به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از سازمان تامین اجتماعی؛در سیوهشتمین سفر استانی و دومین سفر از دور دوم سفرهای استانی مدیرعامل سازمان تأمیناجتماعی، میرهاشم موسوی روز چهارشنبه ۲۴ خرداد بههمراه مهدی اسلامی معاون درمان، محمد محمدی سرپرست معاونت امور بیمهای و احمد اسفندیاری معاون فرهنگی، اجتماعی و امور استانها و نیز هادی قیومی مدیرکل بازرسی و رسیدگی به شکایات، حسن ضابطی مدیرکل امور مجلس و دولت و مهرزاد اکبرپور مدیرکل هماهنگی امور استانها، وارد استان گیلان شد.
براساس این گزارش، بازدید از مراکز بیمهای، درمانی و اقتصادی سازمان تأمین اجتماعی در شهرستان تالش بخشی از برنامه سفر مدیرعامل این سازمان در استان گیلان بود. در این بازدیدها حسن محمدیاری نماینده مردم تالش و رضوانشهر در مجلس شورای اسلامی و اقبال بافکار رئیس هیئتمدیره کانون بازنشستگان استان گیلان در بازدید از شعبه و درمانگاه تأمیناجتماعی تالش و نیز بازدید از کارخانه چوب و کاغذ ایران (چوکا) میرهاشم موسوی را همراهی کردند.
در حاشیه این بازدیدها، مدیرعامل سازمان تأمیناجتماعی در گزارشی از دستاوردها و برنامههای این سازمان گفت: امنیت، آسایش، تحقق عدالت اجتماعی و رفع تبعیضها و نابرابریها از دستاوردهای حکمرانی تأمیناجتماعی است.
وی توسعه خدمات به مردم را نیازمند تلاش جهادی همه مدیران دانست و افزود: دولت مردمی و خدمتگزار و مجلس انقلابی، در دوره جدید همکاری و هم افزایی بینظیری با سازمان تأمیناجتماعی به عنوان متولی معیشت و سلامت بالغ بر ۴۶ میلیون نفر از افراد جامعه داشتهاند که موجب تقویت توان این سازمان برای ارائه خدمات مطلوب به اقشار تحت پوشش شده است و بازپرداخت بالغ بر ۱۰۶ هزار میلیارد تومان از بدهی بانکی انباشته سازمان در سال گذشته و سال جاری، متأثر از کار بزرگ و انقلابی دولت سیزدهم در زمینه تأدیه مطالبات سازمان تأمیناجتماعی بوده است.
موسوی با ابراز امیدواری نسبت به اتخاذ تدابیر مطلوب در برنامه هفتم توسعه برای تقویت حکمرانی تأمیناجتماعی، گفت: بررسی میدانی شرایط ارائه خدمات و اتخاذ تدابیر راهبردی برمبنای واقعیات میدانی از اهداف سفرهای استانی است و در این دوره متعهد هستیم که همه مصوبات سفرهای استانی را با جدیت پیگیری و اجرایی کنیم.
مدیرعامل سازمان تأمیناجتماعی افزود: توسعه ظرفیتهای ارائه خدمات درمانی تأمیناجتماعی و تسهیل دسترسی عادلانه بیمهشدگان به خدمات سلامت، اولویت راهبردی سازمان تأمیناجتماعی است که متناسب با مقدورات و در قالب نظام سطحبندی خدمات، پیگیری میشود.
موسوی افزود: برخلاف برخی گلایهها در زمینه محدود شدن تعهدات درمانی بیمههای پایه، در این دوره با اجرای طرح دارویار، ۳۰۰ داروی جدید که عمدتاً از داروهای گرانقیمت و مورد استفاده برای درمان بیماریهای خاص، بودند تحت پوشش بیمههای پایه قرار گرفته و پوشش بیمهای هزینههای درمان ناباروری و نیز پوشش تقریباً صددرصدی هزینههای درمان بیماریهای خاص و نادر از دیگر اقدامات ارزشمند در مسیر توسعه خدمات سلامت بوده است.
وی با اعلام آمادگی سازمان تأمیناجتماعی برای توسعه امکانات خدمات درمان تخصصی در درمانگاه تأمیناجتماعی تالش با توجه به فراهم بودن زیرساختهای موردنیاز، گفت: در توسعه زیرساختهای خدمات سلامت، رویکرد سازمان تأمیناجتماعی توجه به نظام سطحبندی خدمات و آمایش سرزمینی در همکاری با وزارت بهداشت و درمان است تا مانند برخی اقدامات و تصمیمهای اشتباه گذشته، در برخی مناطق شاهد فعالیت همزمان بیمارستانهای تأمیناجتماعی در کنار بیمارستانهای دانشگاهی و نیز بیمارستانهای خصوصی و در مقابل محرومیت برخی مناطق از حداقل امکانات نباشیم.
مدیرعامل سازمان تأمیناجتماعی همچنین در مورد کارخانه چوب و کاغذ ایران، این مجموعه را یک سرمایه ملی دانست و از آمادگی این سازمان برای اجرای مصوبات جلسات برگزارشده برای احیای کامل ظرفیت تولید و اشتغال این کارخانه خبر داد.
براساس گزارش روابطعمومی سازمان تأمیناجتماعی در حاشیه این بازدیدها همچنین حسن محمدیاری نماینده مردم تالش و رضوانشهر و عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی با اشاره به سکونت حدود ۲۰۰ هزار نفر از اقشار تحتپوشش تأمیناجتماعی در منطقه غرب استان گیلان، خواستار توسعه ظرفیتهای ارائه خدمات درمانی در این منطقه شد.