کد خبر: ۲۱۷۷۱
تاریخ انتشار: ۱۴ تير ۱۴۰۲ - ۱۵:۰۲

رویکرد رفع موانع تولید را مورد توجه قرار می‌دهیم

نشست تعاملی پیرامون پروژه‌های مدیریت مصرف آب در ذوب آهن اصفهان و به ویژه تصفیه خانه پساب شرکت که توسط مجموعه مپنا در حال ساخت می‌باشد، با حضور حجت الاسلام سیدناصر موسوی لارگانی نماینده مردم فلاورجان در مجلس شورای اسلامی، مهدی کوهی مدیرعامل ذوب آهن اصفهان، حسین اکبریان مدیرعامل شرکت آبفا استان اصفهان و جمعی از مسئولین این مجتمع عظیم صنعتی، شنبه دهم تیرماه برگزار شد.
رویکرد رفع موانع تولید را مورد توجه قرار می‌دهیم

مخاطب۲۴ : به نقل از روابط عمومی ذوب آهن ؛ نشست تعاملی پیرامون پروژه‌های مدیریت مصرف آب در ذوب آهن اصفهان و به ویژه تصفیه خانه پساب شرکت که توسط مجموعه مپنا در حال ساخت می‌باشد، با حضور حجت الاسلام سیدناصر موسوی لارگانی نماینده مردم فلاورجان در مجلس شورای اسلامی، مهدی کوهی مدیرعامل ذوب آهن اصفهان، حسین اکبریان مدیرعامل شرکت آبفا استان اصفهان و جمعی از مسئولین این مجتمع عظیم صنعتی، شنبه دهم تیرماه برگزار شد.

ذوب آهن اصفهان در یوتیلیتی ها، خودتامین می‌شود

مهدی کوهی مدیرعامل شرکت در این نشست گفت: ذوب آهن اصفهان به عنوان بنیانگذار تولید فولاد در ایران با دوراندیشی تمام از سال‌های اولیه تاسیس این مجتمع، نسبت به احداث واحد‌های نیروگاهی در داخل مجموعه اقدام نموده و لذا می‌توان گفت این صنعت از دهه ۴۰ خود تامینی در یوتیلیتی‌های مورد نیاز برای تولید فولاد را کلید زده است، بنابراین الگویی اجرایی برای سایر صنایع کشور به شمار می‌رود.

وی ادامه داد: هم اکنون دو مجموعه نیروگاهی و شش واحد توربینی در این مجتمع عظیم صنعتی فعال هستند تا در کنار حفظ تولید، یاری رسان شبکه برق سراسری کشور نیز باشند.

مدیرعامل ذوب آهن اصفهان آب را یکی دیگر از یوتیلیتی‌های کلیدی در راستای تولید فولاد برشمرد و تصریح کرد: این شرکت با خرید پساب شهر‌های فولادشهر، فلاورجان و نجف آباد برنامه دارد تا از این طریق آب پایدار مورد نیاز صنعت را تامین نماید.

مهدی کوهی در بخش دیگری از سخنان خود به سرمایه گذاری ذوب آهن اصفهان در پروژه ملی خط انتقال آب به اصفهان اشاره کرد و اظهار داشت: این مجتمع عظیم صنعتی تولید ۴۵ درصدی محصولات ارزش افزا در سال جدید را استراتژی کلیدی خود قرار داده و به منظور تامین پایدار آب برای تولید فولاد‌های کیفی با دوراندیشی تمام در این کلان پروژه ملی مشارکت فعال دارد.

وی افزود: پروژه تصیفه خانه ذوب آهن اصفهان به عنوان یک پروژه کلیدی در راستای تصفیه پساب شهر‌های مجاور و بهره گیری از آن در خط تولید کارخانه هم اکنون از پیشرفت ۸۰ درصدی برخوردار است و روند انجام آن با دقت کامل دنبال می‌شود تا انشاا... در پایان سال جاری بهره برداری از آن را شاهد باشیم.

حجت الاسلام سیدناصر موسوی لارگانی نماینده مردم فلاورجان در مجلس شورای اسلامی نیز گفت: با توجه به اینکه برنامه هفتم توسعه در کمیسیون تلفیق قرار دارد، در این بخش و همچنین در صحن علنی مجلس، آمادگی کامل داریم تا از صنایع کشور و به ویژه صنعت ارزش آفرین فولاد، حمایت کامل داشته باشیم و فرصت‌ها و چالش‌های این مجموعه را در راستای قانون گذاری منطبق با رفع موانع تولید، پیگیری نماییم.

