کد خبر: ۱۸۹۵۶
تاریخ انتشار: ۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۵:۰۵
رئیس مرکز بازرسی، مدیریت عملکرد و پاسخگویی به شکایات وزارت اقتصاد:

مبارزه با مفاسد اقتصادی موجب رونق کسب و کار‌ها می‌شود

علی نظامی رئیس مرکز بازرسی، مدیریت عملکرد و پاسخگویی به شکایات وزارت اقتصادو دارایی در آیین تودیع و معارفه مدیران کل سابق و جدید بازرسی و حسابرسی بیمه ایران ضمن قدردانی از خدمات مدیر سابق و آرزوی موفقیت برای مدیر جدید، مبارزه با مفاسد اقتصادی را یک سرمایه گذاری عنوان کرد وگفت: با تدوین مسائل مختلف در حوزه مبارزه با مفاسد اقتصادی، بسیاری از ابهامات رفع شده و کسب و کار‌ها رونق خواهد گرفت.
مبارزه با مفاسد اقتصادی موجب رونق کسب و کار‌ها می‌شود

مبارزه با مفاسد اقتصادی موجب رونق کسب و کار‌ها می‌شود

به گزارش مخاطب ۲۴به نقل از روابط عمومی بیمه ایران: علی نظامی رئیس مرکز بازرسی، مدیریت عملکرد و پاسخگویی به شکایات وزارت امور اقتصادی و دارایی در آئین تودیع و معارفه مدیران کل سابق و جدید بازرسی و حسابرسی بیمه ایران؛ ضمن رد ادعای باطل برخی افراد که مبارزه با فساد را باعث ایجاد محدودیت و ناامنی برای محیط کسب‌وکار می‌دانند، این مبارزه را مهم‌ترین عامل ایجاد ثبات و امنیت اقتصادی قلمداد کرده و گفت: می‌بایست به «مبارزه با فساد» به چشم یک سرمایه‌گذاری بلندمدت نگریسته شود چرا که این مهم، با تأمین امنیت کسب‌وکار‌ها و افزایش اطمینانِ خاطر فعالان اقتصادی، موجبات شکوفایی و رونق اقتصادی را فراهم خواهد آورد. تجارب و مصادیق متعددی در اثبات این گزاره وجود دارد که به شخصه در پرونده‌های کلان بازرسی که در اواخر دهه گذشته با آن‌ها درگیر بوده‌ام، لمس کرده‌ام.

نظامی «مبارزه با فساد» را یکی از مهمترین میدان‌های جهاد در راه خدا دانست و افزود: ویژگی میدان مذکور این است که در آن، دشمنان در پوشش تزویر در حال فعالیت هستند و بیش از آنکه در مقابل باشند، در پشت سر هستند. افرادی که در همه دولت‌ها حاضر بوده و به تخریب و توهین علیه فعالان میدان مبارزه با فساد مشغول‌اند؛ لذا در مواجهه با این شبکه پیچیده می‌بایست ضمن رعایت اخلاق حرفه‌ای، دقت و اتقان در کار و تمرکز بر اثربخشی اقدامات، با توکل به خداوند متعال در برابر تهدیدها، تخریب‌ها و تهمت‌های جریانات ثروت و قدرت ایستادگی و مقاومت نموده و در میدان مبارزه با سوءجریانات اداری، هیچ‌گونه اغماض و ملاحظه‌ای نداشته باشیم.

رئیس مرکز بازرسی وزارت امور اقتصادی و دارایی همچنین ضمن اشاره به اقدامات خوبی که در راستای ارتقاء شفافیت و پیشگیری از سوءجریانات اداری در بیمه ایران انجام شده، از زحمات پیشین آقای زارع تقدیر نموده و بیان کرد: با انتصاب ایشان به‌عنوان بازرس ویژه و افزوده شدن آقای دوستدار بعنوان مدیرکل بازرسی، درواقع رکن نظارتی ما در بیمه ایران بیش از پیش تقویت شده که آن را به فال نیک گرفته و برای هر دو همکار عزیز خود، آرزوی توفیق در مسئولیت‌های جدید دارم.

برچسب ها: بیمه ایران
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
اختلال گسترده در پروازهای فرودگاه مونیخ اختلال گسترده در پروازهای فرودگاه مونیخ
رسانه‌های آلمان گزارش دادند پروازهای فرودگاه مونیخ به دنبال مشاهده یک پهپاد ناشناس به حالت تعلیق درآمد و این اتفاق باعث لغو دست‌کم ۲۰ پرواز و بروز اختلال گسترده در برنامه سفرها شد.
فوری؛ وقوع زلزله در تهران فوری؛ وقوع زلزله  در تهران
لحظاتی پیش زمین لرزه ای شدید تهران را لرزاند. این زلزله در غرب تهران به وضوح احساس شد
انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی
انفجار کپسول هیدروژن در آزمایشگاه دانشکده مواد دانشگاه تهران باعث مرگ یک دانشجو و مصدومیت سه نفر دیگر شد؛ حادثه در محدوده امیرآباد رخ داد.
مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم
ویدئویی تازه از آفریقا نشان می‌دهد انسان‌ها با هم مهربانی و همزیستی شگفت‌انگیزی دارند؛ لحظه‌ای که گردشگران آن را «تفریح عادی در آفریقا» توصیف می‌کنند.
استقلال این بار زیر تیغ فیفا استقلال این بار زیر تیغ فیفا
فیفا پس از شکایت منتظر محمد، هافبک سابق عراقی استقلال، این باشگاه را به دو دوره محرومیت از نقل‌وانتقالات و پرداخت ۳۰ میلیارد تومان جریمه محکوم کرد.
معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد
وزارت خارجه روسیه اعلام کرد معاهده مشارکت راهبردی جامع میان ایران و روسیه که در ۱۷ ژانویه ۲۰۲۵ در مسکو امضا شد، از امروز به طور رسمی اجرایی می‌شود.
استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد
جمعی از نمایندگان مجلس با محوریت سمیه رفیعی، نماینده تهران، طرح استیضاح احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی را به دلیل ضعف مدیریتی و تهدید ثبات اقتصادی و اجتماعی کشور کلید زدند.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر