کد خبر: ۲۲۶۸۴
تاریخ انتشار: ۲۶ تير ۱۴۰۲ - ۲۱:۰۰

عزم راسخ و باور کشور آذربایجان به توسعه همکاری با ایران

معاون نخست وزیر آذربایجان با اشاره به اینکه بیش از ۲۰۰۰ شرکت ایرانی در این کشور فعالیت دارند از بذرپاش، رئیس کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و آذربایجان به خاطر تلاش برای گسترش روابط قدردانی کرد.
عزم راسخ و باور کشور آذربایجان به توسعه همکاری با ایران

مخاطب۲۴ ؛به نقل از وزارت راه و شهرسازی ؛ رؤسای کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی جمهوری اسلامی ایران و جمهوری آذربایجان در نشست مشترکی به مذاکره پرداختند.

شاهین مصطفی‌یف رئیس کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و آذربایجان، در این دیدار با قدردانی از مهرداد بذرپاش وزیر راه و شهرسازی و هیأت ایرانی به خاطر تلاش برای گسترش روابط گفت: منتظر توافق دو کشور در زمینه‌های مختلف اقتصادی هستیم تا نتیجه آن را در آینده نزدیک ببینیم.

وی تصریح کرد: آذربایجان به توسعه همکاری‌های ثابت و مستمر با ایران باور دارد و این خط سیاسی را دنبال می‌کند.

معاون نخست‌وزیر جمهوری آذربایجان بر عزم دوکشور برای اتمام طرح‌های نیمه تمام تاکید کرد و خواستار آغاز طرح‌های ضروری شد.

مصطفی‌یف با اشاره به فعالیت ۲ هزار ۴۵۲ شرکت ایرانی در آذربایجان گفت: تکمیل طرح‌های ارتباطی از جمله پل مرزی، گمرک، و راه آهن و همکاری‌های فنی، ارتباط دو کشور را گسترش خواهد داد.

گفتنی است، وزیر راه و شهرسازی با استقبال از شاهین مصطفی‌یف معاون نخست‌وزیر جمهوری آذربایجان در پل فلزی آستاراچای در نقطه صفر مرزی، پیش از برگزاری نشست مشترک از پل جدید در حال احداث بازدید کردند.

مهرداد بذرپاش، وزیر راه و شهرسازی، سفیر جمهوری اسلامی ایران در جمهوری آذربایجان، استاندار گیلان، استاندار اردبیل، معاون وزارت امور خارجه، نمایندگان شرکت ساخت و توسعه زیربنا‌های حمل‌ونقل کشور، راهداری و حمل و نقل جاده‌ای، راه و شهرسازی، مرزبانی و پایانه‌های مرزی، گمرک، رایزن اقتصادی ایران در جمهوری آذربایجان، نماینده مردم آستارا در مجلس شورای اسلامی و نمایندگانی ار وزارت نیرو، وزارت نفت به عنوان هیئت ایرانی در نشست رؤسای کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و آذربایجان حضور دارند.

همچنین شاهین مصطفی یف، معاون نخست وزیر جمهوری آذربایجان و رئیس کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی جمهوری آذربایجان و ایران، معاونان وزیر امور خارجه، وزیر توسعه دیجیتال و حمل و نقل، وزیر انرژی، وزیر دفاع، معاون آژانس مدیریت منابع آب، معاون کمیته دولتی گمرک، معاون فرمانده نیرو‌های مرزی سرویس دولتی مرزبانی، معاون شرکت احیا و مدیریت آب، معاون آژانس دولتی راهداری، معاون شرکت (سوکار) و همچنین معاون شرکت (آذرانرژی) جمهوری آذربایجان نیز در این نشست به عنوان هیئت آذری حضور دارند.

برچسب ها: آذربایجان
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
خبر فوری، موشک «ذوالفقار» به فرودگاه بن‌گوریون اصابت کرد خبر فوری، موشک «ذوالفقار» به فرودگاه بن‌گوریون اصابت کرد
به گفته سخنگوی نیرو‌های مسلح یمن در عملیات امروز یک فروند موشک بالستیک از نوع «ذوالفقار» به‌کار گرفته شد که به گفته منابع نظامی یمنی با موفقیت به هدف اصابت کرده است.
ایران به طرح هسته‌ای آمریکا پاسخ منفی می‌دهد ایران به طرح هسته‌ای آمریکا پاسخ منفی می‌دهد
خبرگزاری «رویترز» به نقل از یک دیپلمات ارشد ایرانی از پاسخ منفی ایران به پیشنهادات مکتوب آمریکا خبر داده و مدعی شده است که این پیشنهادات «غیرقابل قبول» بوده و دربرگیرنده «منافع ایران» نیست.
زائران خانه خدا در مخزن خودرو‌های سنگین! زائران خانه خدا در مخزن خودرو‌های سنگین!
نیرو‌های امنیتی عربستان، ۳ شهروند این کشور را به اتهام تلاش برای انتقال ۱۰۸ زائر غیرمجاز به مکه و مخفی کردن آنها در مخازن خودرو‌های سنگین، دستگیر کردند.
ایمان خلیف مرد است ایمان خلیف مرد است
پس از جنجال‌های فراوان از قهرمانی بوکسور زن آفریقایی در المپیک پاریس، فدراسیون جهانی بوکس اطلاعات جدیدی از جنسیت این بوکسور منتشر کرد.
آیا تحریم‌ها علیه ایران برداشته شد؟ آیا تحریم‌ها علیه ایران برداشته شد؟
یک روزنامه آمریکایی مدعی شد رئیس جمهور آمریکا وضع هرگونه تحریم جدید علیه ایران را ممنوع کرده است.
تجارت ایران و مصر اوج می‌گیرد تجارت ایران و مصر اوج می‌گیرد
وزیر امور خارجه کشورمان در نشست خبری مشترک با همتای مصری خود گفت: طبق گفتگوی دوجانبه و توافق‌های صورت گرفته حجم تبادل تجاری ایران و مصر افزایش خواهد یافت.
۱۰ روز تا بزرگترین رویداد فوتبال ایران ۱۰ روز تا بزرگترین رویداد فوتبال ایران
با اتمام فصل فوتبال ایران، حالا وقت تجلیل از برترین‌ها رسیده است. بزرگداشتی در شأن یک سال تلاش بی‌وقفه تمام اهالی فوتبال ازجمله ستاره‌های مستطیل سبز.
برگزیده
خبر فوری، موشک «ذوالفقار» به فرودگاه بن‌گوریون اصابت کرد خبر فوری، موشک «ذوالفقار» به فرودگاه بن‌گوریون اصابت کرد
به گفته سخنگوی نیرو‌های مسلح یمن در عملیات امروز یک فروند موشک بالستیک از نوع «ذوالفقار» به‌کار گرفته شد که به گفته منابع نظامی یمنی با موفقیت به هدف اصابت کرده است.
ایران به طرح هسته‌ای آمریکا پاسخ منفی می‌دهد ایران به طرح هسته‌ای آمریکا پاسخ منفی می‌دهد
خبرگزاری «رویترز» به نقل از یک دیپلمات ارشد ایرانی از پاسخ منفی ایران به پیشنهادات مکتوب آمریکا خبر داده و مدعی شده است که این پیشنهادات «غیرقابل قبول» بوده و دربرگیرنده «منافع ایران» نیست.
رؤسای مجالس ایران و ونزوئلا دیدار کردند رؤسای مجالس ایران و ونزوئلا دیدار کردند
رئیس مجلس شورای اسلامی با رئیس مجلس نمایندگان ونزوئلا دیدار کرد.
صفحه خبر بالای تصاویر