مخاطب24:سید احمد عبودتیان عصر امروز در شورای اداری استان مرکزی با اشاره به اینکه حجم ورودی مشکلات در حوزههای مختلف بسیار است، اظهار داشت: باید بررسی شود که آیا مشکلات و چالشهای استان، با کمک نیروی انسانی مضاعف قابل حل است و اینکه مسائل و مشکلات استان با چه معادلهای قابل حل است.
وی افزود: هر کشوری براساس ایده لوژی، فرهنگ و تمدن خود برای حل مشکلات الگویی دارد و باید مشخص شود الگوی حکمرانی جمهوری اسلامی چه چیزی است ایران سالها از الگوی شاهنشاهی تبعیت کرد اما امام راحل بدون پول، قشون نظامی، تبانی و بدون داشتن حزب سیاسی ظرف 15 تا 20 سال توانست مردم را جذب کند و انقلاب اسلامی را به ثمر برساند.
دستیار ویژه رئیس جمهور در امر مردمی سازی دولت تصریح کرد: امام راحل با تمام محدودیتها الگوی جمهوری اسلامی را تبیین میکند اما اعلام میکند که باید از طریق مردم رأیگیری شود، بعد از رأیگیری امام (ره) پیامی را اعلام کردند که ما باب رأی آرا الگوی جمهوری اسلامی را انتخاب کردیم.
عبودتیان با بیان اینکه امام خمینی در عرصه حکمرانی جهان دیگری را معرفی میکند، بیان کرد: الگوی جمهوری اسلامی با دو خصلت ساده و قابل فراگیری اجرایی شد و دقیقا در مقابل نظام حکمرانی غرب قرار گرفت به طوری که دو سال گذشته در زمان کرونا، فرایند تولید ساخت با همین خصلت پشت سر گذاشته شد.
وی عنوان کرد: پیش از انقلاب 60 درصد از زنان و 40 درصد از مردان مملکت به برکت طاغوت بی سواد بودند اما امام راحل فرمود افراد با سواد به افراد بی سواد آموزش دهند، امام (ره) دستور جهاد سازندگی را صادر کردند و 97 نهاد مردم پایه را ایجاد کردند.
دستیار ویژه رئیس جمهور در امر مردمی سازی دولت ادامه داد: مسئله هویت و تقویت آن در شهر اراک به ویژه در تاریخ پنجم مردادماه باید مورد توجه قرار گیرد، نظام بروکرات غرب کل اختیارات را از مردم گرفته است و در طول دو دهه اخیر این نگاه در جامعه حاکم شد و عملا مردم از میدان بیرون رانده شدند، خصوصیسازی را جایگزین مردمیسازی کردیم و همین امر مشکلات و چالشهای سالهای اخیر را رقم زد.
عبودتیان با بیان اینکه برخی از افراد مردمیسازی را معادل مردمی بودن میدانند، در حالی که متفاوت است، تصریح کرد: قرار نیست دستگاهها کار مردمیسازی را انجام دهند بلکه دستگاهها میتوانند با حکم انشایی خود مردمیسازی را دنبال کنند، استفاده از ظرفیتهای مردمی، اجرا و نظارت سه خواسته رهبر معظم انقلاب اسلامی از دولت سیزدهم است و خوشبختانه این موضوعات با جان استان مرکزی گره خورده است.
وی با بیان اینکه برای واگذاری امور به مردم نیاز به مانعزدایی داریم، عنوان کرد: عدم کفایت حلقههای میانی در همه حوزهها یکی از موانع است، باید حلقههای میانی به رسمیت شناخته شوند، حلقههای دانشآموزی، یکی از بهترین حلقههای میانی است که میتوانند در میدان حضور داشته باشند، سال گذشته مشاهده شد وقتی به این قشر میدان ندادیم جبهه غرب چگونه به آنها میدان داد همچنین مسئله رشد تولید با خواسته و حضور مردم در میدان محقق میشود که باید مورد توجه قرار گیرد.
دستیار ویژه رئیس جمهور در امر مردمیسازی دولت خاطرنشان کرد: مسئله نخست جمهوری اسلامی ایران، مسئله مردم است، از ابتدای انقلاب تاکنون درک و فهم مردم، اصلیترین دغدغه رهبر انقلاب اسلامی بوده است و به عبارتی حکمرانی جمهوری اسلامی این گونه برپایه مردم و بصیرت مردم است.
انتهای پیام/711/.