کد خبر: ۲۲۶۲۳
تاریخ انتشار: ۲۶ تير ۱۴۰۲ - ۰۸:۵۵

عدم پیشرفت در مذاکرات اخیر «علی‌اف» و «پاشینیان» در بروکسل

منابع رسانه‌ای گزارش کردند در دیدار اخیر سران جمهوری‌های آذربایجان و ارمنستان در شهر «بروکسل» به میزبانی رئیس شورای اتحادیه اروپا هیچ پیشرفتی حاصل نشد.
عدم پیشرفت در مذاکرات اخیر «علی‌اف» و «پاشینیان» در بروکسل

مخاطب۲۴ : به نقل از فارس ؛ منابع رسانه‌ای روز یکشنبه گزارش کردند که در دیدار اخیر بین سران جمهوری‌های آذربایجان و ارمنستان در شهر «بروکسل» در بلژیک هیچ پیشرفتی حاصل نشد.

وبگاه «حتق» در این باره نوشت، دیدار «نیکول پاشینیان» نخست وزیر ارمنستان و «الهام علی اف» رئیس جمهور جمهوری آذربایجان روز شنبه به میزبانی «شارل میشل» رئیس شورای اتحادیه اروپا برگزار شد.

دفتر پاشینیان در بیانیه‌ای اعلام کرد که طرفین توافق کرده‌اند در راستای بازگشایی مسیر لاچین، تضمین حقوق و امنیت ارامنه قره‌باغ، موضوع اسرا و تحدید مرز ارمنستان وجمهوری آذربایجان اقداماتی انجام دهند.

جنگ بر سر منطقه قره باغ کوهستانی در نهم نوامبر ۲۰۲۰ (۱۹ آبان ۱۳۹۹) با توافق آتش‌بس به امضای نیکول پاشینیان، رئیس‌جمهور جمهوری آذربایجان و رئیس‌جمهور روسیه پایان یافت و روسیه به عنوان میانجی این توافق نقش‌آفرینی کرد. جمهوری آذربایجان در این دور از درگیری‌ها مناطقی از جمله قره باغ را از اشغال ارمنستان خارج ساخت.

جمهوری آذربایجان نیز از ادامه مذاکرات در خصوص عادی سازی روابط ایروان و باکو، تحدید حدود مرزها، باز شدن ارتباطات حمل و نقلی خبر داد.

به دنبال این نشست، شارل میشل، در نشست مطبوعاتی این ملاقات را «صادقانه و اساسی» توصیف کرد. میشل گفت که اتحادیه اروپا گفت‌وگوی مستقیم بین باکو و نمایندگان ارامنه ساکن منطقه قره باغ کوهستانی را تشویق می‌کند. او همچنین گفت که قصد دارد از پاشینیان و علی‌اف برای نشست دیگری در «بروکسل» در بلژیک پس از تابستان دعوت کند.

در شرایطی که اتهام‌زنی‌های باکو و ایروان به یکدیگر درباره تنش‌های مرزی و نقض آتش‌بس ادامه دارد، وزارت خارجه جمهوری آذربایجان به بیانیه وزارت خارجه روسیه درباره وضعیت منطقه واکنش منفی نشان داد.

در بیانیه وزارت خارجه جمهوری آذربایجان آمده است: «بیانیه ۱۵ جولای ۲۰۲۳ وزارت امور خارجه فدراسیون روسیه درباره بیانیه سه جانبه (سران روسیه، ارمنستان و جمهوری آذربایجان) و روند صلح، باعث ناامیدی و سوء‌تفاهم می‌شود.»

