم اتفاق خواهد افتاد یا نه؟ گفت: در این زمینه برنامه موجود است اما همه چیز دست ما نیست و استانداری به تنهایی نمی‌تواند تصمیم‌گیری کند و باید مصوبه بالادستی داشته باشد.

معاون اقتصادی استانداری ادامه داد: با این اوصاف، ما پیشنهاد خودمان را ارائه کردیم اما هنوز مصوب نشده و فعلا تغییری درباره قیمت نان در تهران اتفاق نیفتاده است.

علی‌مهری در پاسخ به اینکه پیشنهاد شما برای قمیت نان چقدر است؟ گفت: در این باره هنوز نمی‌توانیم صحبت کنیم اما به نظر می‌رسد این موضوع تا آخر همین ماه در استان تهران تعیین تکلیف شود.

وی در ادامه با بیان اینکه در برنامه ما فقط بحث اصلاح قیمت نان مطرح نیست، گفت: بر این اساس ممکن است اصلا قیمت برخی نان‌ها گران نشود ولی ما به دنبال این هستیم که اتفاقاتی بیفتد که پخت نان برای نانوا به صرفه ‌شود که در این زمینه پیشنهادات ما را خود اتحادیه نانوایان هم قبول کرده‌اند.

علی‌مهری در مورد کیفیت نان هم بیان کرد: اگر برنامه‌ای که عرض کردم اجرایی شود، کیفیت نان هم قطعا ارتقا خواهد یافت.

فروش نان ۱۰ هزار تومانی تخلف است

معاون اقتصادی استانداری در مورد قیمت نان در تهران هم بیان کرد: نان سنگک در تهران ۲ تا ۳ هزار تومان است که به ازای هر طرف که کنجد به آن افزوده شود مبلغ هزار تومان هم به آن اضافه می‌شود.

این در حالی است که نان سنگک به قیمت ۱۰ هزار تومان هم در نانوایی‌ها فروخته می‌شود. علی‌مهری در این باره گفت: عرضه نان سنگک ۱۰ هزار تومانی تخلف است مگر اینکه بین نانوا و مشتری توافقی باشد و نان به صورت خاص با سبزی و کنجد فراوان پخت شود و یا نانوایی آزادپز باشد چون در نانوایی‌های آزادپز که تعدادشان در تهران زیاد هم است نرخ نان دست خود نانواهاست و خودشان قیمت‌گذاری می‌کنند.

برچسب ها: نان - نانوایی
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی
انفجار کپسول هیدروژن در آزمایشگاه دانشکده مواد دانشگاه تهران باعث مرگ یک دانشجو و مصدومیت سه نفر دیگر شد؛ حادثه در محدوده امیرآباد رخ داد.
مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم
ویدئویی تازه از آفریقا نشان می‌دهد انسان‌ها با هم مهربانی و همزیستی شگفت‌انگیزی دارند؛ لحظه‌ای که گردشگران آن را «تفریح عادی در آفریقا» توصیف می‌کنند.
استقلال این بار زیر تیغ فیفا استقلال این بار زیر تیغ فیفا
فیفا پس از شکایت منتظر محمد، هافبک سابق عراقی استقلال، این باشگاه را به دو دوره محرومیت از نقل‌وانتقالات و پرداخت ۳۰ میلیارد تومان جریمه محکوم کرد.
معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد
وزارت خارجه روسیه اعلام کرد معاهده مشارکت راهبردی جامع میان ایران و روسیه که در ۱۷ ژانویه ۲۰۲۵ در مسکو امضا شد، از امروز به طور رسمی اجرایی می‌شود.
استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد
جمعی از نمایندگان مجلس با محوریت سمیه رفیعی، نماینده تهران، طرح استیضاح احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی را به دلیل ضعف مدیریتی و تهدید ثبات اقتصادی و اجتماعی کشور کلید زدند.
آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه
دولت آمریکا در ادامه حمایت‌های نظامی از اوکراین، تصمیم گرفته اطلاعات دقیق درباره زیرساخت‌های انرژی در عمق خاک روسیه را در اختیار کی‌یف قرار دهد تا برای حملات موشکی دوربرد استفاده شود.
ترکیه هم به ایران خنجر زد ترکیه هم به ایران خنجر زد
همزمان با بازگشت تحریم‌های بین‌المللی علیه ایران، دولت ترکیه اعلام کرد اموال و دارایی‌های ۲۰ فرد و ۱۸ نهاد ایرانی از جمله سازمان انرژی اتمی و بانک سپه را مسدود کرده است.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر