کد خبر: ۲۰۱۶۰
تاریخ انتشار: ۲۴ خرداد ۱۴۰۲ - ۲۰:۱۵

امکان مسترد کردن املاک مسکونی تملیکی بانک ملت به مالکان سابق بدون برگزاری مزایده

بانک ملت اعلام کرد که امکان مسترد کردن املاک مسکونی به مالکان قبلی آن‌ها بدون برگزاری مزایده و در قالب اقاله تحت شرایط مشخص فراهم شده است.
امکان مسترد کردن املاک مسکونی تملیکی بانک ملت به مالکان سابق بدون برگزاری مزایده

به گزارش مخاطب ۲۴به نقل از روابط عمومی بانک ملتپیرو آگهی‎‌های منتشر شده به تاریخ ۲۰ اسفندماه ۱۴۰۱ در روزنامه‌های اطلاعات و دنیای اقتصاد به اطلاع مشتریانی که املاک مسکونی آن‌ها در راستای وصول مطالبات به تملک بانک ملت درآمده‌است، می‌رساند که بر اساس مفاد بخشنامه شماره ۲۸۳۱۴۴/۰۱ مورخ ۱۳ بهمن ماه ۱۴۰۱ مدیریت کل مقررات، مجوز‌های بانکی و مبارزه با پولشویی بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران منضم به الحاقیه ماده (۱۱) دستورالعمل نحوه واگذاری اموال مازاد موسسات اعتباری و تبصره‌های ذیل آن، امکان مسترد کردن املاک مسکونی به مالکان قبلی آن‌ها بدون برگزاری مزایده و در قالب اقاله تحت شرایط مشخص فراهم شده است.

بر اساس این گزارش، شرایط تعیین شده برای اقاله املاک تملیکی به شرح زیر تعیین شده است:

۱- ارائه درخواست کتبی مالک قبلی به مؤسسه اعتباری

۲- ارزش روز ملک مسکونی حداکثر معادل یکصد میلیارد ریال باشد.

۳- مالک قبلی در زمان ارائه درخواست فاقد ملک مسکونی دیگری باشد.

۴- موافقت مؤسسه اعتباری با اقاله ملک مسکونی

۵- اشخاص مشمول شرایط مندرج در این ماده که ملک مسکونی آن‌ها قبل از ابلاغ این ضوابط و در ازای مطالبات مؤسسه اعتباری ناشی از اعطا‏/ایجاد تسهیلات و تعهدات، تملک شده است، صرف‌نظر از تاریخ تملک ملک ازسوی مؤسسه اعتباری، حداکثر شش ماه پس از ابلاغ آن مهلت دارند که درخواست خود را برای اقاله به مؤسسه اعتباری تسلیم کنند.

۶- استرداد املاک مسکونی تملک شده پس از ابلاغ این ضوابط به مالک قبلی و در چارچوب شرایط مقرر در آن، صرفاً تا یک سال پس از تاریخ تملک (تاریخ تنظیم سند انتقال به نام مؤسسه اعتباری) آن املاک مجاز خواهد بود.

بر اساس این گزارش، مشمولان ضوابط ابلاغی در بخشنامه مورد اشاره می‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر به شعب دریافت کننده تسهیلات مراجعه کنند.

برچسب ها: بانک ملت
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
آنچه درباره هومن سیدی نمی‌دانستید! آنچه درباره هومن سیدی نمی‌دانستید!
هومن سیدی در یک ویدئو درباره خود افشاگری کرد.
عکس| سند دانشجو بودن علیرضا بیرانوند عکس|  سند دانشجو بودن علیرضا بیرانوند
صحبت های هفته پیش بیرانوند در مورد تحصیلاتش حسابی حاشیه ساز شد.
آلزایمر را با این گیاه درمان کنید! آلزایمر را با این گیاه درمان کنید!
پژوهش‌های محققان مرکز تحقیقات بیوشیمی بیوفیزیک دانشگاه تهران نشان می‌دهد عصاره گیاهان وج و بادرنجبویه می‌تواند به درمان آلزایمر کمک کند.
توصیه‌های طب ایرانی برای روز‌های سفر توصیه‌های طب ایرانی برای روز‌های سفر
یک متخصص طب ایرانی با تأکید بر اهمیت حفظ تعادل مزاجی، خواب کافی، تغذیه مناسب و کنترل حالات روحی، این موارد را از ارکان اصلی رانندگی ایمن دانست و توصیه‌هایی برای کاهش خطرات رانندگی ارائه کرد.
از کجا بفهمیم روغن زیتون سالم است؟ از کجا بفهمیم روغن زیتون سالم است؟
شاید تصور کنیم روغن زیتون مرغوب، همیشه ماندگار است و تاریخ انقضایش فقط یک عدد روی برچسب است. اما واقعیت این است که این طلای مایع هم مانند هر ماده طبیعی دیگری، در گذر زمان و تحت شرایط نگهداری نامناسب، کیفیت خود را از دست می‌دهد و فاسد می‌شود.
عراقی‌ها در را بر روی زائران عرفه بستند عراقی‌ها در را بر روی زائران عرفه بستند
رایزنی مسولان ایرانی و عراقی تا کنون منجر به باز شدن در‌های سمت عراق نشده است
اگر برای درست کردن فالوده کرمانی آماده‌اید بخوانید! اگر برای درست کردن فالوده کرمانی آماده‌اید بخوانید!
فالوده کرمانی، یکی از دسر‌های سنتی و اصیل ایرانی است که ریشه در اقلیم کویری کرمان دارد و بخشی از میراث فرهنگی ایرانیان به شمار می‌رود. این دسر خنک و خوشمزه با رشته‌های نشاسته‌ای، یخ خرد شده، گلاب و عرق نعناع، در روز‌های گرم سال، طعم آرامش و لذت را به ارمغان می‌آورد.
برگزیده
آیا کنسرسیوم غنی‌سازی در کیش و قشم احداث می‌شود؟ آیا کنسرسیوم غنی‌سازی در کیش و قشم احداث می‌شود؟
براساس گزارش نیویورک‌تایمز، دو مقام ایرانی گفتند که مذاکره‌کنندگان قصد دارند در دور بعدی گفت‌و‌گو‌ها برای محل کنسرسیوم چانه‌زنی کنند تا جزیره‌ای از خاک ایران برای این منظور انتخاب شود؛ آنها ممکن است جزیره کیش یا قشم در خلیج فارس را پیشنهاد دهند، هرچند گزینه‌های دیگری نیز مورد بحث قرار گرفته‌اند.
نان گران شد نان گران شد
سخنگوی اتاق اصناف خبر داد: قیمت جدید نان در چند روز آینده اعلام می‌شود.
وعده‌های محقق نشده زاکانی وعده‌های محقق نشده زاکانی
علی اصغر قائمی، عضو شورای شهر تهران: در دوره مدیریتی زاکانی شاهد ۵۸ وعده محقق‌نشده بوده‌ایم.
صفحه خبر بالای تصاویر