کد خبر: ۱۶۱۹۰
تاریخ انتشار: ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۰:۱۷
سرپرست آموزش و پرورش اعلام کرد

تعیین تکلیف معلمان فاقد رتبه تا پایان اردیبهشت

سرپرست آموزش و پرورش گفت: معلمان فاقد رتبه در موضوع رتبه‌بندی باید تا پایان اردیبهشت تعیین‌تکلیف شوند.
تعیین تکلیف معلمان فاقد رتبه تا پایان اردیبهشت

تعیین تکلیف معلمان فاقد رتبه تا پایان اردیبهشت

مخاطب24:رضامراد صحرایی روز چهارشنبه در نشست با مدیران مدارس شهر تهران اظهارداشت: در کشور ما هر وقت بحث از مدیران می‌شود، همه به مدیران کل فکر می‌کنند، اما واقعیت این است که مدیران مدرسه، آینده سازان هستند که بدون امکانات اقدامات بزرگی انجام می‌دهند.

وی افزود: مدیر مدرسه، رکن مهم نظام تعلیم و تربیت است. اگر سند تحول را به دست مدیران مدارس می‌دادیم، بی شک اجرایی می‌شد.

سرپرست وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه ما با نسلی مواجه هستیم که آن‌ها را به درستی درک نمی‌کنیم، گفت: با این نسل باید آنگونه که هستند برخورد کنیم؛ نه آنطور که خودمان می‌خواهیم.

وی با بیان اینکه آینده کشور به دست مدیران است، افزود: سند تحول بنیادین منشور خدمت در اموزش و پرورش است و به سند جدیدی نیاز نداریم. محل اجرای سند تحول بنیادین، مدارس است. برخی می‌گویند سند تحول بنیادین اشکال دارد و این در صورتی است که سند مشکلی ندارد و سند در حال اجراست.

سرپرست وزارت آموزش و پرورش اضافه کرد: سند تحول شریک راهبردی نسل آینده را خانواده می‌داند. اگر بخواهیم آینده خوبی را ترسیم کنیم، یک مقدمه اجتناب ناپذیر با عنوان مدرسه دارد. نقش مدرسه به عنوان کانون تربیت هر روز در جوامع پررنگ‌تر می‌شود.

صحرایی با اشاره به ۶ ساحت سند تحول بنیادین اظهار داشت: هر مدرسه یک مهارت سرا باید باشد و معلمان باید آموزش ببینند و متبحر شوند.

سرپرست وزارت آموزش و پرورش به اهمیت همگرایی خانواده و نظام تعلیم و تربیت اشاره کرد و گفت: کمبود معلم یکی از دغدغه‌های ما در سال تحصیلی جاری بود که در این راستا انتظار داریم با واقع بینی نسبت به حل این مشکل قدم برداشته شود.

به گفته وی، رتبه‌بندی مهم‌ترین اقدام تحولی آموزش و پرورش است و ضامن پویایی نظام تعلیم و تربیت محسوب می‌شود، اگر از تدوین آیین‌نامه تا اجرا، مدیران مدرسه در این فرآیند حضور می‌داشتند، این روند به درستی پیش می‌رفت.

سرپرست آموزش و پرورش افزود: ۴۵ هزار معلم فاقد رتبه و ۳۵ هزار نفر هم رتبه خود را مشاهده نمی‌کنند که این موضوعات تا پایان اردیبهشت باید تعیین تکلیف شوند.

صحرایی گفت: سال آینده برای نخستین بار کنکور اختصاصی تربیت معلم را خواهیم داشت همچنین برای نخستین بار شیوه دو مدرکی را در تربیت معلم خواهیم داشت که به این واسطه از دانشگاه‌های برتر دانشجو می‌پذیریم.

 
برچسب ها: مدارس
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
فرهنگی
|
United Arab Emirates
|
۱۰:۳۴ - ۱۴۰۲/۰۲/۰۷
0
0
comments icon خداروشکربالاخره یک نفرصدای ماروشنیدبعداز۱۶_۱۷ سال فاقدرتبه خوردیم.
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
روستای پالگان به چه دلیلی مقصد گردشگری شد؟ روستای پالگان به چه دلیلی مقصد گردشگری شد؟
به تازگی در نشست اجلاس بریکس در برزیل روستای پالنگان به عنوان نمونه‌ای موفق از توسعه گردشگری پایدار با حفظ هویت و فرهنگ بومی معرفی شد. این روستای تاریخی و پلکانی در کردستان قرار گرفته و جاذبه‌های فراوانی برای گردشگران دارد.
پیشنهاد خارق العاده به رونالدو! پیشنهاد خارق العاده به رونالدو!
کریستیانو رونالدو، با پیشنهادی از سوی فلامینگو مواجه شده است.
یارانه مرحله سوم از چه زمانی واریز می‌شود؟ یارانه مرحله سوم از چه زمانی واریز می‌شود؟
گفته می‌شود که در صورت تأمین اعتبار، واریز مرحله سوم کالابرگ الکترونیکی در روزهای پایانی اردیبهشت آغاز خواهد شد.
پزشکیان: سریعا یارانه پولدار‌ها را قطع کنید پزشکیان: سریعا یارانه پولدار‌ها را قطع کنید
مسعود پزشکیان صبح امروز - دوشنبه - در نشستی با وزیر و شورای معاونین وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، پس از شنیدن گزارش‌های ارائه شده، با بیان اینکه باور عمیق دارم که اگر راهکار‌های کارشناسی و صحیح به کار بگیریم، قادر به حل همه مشکلات هستیم، اظهار داشت: همانطور که گفته شد این وزارتخانه در سطح وسیعی با قشر‌های مختلف مردم در ارتباط است و ارائه خدمت می‌کند، لذا پیگیری طرح محله‌محوری برای حل مشکلات بسیار می‌تواند در تسهیل امور مربوط به شما موثر باشد.
وزیر اقتصاد را در این تصویر پیدا کنید! وزیر اقتصاد را در این تصویر پیدا کنید!
این تصویر را ساعتی پیش آذری جهرمی در کانال تلگرامی خود منتشر کرد.
حواشی شام ایرانی و باز هم بهنوش بختیاری و رها خدایاری! حواشی شام ایرانی و باز هم بهنوش بختیاری و رها خدایاری!
تصاویری از بهنوش بختیاری و رها خدایاری را در آغوش یکدیگر و در حاشیه یک مراسم، بعداز اینکه در شام ایرانی حواشی جالبی ساختند را در این مطلب برای شما منتشر کرده‌ایم.
یزدانی هر زمان احساس آمادگی کرد می‌تواند وارد چرخه انتخابی تیم ملی شود یزدانی هر زمان احساس آمادگی کرد می‌تواند وارد چرخه انتخابی تیم ملی شود
رئیس فدراسیون کشتی گفت: تیم‌های منتخب کشتی آزاد و فرنگی کشورمان در سومین مرحله مسابقات رنکینگ‌دار سال ۲۰۲۵ در مغولستان حضور خواهند یافت.
برگزیده
محدودیت غربالگری جنین باعث افزایش اختلالات ژنتیکی شده است؟ محدودیت غربالگری جنین باعث افزایش اختلالات ژنتیکی شده است؟
رئیس فراکسیون جمعیت مجلس شورای اسلامی به این سؤال پاسخ داد که آیا اجرای قانون جوانی جمعیت مبنی بر ساماندهی و محدودیت غربالگری جنین باعث افزایش اختلالات ژنتیکی شده است؟
هشدار پلیس فتا به دانش آموزان هشدار پلیس فتا به دانش آموزان
رئیس پلیس فتا فراجا با نزدیک شدن به ایام امتحانات نهایی مدارس کشور نسبت به افزایش فعالیت کلاهبرداران در فضای مجازی که با وعده‌های فریبنده اقدام به فروش سوالات یا پاسخ‌نامه امتحانات نهایی می‌کنند، هشدار داد.
صدور گواهی الکترونیکی انحصار وراثت از چه زمانی انجام می‌شود؟ صدور گواهی الکترونیکی انحصار وراثت از چه زمانی انجام می‌شود؟
رئیس سازمان ثبت احوال با اشاره به اقدامات نوین سازمان ثبت احوال کشور در سال‌جاری، گفت: گواهی انحصار وراثت با همکاری قوه قضاییه و با بهره گیری از پایگاه‌های سببی و نسبی و خانوار، از مردادماه به صورت الکترونیکی توسط سازمان ثبت احوال صادر خواهد شد و این اقدام گامی دیگر در تسهیل خدمات‌رسانی و افزایش رضایتمندی عمومی است.
صفحه خبر بالای تصاویر