انتخاب سیمان برای استفاده در نمای ساختمان انتخابی هوشمندانه و مقرون به صرفه است. اجرای نمای ساختمان با متریال سیمانی در انواع مختلف قابل انجام است و به علت مزایایی که دارد بسیار مورد استقبال قرار گرفته است. سبک های مختلف سیمانکاری نما با نام های نمای سیمان شسته، سیمان سفید، سیمانکاری آبساب، سیمانکاری تگرگی و سیمانکاری تخته ماله شناخته می شوند که هر سبک ویژگی های منحصر به فرد و متفاوت خود را داراست.
اگرچه در گذشته تا امروز سیمان به عنوان یکی از مصالح ساختمانی پرکاربرد مورد استفاده قرار می گرفته، اما امروزه متریال سیمان در نماسازی نیز بسیار مورد توجه قرار گرفته است و افراد برای طراحی و ساخت ساختمان های بلند اقدام به خرید سیمان در حجم بالا می کنند.
سیمانکاری نمای ساختمان انواع مختلفی داشته و با گسترش علم طراحی داخلی و خارجی و ساختمان سازی نوین، شیوه ها و فرم های متنوعی برای سیمانکاری نمای ساختمان ابداع شده است که هر یک مزیت ها و ویژگی های خاص خود را داراست.
در این جا خانه سیمان شما را دعوت می کند با مطالعه ی انواع سیمانکاری نمای ساختمان آشنا شده و مشخصات هرکدام را بهتر بشناسید.
به کار بردن سیمان در پیاده سازی سبک های مختلف طراحی نمای ساختمان طرفداران بسیاری دارد و عده ی زیادی از طراحان و پیمانکارانْ سیمانکاری نمای ساختمان را به عنوان بهترین ایده ی نماسازی به ساختمان سازان پیشنهاد می کنند.
هزینه ی سیمان کاری نما و خرید سیمان به عوامل مختلفی بستگی دارد و بهتر است برای استعلام قیمت سیمان امروز و دستمزد استادکاران سیمانکاری نما با پیمانکار خود مشورت کنید و اطلاعات لازم را از او دریافت کنید.
طرح نما و چالش های اجرای سیمانکاری نما در منطقه ی مورد نظر شما، سبک سیمانکاری و قیمت سیمان همگی در هزینه ی سیمانکاری نمای ساختمان نقش دارند. همچنین شما در خانه سیمان نیز می توانید اطلاعات لازم برای خرید سیمان و ویژگی های انواع آن را بررسی کرده و سپس با توجه به نیاز و شرایط خود تصمیم گیری کنید.
انواع سبک های سیمانکاری نما
سبک های مختلف اجرای سیمانکاری نمای ساختمان مشخصات متفاوتی دارد و هرکدام نیاز به ابزرا و روش های خاص خود دارد، خانه سیمان مرکز تخصصی فروش انواع سیمان با بررسی انواع سبک های سیمانکاری نما شما رادر تصمیم گیری بهتر یاری خواهد داد.
استفاده از سیمان سفید یکی از چشم نوازترین و شیک ترین ایده ها برای اجرای نمای ساختمان هاست که جلوه ای لوکس و تماشایی به ساختمان می بخشد. سیمان سفید در حقیقت همان مخلوط سیمان، رس و آهک است که رنگ های معدنی و اکسیدهای تیره کننده ی رنگ سیمان از آن حذف شده اند و در فرایند پخت از بین رفته اند.
از ترکیب این متریال با آب می توان در ساخت نمای ساختمان ها بدون محدودیت استفاده کرد. ظاهر یکدست و صاف نمای سیمان سفید از گذشته تا امروز مورد توجه قرار می گرفته و از محبوبیت خاصی برخورددار بوده است.
سیمانکاری نما به سبک تگرگی که با نام ماهوتی هم شناخته می شود، نیاز به مصالح مخصوصی دارد. این مصالح شامل ملات سیمان، پودر سنگ و خاک سنگ است که به وسیله ی ابزاری به نام سیمان پاش روی سطح نمای مورد نظر پیاده سازی می شود. از این سبک در طراحی نمای ساختمان های مدرن بیشتر استفاده می شود.