وی افزود: ذوب آهن اصفهان در ساخت و راه اندازی صنایع مختلف کشور از جمله مجتمع فولاد مبارکه نقش داشته است، و دستاورد تولید ریل این شرکت تا ابد در اذهان تک تک ایرانیان ماندگار خواهد بود.

نماینده مردم فلاورجان در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: صنایع فولادی کشور نیاز است با مجهز شدن به تکنولوژی روز دنیا در زمینه تولید فولاد‌هایی که تاکنون در کشور تولید نشده اند، برنامه ریزی داشته باشند.

حجت الاسلام سیدناصر موسوی لارگانی گفت: تامین آب پایدار برای تولید فولاد همواره مورد توجه مسئولین قرار دارد، اما نیاز است بخش صنعت کشور نیز با اولویت استفاده از پساب و پروژه بازچرخانی آب برای تامین این نهاده کلیدی تولید فولاد، برنامه ریزی بلندمدت داشته باشد که ذوب آهن اصفهان در این زمینه عملکرد خوبی داشته است و مهندس کوهی مدیرعامل جدید این شرکت نیز پروژه‌های مربوط به مدیریت مصرف آب در شرکت و سرمایه گذاری در کلان پروژه‌های ملی را با دقت بالا دنبال می‌کنند که این رویکرد حرفه‌ای جای تشکر و قدردانی دارد.

وی گفت: پروژه تصفیه خانه ذوب آهن که توسط شرکت مپنا در حال ساخت می‌باشد، نیاز است با شتاب بیشتری از سوی مجموعه مپنا دنبال شود و سریعتر شاهد بهره برداری از آن باشیم، بنده نیز این موضوع را پیگیری می‌کنم.

پروژه تصفیه خانه آب ذوب آهن اصفهان برخوردار از تکنولوژی‌های روز

حسین اکبریان مدیرعامل شرکت آبفا استان اصفهان نیز گفت: با توجه به شرایط جغرافیایی کشور عزیزمان و سطح بارش نزولات آسمانی نیاز است صنایع فولادی در راستای مصرف بهینه آب، برنامه ریزی بلند مدت داشته باشند و برداشت آب از زاینده رود را به صفر برسانند که در این زمینه ذوب آهن اصفهان از طریق احداث پروژه تصفیه خانه آب با بهره گیری از تکنولوژی‌های روز اقدامات خوبی انجام داده است.

وی افزود: شرکت آبفا استان اصفهان و ذوب آهن اصفهان تعاملات بسیار خوبی دارند تا انشاا... به زودی بهره برداری از پروژه تصفیخانه آب در این مجتمع عظیم صنعتی را شاهد باشیم.

مدیرعامل شرکت آبفا استان اصفهان در ادامه گزارشی از فعالیت‌های این شرکت در خصوص همکاری‌هایی که با ذوب آهن اصفهان داشته اند، ارائه نمود.
تولید ارزش آفرین به موازات عمل به مسئولیت‌های اجتماعی

مهرداد تولاییان معاون بهره برداری شرکت نیز گفت: این مجتمع عظیم صنعتی پروژه‌های مختلفی را در راستای عدم وابستگی به آب زاینده رود تعریف نموده است که بهره گیری از پساب شهر‌های مجاور تنها یک مورد از آنهاست تا از این مسیر، تولید ارزش آفرین را به موازات عمل به مسئولیت‌های اجتماعی حفظ نماید.

وی افزود: ذوب آهن اصفهان با دوراندیشی تمام در پروژه انتقال آب خلیج فارس نیز سرمایه گذاری نموده است تا از این مسیر هم بخشی از آب مورد نیاز خط تولید کارخانه را تامین نماید.

پروژه تصفیخانه آب در حال نصب تجهیزات و پایپینگ

علیرضا رضوانیان معاون برنامه ریزی و توسعه شرکت نیز گفت: طرح زیســت محیطی انتقال و تصفیه فاضلاب شهر‌های فولادشهر، زرین شهر و اماکن ذوب آهن تحت عنوان فاضلاب بهداشــتی به ظرفیت ۵۵۰ متر مکعب در ساعت و پساب صنعتی کارخانه به ظرفیت ۳۰۰ متر مکعب در ساعت به تصفیه خانه این پروژه انجام شده است.

