کد خبر: ۱۸۹۵۷
تاریخ انتشار: ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۵:۰۸
مدیر کل منابع انسانی بیمه ایران:

سامانه جامع منابع انسانی در کارآمدی، اثربخشی و بهره‌وری نیروی انسانی موثر است

حسین روحی مدیر کل منابع انسانی با اشاره به پیچیدگی مدیریت نیروی انسانی و تغییرات ناشی از رشد فناوری‌های دیجیتالی و لزوم بکارگیری این دانش برای دستیابی به اهداف و استراتژی‌های تعین شده در شرکت اظهار داشت: سامانه جامع منابع انسانی در راستای سیاست‌های کلی شرکت و تاکیدات مدیر عامل و اعضای هیات مدیره مبنی بر الکترونیکی کردن فرآیند‌ها به منظور ایجاد فرصت‌های برابر، شفاف سازی، افزایش رضایتمندی و تسهیل و تسریع در پاسخگویی به نیاز‌های رفاهی و پرسنلی همکاران شاغل و بازنشسته شرکت، در حوزه رفاهی و پرسنلی ایجاد شده و توسعه پیدا کرده و قطعا به طورمستقیم در کارآمدی، اثربخشی و بهره‌وری نیروی انسانی بسیار مؤثر خواهد بود.
سامانه جامع منابع انسانی در کارآمدی، اثربخشی و بهره‌وری نیروی انسانی موثر است

سامانه جامع منابع انسانی در کارآمدی، اثربخشی و بهره‌وری نیروی انسانی موثر است

به گزارش مخاطب ۲۴به نقل از روابط عمومی بیمه ایران: روحی با تاکید بر شفافیت و دسترسی آسان همه همکاران در سراسر کشور به این سامانه، خاطرنشان کرد: در این سامانه کلیه خدمات پرسنل اعم از برنامه‌های آموزشی، اطلاعات پرسنلی، دستورالعمل‌ها، فرم‌ها، پرونده درمان و همچنین میز خدمت الکترونیک به منظور طرح سوالات و مشکلات پرسنلی و رفاهی همکاران و دریافت پاسخ در کمترین زمان ممکن، سامانه انتصابات مدیران پایه و میانی به منظور تسهیل و تسریع در انجام فرآیند‌های انتصابات و شفاف سازی و اطلاع رسانی به هنگام، فیش رفاهی برای همکاران در جهت اطلاع از میزان پرداختی‌های مختلف رفاهی، پاداش‌ها و. کارنامه بهره وری شعب، مشاهده آخرین وضعیت وام دریافتی، مانده اقساط و مبلغ وام پرداختی هر کارمند، سیستم ثبت سوابق خدمتی کارکنان قراردادی، سامانه‌های فیش، احکام حقوقی، بیمه ایران من، درمان (بیمه شدگان) و موارد دیگری پیش‌بینی شده و همکاران با ورود به این سامانه می‌توانند از این امکانات استفاده نمایند.

مدیر کل منابع انسانی بیان داشت: در سال گذشته در این سامانه از طریق کیف پول الکترونیکی، اعتبار ۱۳۰ میلیون ریالی برای هر یک از کارکنان شاغل و بازنشسته اختصاص یافت که همکاران می‌توانستند با استفاده ازاعتبار این کیف، نسبت به خرید یک فقره بیمه نامه شخص ثالث اقدام نمایند و یا از طریق شرکت مهر سیاحت سبا، ازامکانات ۱۵۰۰ هتل، مراکز اقامتی، گردشگری و خرید بلیط هواپیما در اقصی نقاط کشور استفاده نمایند.

وی افزود: در سال جاری نیز مبلغ ۱۳۰ میلیون ریال اعتبار برای کیف الکترونیکی به صورت علی‌الحساب پیش بینی شده و بعد از ابلاغ ضوابط اجرایی بودجه سال ۱۴۰۲، مبلغ قطعی کیف پول الکترونیکی اعمال خواهد شد. همچنین از خردادماه نیز امکان استفاده از رستوران‌ها، خرید بلیط قطار به این سامانه افزوده خواهد شد و همکاران با ورود به سامانه و انتخاب نوع خدمت (هتل یا بلیط) و شهر مورد نظر، می‌توانند فهرست هتل‌ها و مراکز اقامتی در هر شهر و پرواز‌های هواپیمایی‌های مختلف را مشاهده و انتخاب نمایند.

