کد خبر: ۲۳۲۳
تاریخ انتشار: ۳۰ آبان ۱۴۰۰ - ۱۸:۳۲

روایتی تازه از "جاسوس ایران" در خانه وزیر جنگ اسراییل

یک پایگاه خبری-تحلیلی صهیونیستی اطلاعات تازه‌ای درباره موضوع جاسوسی خدمتکار خانه وزیر جنگ رژیم صهیونیستی ارائه داد که اخیرا ادعا شده از طریق ارتباط با یک گروه هکری وابسته به ایران مشغول جاسوسی از مقامات رژیم صهیونیستی بوده است.
روایتی تازه از  جاسوس ایران  در خانه وزیر جنگ اسراییل

پایگاه صهیونیستی دِبِکا در گزارشی نوشت، عُمری گورن، مردی ۳۷ ساله که اخیرا سازمان اطلاعات و امنیت داخلی اسرائیل مدعی شده به نفع یک گروه هکری وابسته به ایران از خانه بنی گانتس، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی جاسوسی می کرده است، حداقل از سه سال پیش یعنی از آوریل ۲۰۱۹ در این اقدام دست داشته است.

روایتی تازه از

دبکا نوشت: او آن موقع به عنوان یک خدمتکار در خانه بنی گانتس که رئیس ستاد ارتش بود، کار می کرد. وقتی گانتس تازه به عنوان رهبر حزب اپوزیسیون آبی-سفید وارد سیاست شده بود، گوشی همراهش مورد حمله هکرهای تحت حمایت ایران قرار گرفت. این باعث شد به کنایه بگویند رهبری که نمی‌تواند مراقب گوشی خودش باشد، نباید خیال حفاظت از دولت را در سر بپروراند. 

دبکا ادامه داد: حالا گفته می شود این گورن بوده که به هکرها دسترسی به تلفن گانتس را داده بود اما بعد اصلا به او شکی برده نشد. افترای هک شدن از سر و صدا افتاد و تحقیقی که وعده آن داده شده بود، هیچ گاه انجام نگرفت. گورن از آن ماجرا قسر در رفت و ترغیب شد به عنوان یک جاسوس دیجتال کارش را توسعه دهد. 


این پایگاه خبری در ادامه می نویسد: شاهدان مورد اعتماد با اطمینان به دبکا گفته‌اند، گورن و همسرش در سال ۲۰۱۵ استخدام شده بودند تا دو بار در هفته به مدت شش ساعت خانه گانتس را تمیز و مرتب کنند. نظافتچی کلید داشت تا وقتی اعضای خانه بیرون بودند، بتواند داخل برود و بدون نظارتی در تمامی اتاق ها کار کند. هیچ کس به آن فکر نکرده بود. 
به نوشته این پایگاه خبری، این وضع پس از آن که گانتس نخست وزیر چرخشی به همراه بنیامین نتانیاهو نخست وزیر پیشین اسراییل بود نیز، ادامه یافت. 
این پایگاه خبری در ادامه مطرح می کند: کار گورن به عنوان یک جاسوس پس از انتصاب گانتس به مقام وزارت جنگ، سخت‌تر می شد. در ۲۶ اکتبر، گروه هکری که خود را عصای موسی می نامند، تصاویری از گانتس پخش کردند که این تهدید روی آنها بود: «ما در جریان تمامی تصمیمات شما هستیم و یک روز از جایی نامعلوم به شما ضربه خواهیم زد. ما اسنادی محرمانه را از وزارت جنگ به دست آورده‌ایم، از جمله اطلاعات، نقشه های عملیاتی و داده هایی درباره پتانسیل یگان های نظامی... ما این اطلاعات را منتشر خواهیم کرد تا جنایات شما را نشان دهیم». 
دبکا همچنین در این باره مدعی شد: از آن موقع معلوم شد گورن از تلگرام برای بایگانی اطلاعات فوق سری استفاده می کرد که آنها را در ازای دریافت مبلغی برای گروه عصای موسی می‌فرستاد و بعد موارد بایگانی شده را حذف می کرد.  
این پایگاه خبری مدعی شده است: گروه عصای موسی از طریق کارشناسان سایبری به گروه هکری ایرانی سایه سیاه در ارتباط است. در حال حاضر این ایده مطرح است که گورن در واقع فراتر از موضوع جمع آوری اطلاعات محرمانه برای تهران، پیشنهاد کرده بود بدافزاری روی کامپیوتر شخصی وزیر نصب کند تا اطلاعات دزدیده شده را به شکل ثابت و پیوسته‌ به کامپیوتر عوامل اطلاعاتی ایران برساند. بنابراین، جمله «ما از تمامی تصمیم های شما باخبریم»، صرفا لاف زنی توخالی هکرها نبود. 
دبکا در آخر نوشت: این خدمتکار پس از سال ها پنهان شدن از انظار سرویس های اطلاعاتی اسراییل و با بهره مندی از اعتماد کسانی که برایشان کار می کرد، دریافته بود زمان بدون نظارت زیادی در اختیار دارد که در خانه وزیر جنگ، صرف پیش برد یک کار جاسوسی پول ساز کند. گانتس نمی‌تواند از راه دادن یک شهروند عادی با سابقه مجرمانه طولانی به خانه‌اش، آن هم با امکان دسترسی به اطلاعات محرمانه حکومتی که در کامپیوتر او موجود بوده، تبرئه شود اما بیشتر از همه، این شین بت است که باید به خاطر پی نبردن به نفوذ این جاسوس در مهم ترین مراکز امنیتی اسراییل پاسخگو باشد. 