وی افزود: این پروژه تاکنون از پیشرفت ۸۰ درصدی برخوردار است و اکثر تجهیزات آن نیز خریداری و تحویل داده شده و در حال اجرای نصب تجهیزات و پایپینگ می‌باشد و امید است تا پایان سال جاری راه اندازی گردد.

معاون برنامه ریزی و توسعه شرکت در ادامه گزارشی مبسوطی از چالش‌های پیش روی این پروژه ارائه نمود.

مهدی دانشمند مدیر آبرسانی شرکت نیز گفت: در ذوب آهن اصفهان به دلیل تولید فولاد به روش کوره بلند، آب نقش حیاتی دارد و همواره باید در خطوط تولید این مجتمع عظیم صنعتی، آب جریان داشته باشد.

وی بازچرخانی آب در سیکل‌های گردشی کارخانه، جایگزینی برج‌های هیبریدی به جای برج‌های تبخیری و بازسازی کولینگ تاور‌های موجود در سطح کارخانه را از جمله پروژه‌های موثر مدیریت مصرف آب در شرکت عنوان کرد.

برچسب ها: ذوب آهن اصفهان
captcha
اخبار داغ
رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز
شاخص بورس در معاملات روز یکشنبه به روند صعودی خود ادامه داد و رکورد جدیدی را ثبت کرد.
سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است
طرح تازه فروش ایران‌خودرو از ۱۸ شهریور آغاز شده و هشت محصول این شرکت بدون نیاز به مسدودسازی وجه بانکی عرضه شده‌اند. بررسی اختلاف قیمت کارخانه و بازار نشان می‌دهد بیشترین سود خرید در این دوره به دناپلاس توربو اتوماتیک آپشنال می‌رسد که برای خریداران بازدهی قابل‌توجه ۳۲ درصدی دارد.
نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند! نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند!
رکنا ورزشی: فهرست نامزد‌های جوایز توپ طلای ۲۰۲۶ اعلام شد و تاکنون اسامی نامزد‌های هشت بخش از جمله بهترین استعداد جوان، بهترین دروازه‌بان، بهترین مربی و بهترین باشگاه در بخش مردان و زنان معرفی شده است. مراسم توپ طلای امسال ۲۶ اکتبر در لندن برگزار می‌شود.
واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه! واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه!
هواداران پرسپولیس در ورزشگاه شهدای شهر قدس، بار دیگر نشان دادند که ۱۳ سال دلبستگی به کاپیتانی، چون عالیشاه، با هیچ جدایی فراموش نمی‌شود.
خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
صنعت خودرو ایران از پیکان تا پلتفرم‌های IKP مسیر پرچالش و پرادعا داشته است. این گزارش با نگاهی بی‌رحمانه، تمام خودرو ملی از سمند تا ری‌را را با رقبای جهانی مقایسه و واقعیت فنی آن‌ها را آشکار می‌کند.
۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه! ۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه!
وزیر بهداشت فرانسه از مرگ حدود ۷ هزار نفر در این کشور در اثر موج گرمای کم سابقه خبر داد.
عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی! عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی!
خبر غیرمنتظره‌ای که هیچ‌یک از هواداران آلبی‌سلسته تمایلی به شنیدنش نداشتند، روز دوشنبه ۳۱ آگوست رنگ واقعیت به خود گرفت.
برگزیده
سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است
طرح تازه فروش ایران‌خودرو از ۱۸ شهریور آغاز شده و هشت محصول این شرکت بدون نیاز به مسدودسازی وجه بانکی عرضه شده‌اند. بررسی اختلاف قیمت کارخانه و بازار نشان می‌دهد بیشترین سود خرید در این دوره به دناپلاس توربو اتوماتیک آپشنال می‌رسد که برای خریداران بازدهی قابل‌توجه ۳۲ درصدی دارد.
خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
صنعت خودرو ایران از پیکان تا پلتفرم‌های IKP مسیر پرچالش و پرادعا داشته است. این گزارش با نگاهی بی‌رحمانه، تمام خودرو ملی از سمند تا ری‌را را با رقبای جهانی مقایسه و واقعیت فنی آن‌ها را آشکار می‌کند.
قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد
قیمت دلار، یورو، پوند، و سایر ارز‌ها سکه و قیمت طلا سکه پارسیان قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارز‌های دیجیتال را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید. در ضمن به ساعت به‌روز‌رسانی این نرخ‌ها در بالای جدول دفت فرمایید.