کد خبر: ۲۱۹۷۳
تاریخ انتشار: ۰۵ تير ۱۴۰۲ - ۲۳:۱۹
مدیر عامل بیمه ایران :

استفاده از داشبورد های مدیریتی موجب شفافیت عملکرد بیمه ایران شده است

حسن شریفی رئیس هیات مدیره و مدیر عامل بیمه ایران با تاکید بر ضرورت استفاده مدیران بیمه ایران از داشبورد های مدیریتی و هوش تجاری ، اظهار داشت: شرکت سهامی بیمه ایران همراستا با دولت سیزدهم و به منظور شفاف سازی فعالیت های خود اقدام به تکمیل و راه‌اندازی داشبوردی مدیریتی نموده است.
استفاده از داشبورد های مدیریتی موجب شفافیت عملکرد بیمه ایران شده است

مخاطب۲۴ : به گزارش روابط عمومی بیمه ایران،بکارگیری این داشبورد ها ،علاوه بر  اصلاح  فرآیند های تجاری، مالی و بیمه گری ، گامی بلند برای شفافیت عملکرد و تسهیل در دسترسی شفاف  نهاد های نظارتی بر اطلاعات وعملکرد بخش های مختلف شرکت شده است.
به گزارش روابط عمومی بیمه ایران ، شریفی ،  پیچیدگی ها و  تعداد بسیار زیاد داده های  تولیدی را ،  از دلایل اصلی نیاز شرکت برای  استفاده از  داشبورد هوش تجاری برشمرد و گفت : مصمم به تقویت این داشبورد ها در جهت شفاف سازی هر چه بیشتر ، با توجه به آمار و داده های مختلفی که در شرکت تولید می شود ،  هستیم.
وی افزود: داشبورد های مدیریتی به عنوان ابزاری جدید و نوآورانه ، مزیت رقابتی زیادی برای شرکت ایجاد کرده و بطور ویژه و خاصی، موجب چابکی در تصمیم گیری ها و فعالیت های شرکت  شده است.
اعتقاد  دارم ، این داشبورد ها به عنوان یک نیاز ضروری ، ابزار مناسبی  برای   پیگیری ، ردیابی، تجزیه و تحلیل استخراج و ارائه انواع گزارش‌ هادر قالب گرافیکی و تحلیلی هستند به همین جهت باید مورد توجه جدی  و استفاده همه مدیران ارشد شرکت و تصمیم گیران ، قرار گیرد .
وی مزایای دیگر این داشبوردها را تحلیل دقیق و سریع داده ها ، بهبود تصمیم‌گیری ، پویایی و افزایش رقابت‌پذیری عنوان کرد و افزود : داده های حاصل شده از داشبورد های هوش تجاری در زمینه فعالیت های بیمه گری و غیر بیمه گری  به مدیران بیمه ایران ، این امکان را خواهد داد تا  عملکرد شرکت را به صورت زمانبندی شده و در بازده تاریخی مد نظر خود  بنا به نیاز های مورد نظر ، مشاهده کنند و با تحلیل داده های مختلف، موجب بهبود عملکرد شرکت در زمینه های مختلف شوند.
همچنین با توجه به پویایی و به روز رسانی این داشبوردها ، داده‌های جدید همواره در دسترس بوده و این موضوع قدرت رقابت پذیری را افزایش خواهد داد.
رئیس هیات مدیره بیمه ایران بیان داشت : در حال حاضر ،  تعداد داشبوردهای راه اندازی شده در بیمه ایران به  بیش از 30  داشبورد  و تعداد کاربران آن نیز ، در سراسر کشور به بیش از 900 نفر رسیده است و بصورت عملی  ، این امکان ،  برای هر مدیریت و شعبه فراهم شده که بصورت برخط و لحظه ای  به اطلاعات مورد نیاز خود برای به دست آوردن گزارش عملکرد و بررسی آن دسترسی پیدا کند.
مدیر عامل بیمه ایران در ادامه افزود :  تعداد داشبوردهای تخصصی ایجاد شده برای هر شعبه و استان نیز    17 داشبورد است که بر این اساس در   31 استان و بیش ا ز 200 شعبه ، تعداد سامانه های آماری شعب به عدد    4000  ، رسیده و بطور متوسط  هر کاربر فعال ماهانه 60دقیقه از این داشبوردها  استفاده می کند.
گفتنی است داشبورد آتشسوزی، مسئولیت ، عمر ،  مهندسی، انرژی ،  حوادث حمل کالا، ثالث ، بدنه ، درمان ، روزانه مدیریتی ، تحلیل مالی ، بدهکاران مالی ، بدهکاران ، میز خدمت ، منابع انسانی ، پایش کاربران ، رتبه بندی نمایندگان ، نظارت ، معوق ، اتکایی ، ریکاوری و بهره وری از جمله داشبوردهای موجود بیمه ایران هستند که  که آمار تخصصی هر رشته بیمه را پوشش می دهند  و کاربر هر مدیریت می تواند عملکرد خود را بنا به نیاز و در بازه زمانی مورد نظر و حتی بصورت استانی مشاهده و بررسی نماید.

