کد خبر: ۷۳۱۳
تاریخ انتشار: ۲۸ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۱:۵۱

اهدای ۴۲۰۰ بسته لوازم التحریر از سوی بانک ملت به دانش آموزان مناطق کمتربرخوردار

بانک ملت در راستای ایفای مسوولیت‌های اجتماعی خود، نسبت به اهدای ۴۲۰۰ بسته لوازم التحریر به دانش آموزان مناطق کمتر برخوردار کشور اقدام کرد.
اهدای ۴۲۰۰ بسته لوازم التحریر از سوی بانک ملت به دانش آموزان مناطق کمتربرخوردار

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بانک ملت، این بانک با دستور مدیرعامل در تداوم سیاست خود مبنی بر دستگیری از محرومان و کمک به توسعه علم و دانش در مناطق کمتر برخوردار کشور، بیش از ۱۳ میلیارد ریال از محل بودجه تبلیغات خود را بابت خرید بسته‌های لوازم التحریر برای دانش آموزان ۱۴ استان کشور اختصاص داد.

اهدای ۴۲۰۰ بسته لوازم التحریر از سوی بانک ملت به دانش آموزان مناطق کمتربرخوردار

بر اساس این گزارش، بسته‌های آموزشی یادشده شامل کوله پشتی، دفتر مشق، دفتر نقاشی، دفتر یادداشت، مداد، خودکار و جامدادی از طریق شرکت چاپ بانک ملت تهیه و از سوی مدیریت‌های شعب استان‌های آذربایجان غربی، ایلام، بوشهر، خراسان‌های رضوی، شمالی و جنوبی، خوزستان، سیستان و بلوچستان، کردستان، کرمان، کرمانشاه، کهگیلویه و بویراحمد، گلستان و هرمزگان بین دانش آموزان مناطق کمتربرخوردار توزیع شد.

این گزارش حاکی است، بانک ملت از ۵ سال قبل تاکنون توزیع بسته‌های لوازم التحریر را بین دانش آموزان مناطق کمتربرخوردار کشور آغاز کرده و همواره کوشیده است تا در راستای ایفای مسوولیت‌های اجتماعی خود، به توسعه علم و دانش و فراهم ساختن زمینه‌های تحصیل دانش آموزان در این مناطق کمک کند.

برچسب ها: بانک ملت
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
نماینده مدرک رو می‌کند و خانم وزیر قبول ندارد! کیش با پول بیت المال؟ نماینده مدرک رو می‌کند و خانم وزیر قبول ندارد! کیش با پول بیت المال؟
کار ثابتی در افشای این سند، ستودنی و مصداقی از عمل به وظایف نمایندگی است.
عکسی زیرخاکی از بازیگر خانم ساعت خوش! عکسی زیرخاکی از بازیگر خانم ساعت خوش!
نعیمه نظام دوست فاطمه هاشمی و معصومه کریمی، روز‌های تصویربرداری مجموعه تلویزیونی «ساعت خوش».
طرز تهیه دسر بیسکوییت طالبی سه سوته! طرز تهیه دسر بیسکوییت طالبی سه سوته!
دسر بیسکوییت و طالبی نوعی دسر بسیار خوشمزه و خنک تابستانی است که می‌توانید به راحتی آن را در منزل تهیه کنید.
ماجرا‌های ایتالیایی‌ها و طارمی! ماجرا‌های ایتالیایی‌ها و طارمی!
منطقه امن مهدی طارمی در اردوگاه اینتر از زبان تیز رسانه‌های ایتالیا ۳ بازی بیشتر طول نکشید تا شاهد ضدحمله ۳ رسانه ایتالیایی به مهاجم ایرانی باشیم.
نرخ ارز کالا‌های اساسی به ۲۸۵۰۰ تومان برگشت نرخ ارز کالا‌های اساسی به ۲۸۵۰۰ تومان برگشت
معاون وزیر جهاد‌کشاورزی اعلام کرد که نرخ ارز کالا‌های اساسی به ۲۸،۵۰۰ تومان بازگشته است.
سخنان خانم سخنگو در خصوص نقل و انتقالات استقلال! سخنان خانم سخنگو در خصوص نقل و انتقالات استقلال!
سخنگوی باشگاه استقلال گفت: در زمینه صدور مجوز حرفه‌ای مشکلی نداریم و کار‌های اداری طبق روال انجام شده است.
چهره‌های جدید استقلال مشخص شد چهره‌های جدید استقلال مشخص شد
مسئولان باشگاه استقلال که نمی‌خواهند به دلیل ادامه حضور در جام‌حذفی از بازار نقل و انتقالات عقب بیافتند، مذاکره با چند بازیکن را آغاز کردند و با پنج آبی‌پوش تاثیرگذار به توافق رسیدند.
برگزیده
نرخ ارز کالا‌های اساسی به ۲۸۵۰۰ تومان برگشت نرخ ارز کالا‌های اساسی به ۲۸۵۰۰ تومان برگشت
معاون وزیر جهاد‌کشاورزی اعلام کرد که نرخ ارز کالا‌های اساسی به ۲۸،۵۰۰ تومان بازگشته است.
ایران رتبه سوم عدم ایمنی کارگران ایران رتبه سوم عدم ایمنی کارگران
هر سال هزاران خانواده ایرانی با خاک‌سپاری عزیزانی که برای تأمین معاش به معادن، کارگاه‌ها و کارخانه‌های ناامن پا گذاشته‌اند داغدار می‌شوند، اما حوادث تلخ انسانی همچنان در حاشیه اولویت‌های ملی گم می‌شوند. در این گفت‌و‌گو امیر خراسانی، جامعه‌شناس با ارائه وضعیت و شرایط کارگران به ریشه‌های این بی‌توجهی می‌پردازد.
پنبه، طلای سفید با سیاست های سیاه پنبه، طلای سفید با سیاست های سیاه
مزارع گلستان سال‌هاست که رویای کشت مجدد پنبه را به فراموشی سپرده‌اند؛ محصولی که بیش از ۱۰۰ سال پای ثابت اقتصاد خطه گلستان بود و به ناگاه در اواخر دهه ۷۰ به دلیل صدور مجوز‌های واردات الیاف و پنبه، فقدان حمایت‌های دولتی و نبود خرید تضمینی، رفته‌رفته در مزارع گلستان کم‌رنگ شد و جای بوته‌های سفیدرنگ چشم‌نواز پنبه را شالی، کلزا و گندم پر کرد.
صفحه خبر بالای تصاویر