مخاطب۲۴ : به نقل از خبرگزاری صداوسیما ؛ معاون اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی ادارهکل دامپزشکی استان با اشاره به رسیدن فصل گرما و افزایش بیماری تب کریمه کنگو گفت:۶۰۰ دامپزشک در سراسر استان در ۲۹ کشتارگاه صنعتی و نیمه صنعتی حضور دارند تا با بررسیهای لازم قبل کشتار، حین کشتار و بعد از کشتاردام از سلامت گوشت اطمینان حاصل کنند.
دکتر ناصر براتی افزود: در استان اصفهان ۶ هزار رأس دام سبک و ۳۰۰ رأس دام سنگین کشتار میشود.
مسول شبکه دامپزشکی فلاورجان با اشاره به اینکه تب کریمه کنگو یک بیماری ویروسی مشترک بین انسان و حیوان است افزود: علایم بیماری همچون وجود کنه، تب و بی حالی در دامهای سبک قبل از کشتار برسی و موارد مشکوک از سایر دامها جدا شده و از چرخه کشتار خارج میشود و بعد از کشتار نیز در سردخانههای پیش سرد تا ۲۴ قرار میگیرد تا عوامل بیماری بر طرف شوند.
معاون اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی ادارهکل دامپزشکی استان از مردم خواست بعد از خرید گوشت از مراکز مجاز، فراورده را تا ۲۴ ساعت در یخچال نگه داشته و سپس مصرف نمایند و از خرید دام زنده خودداری کنند.
به گفته براتی افزود: مردم در صورت مشاهده هرگونه مورد مشکوک و سوالی میتوانند با شماره ۱۵۱۲ دامپزشکی تماس بگیرند.