برچسب ها: بیمه ایران 
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
جدی جدی حیوانات دچار مشکلات روانی می‌شوند؟ جدی جدی حیوانات دچار مشکلات روانی می‌شوند؟
پژوهشگران در حال مطالعه این موضوع هستند که چگونه استرس، انزوا و حتی ساختار مغز بر نحوه تفکر، احساس و رفتار حیوانات تأثیر می‌گذارد و چگونه می‌توان به سلامت روان آنها در باغ وحش و طبیعت کمک کرد.
توافق ایران و اروپا برای ادامه گفت‌و‌گو‌ها توافق ایران و اروپا برای ادامه گفت‌و‌گو‌ها
در دیدار دیپلمات‌های ارشد ایران و اروپا مقرر شد گفت‌و‌گو‌ها بین طرفین در سطوح مختلف تداوم داشته باشد.
چرا آقایون ایرانی مخالف فرزندآوری هستند؟ چرا آقایون ایرانی مخالف فرزندآوری هستند؟
پژوهشگر حوزه جمعیت و خانواده با بیان اینکه حدود ۶۷ درصد از زنان شاغل، استرس ناشی از تعارض نقش‌های خانوادگی و شغلی را تجربه می‌کنند، گفت: این در حالی است که ۷۲ درصد از مردان ایرانی نیز ناامنی شغلی را اصلی‌ترین مانع برای افزایش تعداد فرزند (فرزندآوری) می‌دانند.
حسن روحانی: نگذاریم بی بی به نتیجه برسد حسن روحانی: نگذاریم بی بی به نتیجه برسد
حسن روحانی در دیدار نوروزی با وزیران و گروهی از مدیران ارشد دولتش درباره مذاکره با آمریکا و پیامش به پزشکیان حرف‌های جالبی زد و توصیه‌ای کرد و گفت از این طریق نگذاریم بی بی به نتیجه برسد.
شطرنج دانش آموزی ایران قهرمان جهان شد شطرنج دانش آموزی ایران قهرمان جهان شد
شطرنج دانش آموزی ایران مقتدرانه قهرمان جهان شد
مشاهده خرس قهوه‌ای در چهارمحال و بختیاری مشاهده خرس قهوه‌ای در چهارمحال و بختیاری
علی زاهدی رییس منطقه‌ی حفاظت‌شده‌ی قیصری چهارمحال و بختیاری موفق به ثبت تصاویری از خرس قهوه‌ای شد.
نماینده ترامپ در مذاکره با عباس عراقچی کیست؟ نماینده ترامپ در مذاکره با عباس عراقچی کیست؟
نماینده ترامپ در مذاکرات یک یهودی است که روابط بسیار نزدیکی با ترامپ دارد و به دنبال «برچیده شدن» برنامه هسته‌ای ایران نیست.
برگزیده
نیروگاه اتمی بوشهر از مدار خارج شد نیروگاه اتمی بوشهر از مدار خارج شد
رئیس نیروگاه اتمی بوشهر گفت: با هماهنگی‌های صورت گرفته با مدیریت شبکه برق کشور، تعمیرات برنامه‌ریزی شده نیروگاه اتمی بوشهر از روز ۲۴ اسفندماه سال ۱۴۰۳ آغاز شده و نیروگاه از مدار تولید خارج شده است.
۴ خودرو برقی وارد ناوگان تاکسیرانی کشور شد ۴ خودرو برقی وارد ناوگان تاکسیرانی کشور شد
طبق اعلام مدیرعامل اتحادیه حمل‌ونقل مسافر شهری، استفاده از چهار مدل خودرو برقی در ناوگان تاکسیرانی کشور نهایی شده است.
نیروی دریایی سپاه شناور حامل سوخت قاچاق در خلیج فارس را توقیف کرد نیروی دریایی سپاه شناور حامل سوخت قاچاق در خلیج فارس را توقیف کرد
رئیس کل دادگستری هرمزگان از توقیف یک فروند شناور حامل ۱۰۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در آب‌های خلیج فارس حد فاصل جزایر لارک و قشم خبر داد.
صفحه خبر بالای تصاویر