توجه کنید هنگام خرید سیمان می بایست ابتدا سبک مورد نظر خود را انتخاب کرده باشید تا متریال مناسب برای آن را خریداری کنید.
سیمان آبساب نوعی از ملات سیمان است که از مخلوط ملات موزاییک با سیمان و ماسه به دست می آید و پس از مرطوب کردن سطح نمای مورد نظر، آن را با برس های مخصوص روی سطح می سابند و این کار را تا جایی که به یک نمای صیقلی و صاف برسند ادامه می دهند.
نمای سیمان شسته از رایج ترین نماهای سیمانی ست که تحت عنوان اندود روی لایه ی سفت کاری شده ی ساختمان اجرا می شود و در پایان آن را با آب می شویند. در واقع سیمان شسته ملاتی ست که به عنوان پوشش یکدست روی بدنه ی ساختمان اجرا می کنند و از مخلوط پودر سنگ و سیمان سفید به دست می آید.
تخته ماله یکی از سبک های اجرای سیمانکاری نماست که ظاهری بسیار مشابه با نماهای سنگی دارد. این نوع سیمانکاری نما از دو لایه تحت عناوین تخته ماله و آستر تشکیل می شود. لایه ی تخته ماله همان ملات سیمان و خاک سنگ و ماسه است و لایه ی آستر مخلوط سیمان و ماسه است که هر کدام در ضخامت های متفاوت با توجه به شرایط پروژه اجرا می شوند.
نحوه ی اجرای سیمانکاری نمای ساختمان
در اجرای سیمانکاری ساختمان مانند سایر مراحل ساخت و ساز، نیاز به انجام مراحل متعددی وجود دارد. نخستین مرحله در این پروسه زیرسازی است. در زیرسازی و آماده سازی بستر برای اجرای سیمانکاری، بایستی متناسب با طرح و روش سیمانکاری نحوه ی انجام زیرسازی را تعیین کرد.
معمولا از بستن توری رابیتس مخلوط پودر سنگ و سیمان را روی توری ها قرار داده و سطح را برای اجرای ملات اصلی آماده می کنند. استفاده از ملات مرغوب و خرید سیمان از تامین کننده های معتبر در اجرای زیرسازی و کیفیت و دوام کار نقش بسزایی دارد. بنابراین توصیه می شود با اطلاع از قیمت سیمان پاکتی50 کیلویی و آگاهی از مشخصات سیمان با کیفیت اقدام به خرید سیمان و سایر مصالح مورد نیاز برای نماسازی کنید.
نکات مهم در اجرای سیمانکاری نما
برای افزایش مقاومت نمای سیمانکاری رعایت دو نکته ضروری است، نکته ی اول مرطوب کردن سطح مورد نظر قبل از زیرسازی است که به افزایش چسبندگی ملات سیمان کمک می کند و سطح مقاومت نما را بالا می برد.
نکته ی دوم آب دهی به سطح سیمان پس از اجرای سیمانکاری است که باید تا 4 روز بعد به شکل منظم انجام شود تا از ترک خوردگی و کنده شدن آن جلوگیری کند.
مقاومت و زیبایی نمای سیمانکاری شده ی یک ساختمان بستگی زیادی به دقت در اصول اجرایی و کیفیت مصالح استفاده شده دارد. ملات نامرغوب و بی کیفیت قابلیت چسبندگی کافی را ندارد و در برابر عوامل مختلف آسیب پذیر خواهد بود. لذا توصیه می شود از کارشناسان خانه سیمان برای تهیه ی سیمان و سایر ملزومات اجرای سیمانکاری راهنمایی های لازم را دریافت کنید.
افرادی که در حوزه ی ساخت و ساز فعالیت دارند برای مراحل مختلف فرایند ساختمان سازی به دنبال مصالح مقاوم و در عین حال با قیمت مناسب می گردند تا با جلوگیری از هزینه های اضافه به سود مناسب دست یابند. سیمان یکی از مصالح ارزان قیمت با ویژگی های ایده آل است که در بسیاری از مراحل ساخت و ساز از جمله اجرای سیانکاری نما بسیار به کار این افراد می آید.
برای خرید سیمان می توانید از طریق فروشگاه های معتبر عرضه ی مصالح ساختمانی اقدام کنید و مرغوب ترین سیمان را با قیمت مناسب خریداری کنید.