به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از سازمان تامین اجتماعی؛موسوی با اشاره به اینکه سفرهای استانی برای ارزیابی میدانی وضعیت و شرایط ارائه خدمات به بیمهشدگان مناطق مختلف انجام میشود و سفر به استان یزد سیونهمین سفر استانی در دور جدید مدیریت سازمان تأمیناجتماعی است، گفت: یکی از مهمترین خدماتی که تأمیناجتماعی به اقشار تحت پوشش ارائه میدهد، خدمات درمانی است که در جریان سفرهای استانی مدیرعامل و مدیران ارشد این سازمان، نیازهای مراکز درمانی بهصورت میدانی بررسی و دستورهای لازم برای رفع فوری مشکلات احتمالی صادر میشود.
وی افزود: در سفر دو روزه به استان یزد تلاش کردیم با حضور در برخی شهرستانها، ظرفیتها و کاستیهای احتمالی را از نزدیک بررسی کنیم و بر این اساس با حضور در شهرستان بافق، دستورهای لازم برای تکمیل درمانگاه و بخش دندانپزشکی این درمانگاه صادر و مقرر شد نیاز این مرکز درمانی به پزشکان متخصص، با جذب و استخدام این گروه از پزشکان در همکاری با مسئولان منطقه و دانشگاه علومپزشکی رفع شود.
مدیرعامل سازمان تأمیناجتماعی با تاکید بر اینکه این سازمان در استان یزد با ۱۹ بیمارستان طرف قرارداد است و توسعه خدمترسانی در بخش درمان غیرمستقیم را نیز با جدیت پیگیری میکند، گفت: بیمارستان ۱۵۰ تختخوابی تخصصی سرطان یزد، یکی از پروژههای مهم سازمان تأمیناجتماعی در این استان است که در فاز اسکلتبندی به پیشرفت ۸۵ درصدی رسیده و مقرر شده است که با تخصیص اعتبار، سریعاً فاز اجرایی آن آغاز شود.
موسوی با اشاره به اینکه یکی دیگر از پروژههای توسعه درمان تأمیناجتماعی در استان یزد، توسعه بخش اطفال بیمارستان شهدای کارگر یزد است، گفت: تکمیل هرچه سریعتر این بخش و توسعه بیمارستان شهدای کارگر در دستور کار قرار گرفته و امیدواریم بتوانیم با تخصیص منابع مالی در موعد مقرر، این وعده را در سال ۱۴۰۲ اجرایی کنیم.
مدیرعامل سازمان تأمیناجتماعی در ادامه گفت: سازمان تأمیناجتماعی که تا قبل از این دولت اَبَربدهکار بانکی محسوب میشد، با اقدام ارزشمند و همکاری دولت و مجلس در مورد پرداخت ۱۸۰ هزار میلیارد تومان از مطالبات سازمان از دولت، توانست ۱۰۶ هزار میلیارد تومان بدهی خود به نظام بانکی را تسویه کند و بهزودی بخش دیگری از مطالبات بیمارستانها را نیز پرداخت خواهد کرد که کمک بزرگی به اقتصاد بیمارستانها خواهد بود.
موسوی با اشاره به اینکه سازمان تأمیناجتماعی از این جهت که بزرگترین خریدار راهبردی خدمات درمانی است، بازار خوبی برای مراکزی است که خدمات درمانی ارائه میدهند، گفت: تأسیس مراکز درمان مستقیم براساس نظام سطحبندی و بادرنظر داشتن تعداد بیمهشدگان و بازنشستگان هر منطقه و نیز بررسی ظرفیتهای درمانی در هر منطقه انجام میشود و اگر براساس بررسیهای کارشناسی، نیاز به احداث مرکز درمانی در منطقهای وجود داشته باشد، مصوبات لازم در این زمینه صادر خواهد شد.
وی افزود: با این حال اگر شهرستانی بیمارستان ملکی نداشته باشد، سازمان تأمیناجتماعی قراردادی را با دانشگاه علوم پزشکی امضا میکند که بر اساس آن صددرصد خدمات بستری برای بیمهشدگان ما در این شهر و در مراکز بستری دانشگاهی رایگان است و حتی فرانشیز خدمات را هم خود سازمان پرداخت میکند.
وی با اشاره به اینکه در برنامه هفتم توسعه برای جلوگیری از توسعه نامتوازن ظرفیتهای سلامت در مناطق مختلف تدابیری اندیشیده شده است، گفت: توسعه مراکز درمانی براساس آمایش سرزمینی یکی از مواردی است که دولت مردمی سیزدهم آن را در برنامه هفتم در نظر گرفته و مسئولیت آن را بر عهده وزارت بهداشت گذاشته است تا از موازیکاری در ساختوساز مراکز درمانی جلوگیری شود. حتی در مواردی بخش خصوصی هم نباید در جایی که خدمات به خوبی ارائه میشود و نیازی احساس نمیشود، اقدام به تأسیس مراکز درمانی خارج از ظرفیت و نیاز منطقه کند.
بر اساس این گزارش، میرهاشم موسوی مدیرعامل سازمان تأمیناجتماعی در ادامه سفر خود به استان یزد، بههمراه نماینده مردم یزد در مجلس شورای اسلامی از بخشهای مختلف بیمارستان تأمیناجتماعی شهدای کارگر یزد بازدید کرد. بیمارستان شهدای کارگر تأمیناجتماعی در حال حاضر تنها مرکز بستری ملکی سازمان تأمیناجتماعی در استان یزد است که در زمینی به مساحت ۱۵۲ هزار و ۱۸۹ مترمربع با زیربنای۳۳ هزار و ۱۵۷ مترمربع بر اساس شرایط اقلیمی استان طراحی و در سال ۱۳۷۴ در شهر یزد راهاندازی شده و هماکنون دارای ۲۷۴ تخت است. ضریب اشغال تخت این بیمارستان در حال حاضر ۷۶.۳ است.