کد خبر: ۱۸۴۷۷
تاریخ انتشار: ۰۴ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۵:۲۶

شناسایی هزار قلم ابزار تقلب در آزمون سراسری

رییس پلیس فتا فراجا از آمادگی این نیرو برای برگزاری نوبت دوم آزمون سراسری سال ۱۴۰۲ خبر داد و گفت: در سال گذشته یک هزار قلم ابزار میکرو ارسال کننده، میکرو فرستنده، ابزارها و ریز تراشه الکترونیک شناسایی و ضبط شده است.
شناسایی هزار قلم ابزار تقلب در آزمون سراسری

شناسایی هزار قلم ابزار تقلب در آزمون سراسری

مخاطب24:سردار وحید مجید روز پنجشنبه در نشست تبیین ابعاد اجرایی و حفاظتی نوبت دوم کنکور ۱۴۰۲ که در مرکز همایش‌های حکمت پژوهشگاه شیمی و مهندسی شیمی ایران برگزار شد گفت: از سال ۱۳۹۹ با بالا آمدن کانال‌ها، صفحات و اکانت‌های متعدد تحت عناوین مجرمانه فروش سوالات آزمون، فروش سوالات کنکور، آزمون عمومی، کنکور عمومی، کنکور و آزمون و کلید واژه‌های متفاوت مواجه شدیم، بنابراین پلیس فتا فراجا اقدامات هماهنگ خود را با سازمان‌های ذیربط انجام داده است و تیم‌های رصدی را در این رابطه فعالیت کرده که کارگروه‌های متعددی در حوزه استان‌ها و شهرستان‌ها فعال شدند.

 

 

 

وی یادآور شد: طبق سنوات گذشته در حوزه های مختلف جلسات هماهنگی با مسئولان برگزاری آزمون یعنی وزارت علوم و سازمان سنجش انجام داده ایم و حتی این جلسات در سطح استان هم برگزار شده است.

سردار مجید با بیان این که در طول سال اقدامات رصدی در ارتباط با فعالیت های مجرمین سایبری در حوزه های مختلف انجام می شود گفت: در زمان نزدیک شدن به برگزاری کنکور یا بحث آزمون های نهایی با طرحی برنامه هایی، عملیات کنترل و رصد بیشتری را انجام و تشدید می کنیم.

رییس پلیس فتا فراجا گفت: راهکارهایی را در دو حوزه مشخص کانال‌ها و پیج ها و لینک‌هایی که ادعای فروش سوالات کنکور را دارند و افرادی که مدعی تقلب با ابزارهایی همچون میکروچیپ ها هستند و آنها را به فروش می‌رسانند داریم.

وی با بیان اینکه این نحوه برخورد با این افراد متقلب برابر قانون است گفت: در سال گذشته یک هزار قلم ابزار میکرو ارسال کننده، میکرو فرستنده، ابزارها و ریز تراشه الکترونیک شناسایی و ضبط شده است و افرادی که خریداری کرده‌اند هم مورد پایش قرار گرفته‌اند و اقدامات لازم درباره آنها انجام شده است.

سردار مجید گفت: از ابتدای سال ۱۳۹۹ بالغ بر ۲ هزار و ۷۴ مورد رصد عام در مورد فضای سایبر داشتیم که این موارد متمرکز بر شبکه‌های اجتماعی تلگرام و اینستاگرام بودند که از این تعداد پالایش در ۷۰۷ مورد به بسترهایی رسیدیم که ادعاهایی را در مورد فروش سوالات کنکور مطرح کردند.

وی با بیان این که برخی کلیدواژه‌های متقلبانه برای فروش محصولات مختلف از جمله کتب آموزشی استفاده می شود گفت: بر۴۸۳ مورد در این زمینه تمرکز ویژه داشتیم که در نهایت ۲۴۹ نفر که گرداننده این ۴۸۳ بستر تقلب بودند را شناسایی و به مراجع قضائی معرفی کردیم.

رئیس پلیس فتا فراجا افزود: در ارتباط با نوبت دوم کنکور سراسری سال ۱۴۰۲ که یکی از افتخارآمیزترین رویدادهای علمی کشور است هماهنگی لازم صورت گرفته است و طرح عملیاتی پلیس فتا آماده شده و پلیس‌های فتا در استان‌های سراسر کشور تحت هدایت ستادی پلیس فتار فراجا با توجه به تأکیدات مؤکد فرماندهی نیروی انتظامی قرار دارند و همه آمادگی‌های لازم برای این موضوع را دارند.

 

 

 

وی گفت: از والدین و داوطلبان کنکور خواهش داریم که فریب ادعاهای واهی درباره فروش سوالات کنکور را نخورند و با آینده تحصیلی خود بازی نکنند و اقدامات مجرمین سایبری را مغفول نگه دارند.