در بیانیه وزارت امور خارجه روسیه آمده بود: «ما به تصمیم حاکمیت ارمنستان احترام می‌گذاریم، با این وجود، این موضوع به تغییر ریشه‌ای در شرایط اساسی منجر شد که بر اساس آن، بیانیه سران روسیه، جمهوری آذربایجان و ارمنستان در نهم نوامبر ۲۰۲۰ امضا شده و نیرو‌های حافظ صلح روسیه نیز در منطقه مستقر شدند»

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
فراخوان سرکاری دلواپسان علیه نمایش خانگی فراخوان سرکاری دلواپسان علیه نمایش خانگی
فراخوان تجمع اعتراضی علیه سریال‌های نمایشی مقابل ساترا صادر شده بوداما مشاهدات میدانی خبرنگار دیده‌بان ایران حاکی از آن است که فردی در تجمع شرکت نکرده و مقابل ساترا آرامش برقرار است.
فعالیت ۳۰۰۰ دستفروش در مترو فعالیت ۳۰۰۰ دستفروش در مترو
مدیرعامل شرکت ساماندهی مشاغل و معابر شهر تهران با اعلام اینکه از ۶۰۰ ون کافه تهران فقط ۵۰ ون کافه مجوز دارند گفت: تمام تلاشمان این است که ون کافه‌ها در بستر‌های قانونی و در مناطق قابل پیش بینی فعالیت کنند.
روستای پالگان به چه دلیلی مقصد گردشگری شد؟ روستای پالگان به چه دلیلی مقصد گردشگری شد؟
به تازگی در نشست اجلاس بریکس در برزیل روستای پالنگان به عنوان نمونه‌ای موفق از توسعه گردشگری پایدار با حفظ هویت و فرهنگ بومی معرفی شد. این روستای تاریخی و پلکانی در کردستان قرار گرفته و جاذبه‌های فراوانی برای گردشگران دارد.
پیشنهاد خارق العاده به رونالدو! پیشنهاد خارق العاده به رونالدو!
کریستیانو رونالدو، با پیشنهادی از سوی فلامینگو مواجه شده است.
یارانه مرحله سوم از چه زمانی واریز می‌شود؟ یارانه مرحله سوم از چه زمانی واریز می‌شود؟
گفته می‌شود که در صورت تأمین اعتبار، واریز مرحله سوم کالابرگ الکترونیکی در روزهای پایانی اردیبهشت آغاز خواهد شد.
پزشکیان: سریعا یارانه پولدار‌ها را قطع کنید پزشکیان: سریعا یارانه پولدار‌ها را قطع کنید
مسعود پزشکیان صبح امروز - دوشنبه - در نشستی با وزیر و شورای معاونین وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، پس از شنیدن گزارش‌های ارائه شده، با بیان اینکه باور عمیق دارم که اگر راهکار‌های کارشناسی و صحیح به کار بگیریم، قادر به حل همه مشکلات هستیم، اظهار داشت: همانطور که گفته شد این وزارتخانه در سطح وسیعی با قشر‌های مختلف مردم در ارتباط است و ارائه خدمت می‌کند، لذا پیگیری طرح محله‌محوری برای حل مشکلات بسیار می‌تواند در تسهیل امور مربوط به شما موثر باشد.
وزیر اقتصاد را در این تصویر پیدا کنید! وزیر اقتصاد را در این تصویر پیدا کنید!
این تصویر را ساعتی پیش آذری جهرمی در کانال تلگرامی خود منتشر کرد.
برگزیده
شورای شهر گیلانغرب منحل شد شورای شهر گیلانغرب منحل شد
فرماندار گیلانغرب از انحلال شورای شهر این شهرستان در استان کرمانشاه خبر داد.
سفیر ایران در انگلیس احضار شد سفیر ایران در انگلیس احضار شد
وزارت خارجه انگلیس از احضار سفیر جمهوری اسلامی ایران به بهانه اتهامات واهی علیه ۳ شهروند ایرانی خبر داد.
محاکمه زیباکلام به اتهام تایید رژیم صهیونیستی محاکمه زیباکلام به اتهام تایید رژیم صهیونیستی
صادق زیباکلام به اتهام اقدام رسانه‌ای و تبلیغی در جهت تایید رژیم صهیونیستی امروز در دادگاه انقلاب اسلامی محاکمه می‌شو
صفحه خبر بالای تصاویر