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
انگلیس پس از سفر ترامپ فلسطین را به رسمیت می‌شناسد انگلیس پس از سفر ترامپ فلسطین را به رسمیت می‌شناسد
روزنامه تایمز گزارش داد دولت انگلیس برنامه دارد پس از پایان سفر رسمی دونالد ترامپ، موجودیت کشور فلسطین را رسماً به رسمیت بشناسد.
افشاگری حولناک از جنگ اوکراین افشاگری حولناک از جنگ اوکراین
فایننشال‌تایمز گزارش داد؛ صد‌ها کودک اوکراینی در بیش از ۲۰۰ مرکز روسیه و مناطق اشغالی تحت شست‌وشوی ذهنی و آموزش‌های نظامی قرار گرفته‌اند.
اعدام بابک شهبازی به جرم جاسوسی برای موساد اعدام بابک شهبازی به جرم جاسوسی برای موساد
بابک شهبازی، پیمانکار صنعتی متهم به انتقال اطلاعات امنیتی ایران به موساد، پس از تأیید حکم در دیوان عالی کشور صبح امروز در تهران اعدام شد.
ارتش ایران از ربات جنگجوی خود رونمایی کرد + فیلم ارتش ایران از ربات جنگجوی خود رونمایی کرد + فیلم
نیروی زمینی ارتش از ربات رزمی «آریا» رونمایی کرد؛ دستگاهی ۸×۸ با پیشرانه هیبریدی، هوش مصنوعی، زره ضدگلوله و تیرباری ۷.۶۲ میلی‌متری تحت کنترل از راه دور.
هشدار جدی دانشگاه آزاد به دانشجویان مشمول سربازی هشدار جدی دانشگاه آزاد به دانشجویان مشمول سربازی
دانشگاه آزاد علوم و تحقیقات اعلام کرد ادامه تحصیل دانشجویان پسر تنها با دریافت معافیت نظام وظیفه امکان‌پذیر است و در غیر این صورت با محرومیت تحصیلی روبه‌رو می‌شوند.
آغاز لیگ قهرمانان اروپا از امشب آغاز لیگ قهرمانان اروپا از امشب
فصل جدید لیگ قهرمانان اروپا با حضور ۳۶ تیم، از جمله قهرمان پاری‌سن‌ژرمن و نمایندگان قدرتمند اسپانیا، از امشب آغاز می شود و چشم‌انداز فتح قهرمانی هیجان‌انگیز خواهد بود.
ایران پیگیری حقوقی علیه آمریکا و اسرائیل را آغاز می‌کند ایران پیگیری حقوقی علیه آمریکا و اسرائیل را آغاز می‌کند
معاون حقوقی رئیس‌جمهور از اقامه دعوا علیه آمریکا و رژیم صهیونیستی در دادگاه‌های بین‌المللی و تشکیل پرونده‌های داخلی برای پیگیری خسارات جنگ اخیر خبر داد.
برگزیده
انگلیس پس از سفر ترامپ فلسطین را به رسمیت می‌شناسد انگلیس پس از سفر ترامپ فلسطین را به رسمیت می‌شناسد
روزنامه تایمز گزارش داد دولت انگلیس برنامه دارد پس از پایان سفر رسمی دونالد ترامپ، موجودیت کشور فلسطین را رسماً به رسمیت بشناسد.
دیدار علی لاریجانی با ولیعهد عربستان در ریاض + جزئیات دیدار علی لاریجانی با ولیعهد عربستان در ریاض + جزئیات
دکتر علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان و محمد بن‌سلمان، ولیعهد عربستان سعودی، در ریاض با یکدیگر دیدار کردند.
ایران نه تنها سلاح‌های هسته‌ای و موشک‌های دوربرد، بلکه موشک‌های کوتاه‌برد و میان‌برد هم نباید داشته باشد! ایران نه تنها سلاح‌های هسته‌ای و موشک‌های دوربرد، بلکه موشک‌های کوتاه‌برد و میان‌برد هم نباید داشته باشد!
وزیر خارجه آمریکا گفت: ایران نه تنها سلاح‌های هسته‌ای و موشک‌های دوربرد، بلکه موشک‌های کوتاه‌برد و میان‌برد هم نباید داشته باشد.
صفحه خبر بالای تصاویر