سردار مجید یادآور شد: پیش بینی می‌کنیم در کنار کارهایی که در فضای مجازی صورت می‌گیرد، احتمال دارد در نزدیکی زمان برگزاری کنکور لینک‌هایی هم به تلفن‌های همراه افراد ارسال شود و به طور مثال لینک‌های آلوده با عنوان‌هایی مانند دسترسی به سوالات کنکوربه موبایل‌ها ارسال شود تا وقتی داوطلب روی آن کلیک کنند گوشی‌های تلفن همراه افراد را آلوده کند و موجبات سو استفاده افراد را فراهم کند.

وی گفت: این موضوع یکی از پیش بینی‌های ما است که مجرمان سایبری شگرد خود را تغییر داده و لینک آلوده ارسال کنند و به همین منظور تذکرات به داوطلبان و والدین داده می‌شود.

برچسب ها: کنکور
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
بیانیه باشگاه پرسپولیس پس از شکست‌های اخیر بیانیه باشگاه پرسپولیس پس از شکست‌های اخیر
هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس در بیانیه‌ای ، مدیرعامل خود را مامور بررسی علل نتایج کرده و به او اختیار هرگونه تصمیمی را داده است. البته که حدادی از چنین اختیاری برخوردار است اما اشاره به آن کمی مشکوک و سوال برانگیز است
مرحله دوم سه‌نرخی شدن بنزین مرحله دوم سه‌نرخی شدن بنزین
به گفته شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران، در مرحله دوم اجرای مصوبه سه‌نرخی شدن بنزین، مالکان چند خودرویی باید تا ۲۷ بهمن ۱۴۰۴ خودروی مشمول دریافت سهمیه را در سامانه معرفی کنند.
فیلم| تمرینات سخت نظامی ملکه هلند فیلم| تمرینات سخت نظامی ملکه هلند
ملکه ماکسیما، همسر آرژانتینی‌تبار پادشاه ویلم-الکساندر، در ۵۴ سالگی آموزش نظامی را آغاز کرده تا به‌عنوان عضو ذخیره ارتش هلند فعالیت کند.
نسل جدید قایق‌های تهاجمی ایران، چرا ناوهای آمریکا از «زنبورهای سرخ» می‌ترسند؟ نسل جدید قایق‌های تهاجمی ایران، چرا ناوهای آمریکا از «زنبورهای سرخ» می‌ترسند؟
شناورهای تندرو ایرانی موسوم به «زنبورهای سرخ» با تاکتیک ازدحامی خود معادلات نبرد دریایی در خلیج فارس را تغییر داده و ناوهای آمریکا را غافلگیر کرده‌اند
رئیس مجلس: حقوق‌ها می‌تواند سالی ۲ بار افزایش پیدا کند رئیس مجلس: حقوق‌ها می‌تواند سالی ۲ بار افزایش پیدا کند
قالیباف در جريان بررسی بودجه ۱۴۰۵ با تأکید بر اینکه حقوق‌ها میتواند ۲ بار در سال افزایش پیدا کند؛ گفت: مالیات حقوق بگیران زیر ۴۰ میلیون تومان از سال آینده صفر خواهد شد و بخش عمده کارمندان و کارگران مشمول کالابرگ می‌شوند. مالیات بر ارزش افزوده قشر ضعیف می تواند صفر شود
آغاز فروش بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو آغاز فروش بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو
طبق وعده ایران‌خودرو در این مرحله از فروش هر متقاضی که زودتر مراحل ثبت‌نام را انجام دهد، بدون قرعه‌کشی صاحب خودرو می‌شود.
تیم اماراتی برای بازیکن جوان پرسپولیس پیشنهاد داد تیم اماراتی برای بازیکن جوان پرسپولیس پیشنهاد داد
تیم شارجه در ادامه مسیر جذب بازیکنان ایرانی، به دنبال آن است تا یعقوب براجعه را به عضویت تیم خود در بیاورد.
برگزیده
بحث مجری تلوزیون با کارشناس هواشناسی در خصوص پیش بینی غلط بحث مجری تلوزیون با کارشناس هواشناسی در خصوص پیش بینی غلط
تصاویر لحظات بحث مجری تلوزیون با کارشناس هواشناسی بخش خبر صدا و سیما مجری تلویزیون گفت: آقای سرکرده پیش‌بینی شما درمورد بارش‌های هفتۀ گذشته درست از آب درنیامد.
موتورسواری بانوان آزاد شد! موتورسواری بانوان آزاد شد!
معاون امور خانواده و زنان ریاست‌جمهوری از نهایی شدن موضوع صدور گواهینامه موتورسواری برای زنان خبر داد.
فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر
رئیس بیمارستان فارابی درباره مجروحان حوادث اخیر گفت: در مجموع، حدود ۱۰۰۰ بیمار مراجعه کرده‌اند که پارگی چشم داشتند و نیازمند عمل اورژانسی بودند. این آمار به جز پارگی پلک و بیمارانی است که در حال حاضر به عمل جراحی نیاز ندارند.
صفحه خبر بالای تصاویر