روحی در خصوص طرح‌های در دست اجرا نیز تصریح کرد: بر اساس مذاکرات انجام شده، در نظر داریم نسبت به استفاده از امکانات وتسهیلات تامین کنندگان مطرح در کشور از جمله اسنپ، گروه لوازم خانگی انتخاب و ... اقدام نماییم و همچنین در راستای توسعه خدمات رفاهی درحوزه رستوران‌ها، الکترونیکی کردن فرآیند‌های کاری در حوزه منابع انسانی از جمله صدور تسویه حساب‌ها، نقص عضو، ثبت نام بیمه شدگان قرارداد‌های درمان (تبعی ۳ و ..) و ارسال پیامک به مناسبت سالروز تولد کارکنان و اعضای خانواده آن‌ها نیز اقدامات خوبی انجام شده که در صورت نهایی شدن، به اطلاع همکاران خواهد رسید.

برچسب ها: بیمه ایران
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
افشاگری حولناک از جنگ اوکراین افشاگری حولناک از جنگ اوکراین
فایننشال‌تایمز گزارش داد؛ صد‌ها کودک اوکراینی در بیش از ۲۰۰ مرکز روسیه و مناطق اشغالی تحت شست‌وشوی ذهنی و آموزش‌های نظامی قرار گرفته‌اند.
اعدام بابک شهبازی به جرم جاسوسی برای موساد اعدام بابک شهبازی به جرم جاسوسی برای موساد
بابک شهبازی، پیمانکار صنعتی متهم به انتقال اطلاعات امنیتی ایران به موساد، پس از تأیید حکم در دیوان عالی کشور صبح امروز در تهران اعدام شد.
ارتش ایران از ربات جنگجوی خود رونمایی کرد + فیلم ارتش ایران از ربات جنگجوی خود رونمایی کرد + فیلم
نیروی زمینی ارتش از ربات رزمی «آریا» رونمایی کرد؛ دستگاهی ۸×۸ با پیشرانه هیبریدی، هوش مصنوعی، زره ضدگلوله و تیرباری ۷.۶۲ میلی‌متری تحت کنترل از راه دور.
هشدار جدی دانشگاه آزاد به دانشجویان مشمول سربازی هشدار جدی دانشگاه آزاد به دانشجویان مشمول سربازی
دانشگاه آزاد علوم و تحقیقات اعلام کرد ادامه تحصیل دانشجویان پسر تنها با دریافت معافیت نظام وظیفه امکان‌پذیر است و در غیر این صورت با محرومیت تحصیلی روبه‌رو می‌شوند.
آغاز لیگ قهرمانان اروپا از امشب آغاز لیگ قهرمانان اروپا از امشب
فصل جدید لیگ قهرمانان اروپا با حضور ۳۶ تیم، از جمله قهرمان پاری‌سن‌ژرمن و نمایندگان قدرتمند اسپانیا، از امشب آغاز می شود و چشم‌انداز فتح قهرمانی هیجان‌انگیز خواهد بود.
ایران پیگیری حقوقی علیه آمریکا و اسرائیل را آغاز می‌کند ایران پیگیری حقوقی علیه آمریکا و اسرائیل را آغاز می‌کند
معاون حقوقی رئیس‌جمهور از اقامه دعوا علیه آمریکا و رژیم صهیونیستی در دادگاه‌های بین‌المللی و تشکیل پرونده‌های داخلی برای پیگیری خسارات جنگ اخیر خبر داد.
زلزله‌های پیاپی عسلویه را سه‌باره لرزاند زلزله‌های پیاپی عسلویه را سه‌باره لرزاند
سه زمین‌لرزه پیاپی بامداد سه‌شنبه عسلویه بوشهر را لرزاند؛ شدیدترین آن‌ها ۴.۱ ریشتر در عمق ۲۷ کیلومتری زمین به ثبت رسید.
برگزیده
نظر معاونت عمومی وزارت صمت در خصوص سرمایه گذاری خارجی نظر معاونت عمومی وزارت صمت در خصوص سرمایه گذاری خارجی
ابراهیم شیخ در گفت‌و‌گو با مخاطب ۲۴: سرمایه‌گذاری خارجی در صنعت ایران با موانع حقوقی، بانکی و ریسک بالا روبه‌روست؛ وزارت صمت بر حل مشکلات موجود و جذب سرمایه‌های استراتژیک تمرکز دارد.
عرضه بنزین ویژه وارداتی؛ سهمیه‌های قبلی تغییر نمی‌کند عرضه بنزین ویژه وارداتی؛ سهمیه‌های قبلی تغییر نمی‌کند
بنزین سوپر از راه می‌رسد: وعده یا خیال؟ رقابت بخش خصوصی و سهمیه‌های دولتی؛ کدام یک پیروز میدان خواهد بود؟
گسترش مراودات تجاری با تاکید بر دیپلماسی اقتصادی گسترش مراودات تجاری با تاکید بر دیپلماسی اقتصادی
ابراهیم شیخ، معاون صنایع عمومی وزارت صمت در گفت‌و‌گو با مخاطب۲۴ بر لزوم استفاده ازظرفیت بریکس، اوراسیا برای گسترش مراودات تجاری تاکید نمود
صفحه خبر بالای تصاویر