کد خبر: ۵۰۹۹۸
تاریخ انتشار: ۱۳ مهر ۱۴۰۳ - ۱۰:۱۹

سیستم جامع امنیتی «شاباک» هک شد

گروه هکری موسوم به حنظله (Handala) از نفوذ به سیستم جامع امنیتی سرویس امنیت داخلی رژیم صهیونیستی، شاباک (شین‌بت) خبر داد.
سیستم جامع امنیتی «شاباک» هک شد

مخاطب ۲۴- گروه هکری «حنظله» در پیامی در کانال تلگرامی خود گفته که سازمان امنیت داخلی رژیم صهیونیستی اقدام به طراحی یک سیستم جامع امنیتی کرده که با نصب بر روی سیستم‌های عامل iOS و اندروید امکان نظارت گسترده بر افسرانش را فراهم می‌کند.
گروه «حنظله» می‌گوید از طریق یک «اقدام پیچیده هک و زنجیره تأمین» موفق به نفوذ به سرور اصلی این سیستم شده و توانسته تروجان خودش را روی گوشی‌های همراه تمامی افسران شین‌بت نصب کند.
در پیام این گروه آمده است: «شین‌بت اقدام به طراحی یک سیستم جامع و انحصاری برای خودش کرده که از طریق نصب برنامه آن بر روی گوشی‌های اندروید و iOS مأموران، وظیفه امنیت کامل دستگاه‌ها را به عهده گرفته و به شین‌بت امکان نظارت جامع و گسترده می‌دهد.»
حنظلله در توضیح بیشتر گفته شاباک از این سیستم برای حفظ امنیت دیجیتال مأمورانش استفاده می‌کند و به شدت استفاده از گوشی‌های همراه بدون نصب این سامانه را ممنوع کرده است.
این گروه هکری در ادامه گفته برای اثبات مدعای خود اطلاعات مربوط به دستگاه‌های گوشی همراه مأموران شین‌بت، از جمله نوع موبایل آنها، شماره تلفن همراه، ایمیل، برنامه‌های نصب‌شده روی گوشی، سوابق جستجو در فضای وب و برخی اطلاعات دیگر را منتشر کرده است.
«حنظله» به همراه این پیام ۹ تصویر که احتمالاً حاوی اطلاعات مربوط به مأموران شین‌بت است را منتشر کرده است.

درباره گروه هکری «حنظله»
نام «حنظله» ریشه‌های عمیقی در فرهنگ غرب آسیا دارد. این نام در زبان عربی به معنی «سیب تلخ» است- گیاهی که گفته می‌شود بعد از بریده شدن قادر به رویش مجدد است و به همین سبب نماد پایداری و مقاومت به شمار می‌رود.
پایگاه انگلیسی‌زبان «سایبراینت» نوشته گروه حنظله از زمان تأسیس توانسته خودش را به عنوان یک گروه توانمند در زمینه سایبری معرفی کند که قادر به ایجاد تهدید‌های واقعی علیه اسرائیل است.
این گروه از زمان تأسیس توانسته بسیاری از زیرساخت‌ها و نهاد‌های اساسی رژیم صهیونیستی را هک کند.

برچسب ها: حمله هکری
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
وقتی جوانان دل زده، داوطلبِ خیانت می‌شوند! وقتی جوانان دل زده، داوطلبِ خیانت می‌شوند!
موساد هیچ عملیات نفوذ پیچیده‌ای ترتیب نداد؛ هدف، خودش به در زد. پژوهش مشترک «نیروی زمینی آمریکا و دانشگاه کینگ کالج لندن» (۲۰۲۳) نشان می‌دهد ۵۷ ٪ از افشاگران اطلاعاتی خاورمیانه طی دهه اخیر، ابتدا داوطلب تماس بوده‌اند.
جنیفر لارنس و افسردگی پس از زایمان جنیفر لارنس و افسردگی پس از زایمان
جنیفر لارنس در نشست خبری فیلم تازه‌اش در جشنواره کن، با صداقتی بی‌پرده از تجربه شخصی‌اش با مادری و افسردگی پس از زایمان گفت؛ احساسی عمیق از انزوا که به گفته خودش، «شبیه زندگی در سیاره‌ای دیگر» است.
شکار جدید قرمزها! شکار جدید قرمزها!
باشگاه پرسپولیس در ادامه روند سریع نقل و انتقالاتی خود، امشب هم از یک خرید جدید رونمایی خواهد کرد.
اعجوبه ۲۲ ساله‌ای که همه به دنبالش هستند! اعجوبه ۲۲ ساله‌ای که همه به دنبالش هستند!
باشگاه استقلال هم به صف مشتریان جذب محمدمهدی زارع، مدافع جوان گل‌گهر اضافه شد
کارتال حسابی آب و جارو کرد پرسپولیس را! کارتال حسابی آب و جارو کرد پرسپولیس را!
با تصمیم کادر فنی پرسپولیس، امروز نام چهار بازیکن در فهرست خروجی این تیم قرار گرفت.
برهنگی ممنوع برهنگی ممنوع
با تصمیمی که دیروقت اعلام شد، برگزارکنندگان جشنواره فیلم کن ممنوعیت رسمی برهنگی و لباس‌های حجیم را در این مراسم اعلام کردند.
خط‌ونشان کشیدن بابک زنجانی برای خواستگاران سایپا خط‌ونشان کشیدن بابک زنجانی برای خواستگاران سایپا
۲ میلیارد بدهی زنجانی به شرکت نفت بر اساس اعلام رسمی قوه قضائیه تسویه شده و سرمایه او که تا دم اعدام هم رفت، بر سر جای خود باقی ماند. اگر رقم ۳ میلیارد دلار باقی مانده اموال زنجانی درست باشد، او با قیمت دلار ۸۰هزار تومانی، باید حدود ۲۴۰ همت سرمایه داشته باشد. اگر این سرمایه بیش از ۳ میلیارد دلار نباشد.
برگزیده
شرط و شروط جدید اسرائیل برای برقراری آتش بس در غزه شرط و شروط جدید اسرائیل برای برقراری آتش بس در غزه
رسانه‌های صهیونیستی از جزئیات طرح پیشنهادی جدید تل آویو در مذاکرات دوحه به منظور برقراری آتش بس و تبادل اسرا خبر می‌دهند.
وقتی جوانان دل زده، داوطلبِ خیانت می‌شوند! وقتی جوانان دل زده، داوطلبِ خیانت می‌شوند!
موساد هیچ عملیات نفوذ پیچیده‌ای ترتیب نداد؛ هدف، خودش به در زد. پژوهش مشترک «نیروی زمینی آمریکا و دانشگاه کینگ کالج لندن» (۲۰۲۳) نشان می‌دهد ۵۷ ٪ از افشاگران اطلاعاتی خاورمیانه طی دهه اخیر، ابتدا داوطلب تماس بوده‌اند.
پزشکیان درباره مهاجرین افغانستانی چه گفت؟ پزشکیان درباره مهاجرین افغانستانی چه گفت؟
وزیر خارجه طالبان با رئیس‌جمهور ایران دیدار کرد.
صفحه خبر بالای تصاویر