کد خبر: ۱۸۶۴۴
تاریخ انتشار: ۰۶ خرداد ۱۴۰۲ - ۲۰:۲۵

تاکید وزیر امور داخلی اقلیم کردستان بر اجرای توافق امنیتی با ایران

وزیر امور داخلی اقلیم کردستان عراق در نشست با مشاور امنیت ملی این کشور بر لزوم اجرای بند‌های توافق امنیتی امضا شده با ایران تاکید کرد.
تاکید وزیر امور داخلی اقلیم کردستان بر اجرای توافق امنیتی با ایران

تاکید وزیر امور داخلی اقلیم کردستان بر اجرای توافق امنیتی با ایران

مخاطب۲۴ : به نقل از ایسنا ؛ قاسم الاعرجی، مشاور امنیت ملی عراق که صبح امروز برای بررسی اقدامات انجام شده برای کنترل مرز‌های کشورش با ایران به استان سلیمانیه سفر کرده بود با مسئولان محلی اقلیم کردستان عراق دیدار و رایزنی کرد.

به گزارش خبرگزاری رسمی عراق (واع)، ریبر احمد، وزیر امور داخلی اقلیم کردستان عراق در این نشست بر لزوم پایبندی بر بند‌های توافق امنیتی امضا شده با ایران تاکید کرد.

قاسم الاعرجی، مشاور امنیت ملی عراق صبح امروز (شنبه) در راس هیاتی راهی سلیمانیه شد.

 

دستگاه امنیت ملی عراق اعلام کرد که الاعرجی به دستور محمد شیاع السودانی، نخست وزیر این کشور به منظور بررسی اقدامات انجام شده برای کنترل مرز‌های ایران و عراق راهی سلیمانیه شده است.

اخیرا یک منبع در دستگاه امنیت ملی عراق در گفتگو با پایگاه خبری العربی الجدید اعلام کرد که قاسم الاعرجی، مشاور امنیت ملی عراق طی روز‌های آتی به تهران سفر خواهد کرد و درخصوص کنترل مرز‌های مشترک و مقابله با فعالیت گروه‌های مخالف ایران (تروریست ها) با مسئولان ایرانی تبادل نظر خواهد کرد.

این منبع اعلام کرد که شخص محمد شیاع السودانی، نخست وزیر عراق به همراه مقامات اقلیم کردستان تحرکات گسترده‌ای در راستای دور کردن مجموعه‌های مسلح مخالف ایران از مرز‌ها و استقرار یگان‌های امنیتی در نوار مرزی انجام می‌دهد.

این مسئول عراقی در ادامه گفت که الاعرجی در سفرش به تهران اقدامات دولت عراق در زمینه کنترل مرز‌ها را به مسئولان ایرانی ارائه خواهد کرد و تلاش می‌کند که حملات دوباره ایران در مناطق مرزی علیه مواضع تروریست‌ها ممانعت کند.

یک مسئول کردی نیز اعلام کرد که مسئولانی از اربیل نیز به همراه الاعرجی به تهران خواهند رفت.

در این گزارش آمده است که برخی مسئولان ایرانی اخیرا اعلام کردند که اگر گروه‌های تروریستی موجود در اقلیم کردستان عراق تجاوز‌های خود را متوقف نکنند، ایران بار دیگر مواضع آن‌ها را مورد هدف قرار خواهد داد.

قاسم الاعرجی، مشاور امنیت ملی عراق اخیرا نیز به دستور محمد شیاع السودانی، نخست وزیر این کشور در راس هیاتی از دستگاه‌های امنیتی و وزارت خارجه به اربیل سفر کرد و ریبر احمد، وزیر امور داخلی اقلیم کردستان و روسای دستگاه‌های امنیتی اربیل و سلیمانیه از وی استقبال کردند.

فرمانده نیرو‌های مرزبانی عراق در دیدار با الاعرجی گزارشی در مورد اقدامات امنیتی این کشور برای ایجاد امنیت در مرز‌های ایران و عراق که طول آن‌ها به هزار و ۴۹۳ کیلومتر می‌رسد ارائه داد.

وی خاطرنشان کرد که اقدامات امنیتی برای کنترل مرز‌ها همچنان ادامه دارد.

وزیر امور داخلی اقلیم کردستان عراق نیز گزارشی از اقدامات این وزارت در زمینه امنیت مرز‌های ایران و عراق ارائه داد.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی
شهرام لاسمی،قلقلی معروف، در برنامه رک با مجید واشقانی، از زندگی تلخ خود در فقر صحبت کرد.
مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان
طبق تصمیم تازه شورای رقابت، از این پس قیمت خودرو مستقیماً توسط خودروسازان بر اساس فرمول «کاست‌پلاس» تعیین می‌شود و سازمان حمایت تنها نقش ناظر خواهد داشت.
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد
ترامپ پس از مذاکره با پوتین در آلاسکا اعلام کرد آتش‌بس راه‌حل نیست و تنها توافق صلح مستقیم می‌تواند جنگ روسیه و اوکراین را پایان دهد.
برگزیده
آخرین اخبار از مذاکرات روسیه و آمریکا با حضور ترامپ و پوتین در آلاسکا آخرین اخبار از مذاکرات روسیه و آمریکا با حضور ترامپ و پوتین در آلاسکا
مذاکرات دونالد ترامپ و ولادیمیر پوتین روسای جمهوری آمریکا و روسیه در ایالت آلاسکا عصر جمعه به وقت محلی (شرق آمریکا) آغاز شد؛ نشستی که می‌تواند نقطه عطفی در روابط آمریکا و روسیه باشد و مسیر تازه‌ای برای صلح یا تشدید منازعه اوکراین ترسیم کند.
نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه
تحقیقات قضایی در ترکیه پرده از نفوذ گسترده سایبری به اطلاعات شخصی و طبقه‌بندی‌شده ۱۷ نهاد دولتی از جمله سازمان اطلاعات و امنیت این کشور برداشت. تنها این سازمان، شاکی رسمی پرونده معرفی شده است.
راه حل هسته‌ای ظریف راه حل هسته‌ای ظریف
محمدجواد ظریف، وزیر خارجه پیشین ایران، پیشنهاد تشکیل یک مجمع جدید با حمایت سازمان ملل برای همکاری‌های هسته‌ای غیرنظامی در سراسر خاورمیانه و شمال آفریقا را مطرح کرده است؛ مجمعی که به اشتراک‌گذاری اورانیوم غنی‌شده و دستاورد‌های انرژی هسته‌ای صلح‌آمیز اختصاص دارد و در راستای پایان‌دادن به تهدید سلاح‌های هسته‌ای در منطقه طراحی شده است.
صفحه خبر بالای تصاویر