کد خبر: ۲۰۷۱۱
تاریخ انتشار: ۳۱ خرداد ۱۴۰۲ - ۲۲:۵۹

همکاری ایرانسل و دانشگاه تهران برای تولید محتوای دیجیتال

ایرانسل و دانشگاه تهران در زمینه تولید محتوای دیجیتال، تفاهم‌نامه همکاری امضا کردند.
همکاری ایرانسل و دانشگاه تهران برای تولید محتوای دیجیتال

به گزارش مخاطب 24 به نقل از روابط عمومی ایرانسل:این تفاهم‌نامه، صبح امروز چهارشنبه ۳۱ خرداد ۱۴۰۲، طی مراسمی در دفتر رئیس دانشگاه تهران، با حضور دکتر محمد مقیمی رئیس دانشگاه تهران و جمعی از معاونان و مدیران این دانشگاه و دکتر بیژن عباسی‌آرند مدیرعامل و جمعی از مدیران ایرانسل امضا شد.

بر اساس این تفاهم‌نامه، دو طرف در زمینه راه‌اندازی شبکه اختصاصی توسط دانشگاه تهران روی تلویزیون اینترنتی لنز ایرانسل، همکاری در تولید و توزیع محتوا بر بستر لنز به منظور استفاده از ظرفیت‌های مشترک طرفین و فعالیت‌های مشترک در بازارسازی و بازاریابی و نیز در زمینه توسعه دانش و فناوری از طریق به اشتراک‌گذاری منابع و دستاورد‌های دانشی، انجام پروژه‌ها و برنامه‌های مشترک، تبادل و انتقال تجارب و استفاده از زیرساخت‌های پژوهشی مشترک، همکاری می‌کنند.

مدیرعامل ایرانسل در این دیدار با بیان اینکه دانشگاه تهران، مادر حوزه آموزش عالی کشور محسوب می‌شود، حضور و همکاری با مجموعه دانشگاه تهران را افتخاری برای خود و شرکت ایرانسل عنوان کرد و با اشاره به تأسیس رسانه مستقل دانشگاه تهران بر بستر تلویزیون اینترنتی لنز ایرانسل، افزود: گنجینه ارزشمندی از جامعه آکادمیک با سلایق مختلف در دانشگاه تهران حضور دارند که این موضوع، ظرفیت خوبی را برای تولید محتوا‌های جذاب، در اختیار این نهاد قرار داده و این رسانه اینترنتی، می‌تواند نمونه خوبی از کرسی‌های آزاد اندیشی باشد و خلأ موجود در این زمینه را تا حدی برطرف کند.

وی با بیان اینکه جذابیت محتوایی که از بستر دانشگاه تولید می‌شود، نسبت به جا‌های دیگر بیشتر است، تصریح کرد: آماده هستیم تا از همه نظر، با مجموعه دانشگاه تهران همکاری داشته باشیم.

عباسی‌آرند، همکاری در زمینه تدوین و برگزاری دوره‌های آموزشی از طریق آکادمی ایرانسل، جذب و بورسیه نخبگان در ایرانسل و شرکت‌های زیرمجموعه آن مانند اسنپ را از دیگر زمینه‌های قابل بررسی برای همکاری برشمرد و در همین زمینه تأکید کرد: برگزاری اردو‌های دانشجویی برای بازدید دانشجویان از زیرساخت‌های فنی کشور، بسیار مفید است و کمک می‌کند که این عزیزان، با پیشرفت‌های کشور آشنا شوند و با دیدن زیرساخت‌ها و امکانات موجود، دریابند که سطح تکنولوژی در کشور ما، با سطح اول دنیا خیلی متفاوت نیست.

رئیس دانشگاه تهران، در این دیدار که دکتر سید مهدی شریفی مدیر شبکه تلویزیونی اینترنتی دانشگاه تهران نیز در آن حضور داشت، با بیان اینکه دانشگاه تهران به عنوان نهاد ملی، در دوره جدید، یکی از کار‌های مغفول در نظام آموزش عالی کشور را پیگیری می‌کند و آن هم ایجاد یک رسانه مستقل برای دانشگاه تهران است، بر اهمیت هم‌افزایی در این زمینه با توجه به استقبال خوب مخاطبان از تولید و انتشار محتوای رسانه‌ای توسط جوامع آکادمیک، از جمله دانشگاه تهران تأکید کرد.

مقیمی همچنین با تقدیر از ظرفیت‌های مختلف ایرانسل در حمایت از شرکت‌های نوپا و کسب‌وکار‌های دیجیتال، خواستار همکاری برای گسترش فعالیت‌های دانشگاه در زمینه دوره‌های کارورزی و مهارت‌آفرینی شد.

تلویزیون اینترنتی دانشگاه تهران که با عنوان «شبکه حکمت و فرزانگی» تأسیس شده و تلاش دارد با استفاده از همه ظرفیت‌های ذی‌نفعان خود، ضمن بهره‌مندی فرهیختگان جامعه از حوزه‌های مختلف اندیشه در دانشگاه و تغذیه شبکه‌های علمی کشور، به تعمیق ارتباط آموزش عالی با لایه‌های مختلف جامعه بپردازد، با اجرای بخشی از این تفاهم‌نامه، فعالیت خود را با حضور بر بستر «لنز»، گسترش می‌دهد تا با جامعه مخاطبان و کاربران تلویزیون اینترنتی اولین و بزرگترین اپراتور دیجیتال ایران، ارتباط داشته باشد.

اپلیکیشن لنز، تلویزیون اینترنتی ایرانسل، اولین و بزرگترین اپراتور دیجیتال ایران، است که کاربران می‌توانند آن را بدون هزینه دانلود کنند و هر لحظه و هر کجا، به مجموعه‌ای از جدیدترین فیلم‌ها و سریال‌های ایرانی و خارجی (دوبله و با زیرنویس فارسی)، برنامه‌های زنده تلویزیونی، پخش مستقیم مسابقه‌های ورزشی (پخش زنده فوتبال، پخش زنده شبکه سه و…) پادکست، کتاب‌های صوتی، موسیقی و آلبوم‌های جدید و… روی گوشی تلفن همراه یا در منزل روی تلویزیون دسترسی داشته باشند.

از جمله امکانات اپلیکیشن لنز می‌توان به ایجاد دسترسی به مجموعه عظیمی از فیلم‌ها، سریال‌ها، آلبوم‌های موسیقی و برنامه‌های مستند ایرانی و خارجی، پخش زنده برنامه‌های تلویزیونی، مسابقات و برنامه‌های ورزشی و فرهنگی، امکان ضبط خودکار برنامه‌های زنده تلویزیون در زمان‌بندی از پیش تعیین‌شده، امکان مشاهده جدول برنامه‌های پخش‌شده از شبکه‌های مختلف تلویزیون، امکان مشاهده برنامه‌ها در بخش آرشیو‌ها تا هفت روز بعد از پخش زنده، امکان افزودن برنامه‌های مورد علاقه کاربر به فهرست «علاقه‌مندی» و دسترسی آسان‌تر به آن‌ها اشاره کرد.

برچسب ها: ایرانسل
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
عوارض خطرناک استفاده از موبایل در دستشویی عوارض خطرناک استفاده از موبایل در دستشویی
بسیاری از افراد به تلفن همراه خود وابستگی زیادی دارند و حتی آن را تا دستشویی و حمام نیز با خود می‌برند.
فرونشست پارکینگ در قیطریه ۳ خودرو را بلعید فرونشست پارکینگ در قیطریه ۳ خودرو را بلعید
سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهر تهران، از یک مورد حادثه فروکش کردن کف پارکینگ ساختمان مسکونی خبر داد.
مُسکنی که خطر خونریزی داخلی را افزایش می‌دهد مُسکنی که خطر خونریزی داخلی را افزایش می‌دهد
افرادی که از دارو‌های رقیق‌کننده خون استفاده می‌کنند، در صورت مصرف دارو‌های ضدالتهاب غیراستروئیدی (NSAID) مانند ایبوپروفن یا ناپروکسن، دو برابر با خطر خونریزی داخلی مواجهند.
ضبط سلمان فارسی از سر گرفته شد ضبط سلمان فارسی از سر گرفته شد
سریال «سلمان فارسی» که ضبط آن متوقف شده بود با بازگشت میرباقری ـ کارگردان ـ از سر گرفته شد
جشن تولد امیر قلعه نویی در قصرش جشن تولد امیر قلعه نویی در قصرش
امیر قلعه‌نویی، سرمربی تیم ملی فوتبال ایران، تولد ۶۱ سالگی‌اش را در منزلش که بی‌شباهت به قصر نیست و در کنار پسرش جشن گرفت.
لامبورگینی ۲ میلیون دلاری که یک ایرانی ساخت لامبورگینی ۲ میلیون دلاری که یک ایرانی ساخت
وناتوس رونوشت منصوری از شاسی بلند اوروس لامبورگینی است. تمامی ابعاد لامبورگینی وناتوس منصوری دقیقا مشابه نسخه استاندارد لامبورگینی اوروس است با این تفاوت که ستون دوم یا «B» حدود ۲۰۰ میلیمتر عقب‌تر رفته است.
واکسیناسیون عمومی علیه HPV ضروری است؟ واکسیناسیون عمومی علیه HPV ضروری است؟
اخیرا در برخی صفحات مجازی افراد تشویق به دریافت واکسن HPV می‌شوند؛ اظهاراتی که در برخی مواقع غیر علمی و نادرست هستند
برگزیده
چرا رابطه جنسی و خوردن و آشامیدن در ایستگاه فضایی بین المللی ممنوع شده چرا رابطه جنسی و خوردن و آشامیدن در ایستگاه فضایی بین المللی ممنوع شده
ایستگاه فضایی بین‌المللی (ISS) پیچیده‌ترین ماشین ساخته بشر است که با همکاری نزدیک پنج آژانس فضایی بزرگ دنیا یعنی ناسا، روسکازموز، آژانس فضایی اروپا، آژانس اکتشافات فضایی ژاپن و آژانس فضایی کانادا طراحی و ساخته شده است، اینجا برخی کارهای ممنوعه برای فضانوردان در ایستگاه فضایی بین المللی (ISS) را معرفی می‌کنیم
بدخوابی در دهه پنجم زندگی چه عواقبی دارد؟ بدخوابی در دهه پنجم زندگی چه عواقبی دارد؟
خواب کافی و باکیفیت بر عملکرد شناختی مغز تاثیر می‌گذارد.
سردرد‌هایی که باید جدی گرفت سردرد‌هایی که باید جدی گرفت
یک متخصص مغز و اعصاب با بیان اینکه سردرد یک شکایت شایع است که تقریباً همه افراد آن را تجربه می‌کنند، گفت: برخی موارد خاص سردرد باید مورد توجه قرار گیرند.
صفحه خبر بالای تصاویر