کد خبر: ۲۲۳۷۲
تاریخ انتشار: ۲۲ تير ۱۴۰۲ - ۰۳:۱۱

سفر وزیر جنگ رژیم صهیونیستی به باکو

خبرگزاری «ترند» جمهوری آذربایجان به نقل از یک منبع دیپلماتیک خبر داد «یوآف گالانت» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی امروز در سفری رسمی عازم پایتخت جمهوری آذربایجان می‌شود.
سفر وزیر جنگ رژیم صهیونیستی به باکو

مخاطب۲۴ : به نقل از فارس ؛ «یوآف گالانت» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی امروز چهارشنبه (۱۲ ژوئیه) به باکو پایتخت جمهوری آذربایجان سفر می‌کند.

خبرگزاری «ترند» جمهوری آذربایجان به نقل از یک منبع دیپلماتیک ضمن اعلام خبر این سفر رسمی، افزود «هدف از آن تقویت روابط استراتژیک بین دو طرف، تقویت همکاری‌های سیاسی و گسترش روابط امنیتی و مرتبط با فناوری است». طبق این گزارش، گالانت در این سفر با همتایان خود درباره «راه‌های تقویت ثبات منطقه‌ای» گفتگو خواهد کرد.

جمهوری آذربایجان اوایل سال میلادی جاری سفارتخانه را خود در فلسطین اشغالی افتتاح کرد و تل‌آویو به دنبال توسعه بیشتر روابط با باکو است.

در همین راستا، «اسحاق هرتزوگ» رئیس رژیم صهیونیستی نهم خرداد به جمهوری آذربایجان سفر کرد. پیش از او هم وزیر خارجه رژیم موقت صهیونیستی به جمهوری آذربایجان سفر کرده بود.

هرتزوگ در فرودگاه بن گوریون و قبل از ترک تل‌آویو به مقصد باکو، جمهوری آذربایجان را «کشور دوست» خطاب و ابراز امیدواری کرد روابط و همکاری‌های دو طرف بیشتر از قبل شود.

رئیس رژیم صهیونیستی همچنین علیه ایران موضع‌گیری کرد و مدعی شد که ایران «یک نیروی ثبات‌زدا در این منطقه است و به دنبال تضعیف ائتلاف‌ها و اتحاد‌های صلح اسرائیل و امنیت در منطقه است».

در همین خصوص «ناصر کنعانی» سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران دهم خرداد در توئیتی نوشت: هیچ یک از تحرکات منطقه‌ای رژیم صهیونیستی از دیدگان نافذ جمهوری اسلامی ایران پنهان نمی‌ماند. لانه عنکبوت قابل اتکا نیست و تقلا برای بسط حضور منطقه‌ای، کمکی به ترمیم بنیان متزلزل داخلی رژیم جعلی نخواهد کرد. رژیم صهیونیستی نزد ملت‌های جهان منفور است و آینده‌ای نخواهد داشت.

captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است
رئیس جمهور روسیه در نشست عمومی مجمع اقتصادی روسیه و آفریقا:جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است و این روندی برگشت‌ناپذیر است.
آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی! آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی!
بازنشستگان تامین اجتماعی از آغاز واریز معوقات اردیبهشت خبر دادند.
تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم
پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، با اشاره به نقش آیت‌الله شهید خامنه‌ای در بنیان‌گذاری مجمع کشور‌های صادرکننده گاز، تأثیر ایشان در شکل‌گیری این مجمع را قابل توجه دانست.
رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود! رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود!
رئیس سابق موساد ترور رهبر ایران را اشتباهی فاحش خواند و گفت که تل آویو در برابر ایران شکست راهبردی سنگینی خورد و این ترور هیچ دستاوردی نداشت.
همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد! همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد!
کمیته استیناف شکایت‌های پرسپولیس، مس شهربابک و سپاهان علیه یاسر آسانی را رد کرد.
استایل جنجالی یامال در توپ طلای ۲۰۲۶ سوژه رسانه‌ها شد استایل جنجالی یامال در توپ طلای ۲۰۲۶ سوژه رسانه‌ها شد
لامین یامال، ستاره جوان بارسلونا و یکی از شانس‌های اصلی کسب توپ طلای ۲۰۲۶، امشب در کنار نامزدش در این مراسم حاضر شد؛ اما این بار استایل متفاوت او بیشتر از همیشه توجه‌ها را به خود جلب کرد.
تائید مشکل نمایشگر داخلی آیفون دوئو تاشو، گوشی‌های معیوب تعویض می‌شوند تائید مشکل نمایشگر داخلی آیفون دوئو تاشو، گوشی‌های معیوب تعویض می‌شوند
اپل پس از انتشار گزارش‌هایی درباره ترک‌خوردن و خرابی نمایشگر داخلی آیفون دوئو، اعلام کرد که از وجود مشکلی در نمایشگر تعداد محدودی از این گوشی‌های تاشو اطلاع دارد و دستگاه‌های آسیب‌دیده را تعویض می‌کند.
برگزیده
کره شمالی: آمادگی کامل برای جنگ داریم! کره شمالی: آمادگی کامل برای جنگ داریم!
رهبر کره شمالی با تأکید بر تشدید آموزش‌های نظامی و ارتقای آمادگی رزمی، فرماندهان ارتش کره شمالی را به آماده‌سازی یگان‌ها برای جنگ و حفظ وفاداری ایدئولوژیک فراخواند.
رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود! رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود!
رئیس سابق موساد ترور رهبر ایران را اشتباهی فاحش خواند و گفت که تل آویو در برابر ایران شکست راهبردی سنگینی خورد و این ترور هیچ دستاوردی نداشت.
اتفاق مهم در تهران؛ قدرت‌های منطقه‌ای پای میز مذاکره، چه تصمیمی در راه است؟ اتفاق مهم در تهران؛ قدرت‌های منطقه‌ای پای میز مذاکره، چه تصمیمی در راه است؟
نشست چهارجانبه ایران، عربستان، ترکیه و پاکستان در حالی در جریان است که تحولات منطقه‌ای، نگاه‌ها را به نتایج این رایزنی‌ها دوخته است؛ اما در این دیدار چه پیامد‌هایی برای آینده روابط منطقه‌ای خواهد داشت