کد خبر: ۱۸۴۱۷
تاریخ انتشار: ۰۳ خرداد ۱۴۰۲ - ۲۰:۱۵

دستیارهای هوش مصنوعی جانشین گوگل و آمازون

بیل‌گیتس، بنیانگذار مایکروسافت، از چهره‌های مشهور دنیای فناوری اعلام کرده که دستیارهای شخصی هوش مصنوعی در آینده نزدیک به قدری فراگیر می‌شوند که دیگر کاربران نیازی به جست‌وجو در وب با گوگل یا خرید آنلاین از طریق آمازون نخواهند داشت.
دستیارهای هوش مصنوعی جانشین گوگل و آمازون

دستیارهای هوش مصنوعی جانشین گوگل و آمازون

مخاطب۲۴ : به نقل از همشهری آنلاین ؛ بیل‌گیتس در رویدادی که مؤسسه مالی گلدمن ساکس برگزارکننده آن بود، با تأکید بر اینکه همین حالا هم هوش‌مصنوعی اقتصاد جهان را تغییر داده است، گفت: اگر هوش مصنوعی بداند شما چه چیزی لازم دارید و سلیقه‌تان چطور است، چرا باید وقت‌تان را برای خرید آنلاین در آمازون تلف کنید؟
بیل گیتس می‌گوید: دستیار‌های هوش مصنوعی به‌زودی می‌توانند نیاز‌ها و عادت‌های افراد را بفهمند و به آن‌ها در خواندن مطالبی کمک کنند که خود فرد فرصت خواندن شان را ندارد. او در این رویداد تأکید داشت: وقتی الگو‌های ذهنی شما کشف شود، شما دیگر نیاز نیست در اینترنت جست‌وجو کنید و برای خرید به سراغ سایت‌ها بروید. دستیار‌های هوش‌مصنوعی همین حالا هم برای کار‌های روزمره وارد زندگی مردم شده‌اند، اما قرار است به‌زودی متحول شوند. بنیانگذار مایکروسافت تأکید دارد که مدتی طول می‌کشد تا این دستیار‌های دیجیتال آماده استفاده عمومی شوند؛ اما تا آن زمان، شرکت‌ها به استفاده از ابزار‌های هوش مصنوعی مولد مثل ChatGPT در محصولات خود ادامه خواهند داد. بیل گیتس می‌گوید: «اگر مایکروسافت در این حوزه ورود نکند، ناامید می‌شوم؛ ولی از دیدن چند استارت‌آپ ازجمله Inflection شگفت‌زده شده‌ام.» Inflection استارت‌آپی است در زمینه هوش مصنوعی که توسط مصطفی سلیمان، بنیانگذار و مدیر سابق دیپ‌مایند، تأسیس شده است.

 

در حالی‌که نگرانی‌های جهانی درخصوص بیکاری و از بین رفتن شغل افراد با پیشرفت هوش مصنوعی وجود دارد، گیتس هم روی این مسئله تأکید کرده است. او اعلام کرده که هوش مصنوعی مولد می‌تواند روی بیکاری کارگران یقه سفید، یعنی کسانی که بیشتر کار‌های دفتری انجام می‌دهند، تأثیر عمده‌ای داشته باشد. در آینده و زمانی که روبات‌های انسان‌نما وارد بازار شوند، کارگران یقه آبی، یعنی کسانی که کار‌های یدی انجام می‌دهند نیز تحت‌تأثیر قرار خواهند گرفت. به‌تازگی تحقیقی جهانی نشان می‌داد که ۴۹درصد کارمندان جهان، نگران بیکار شدن به‌دلیل جایگزینی هوش‌مصنوعی هستند.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی
انفجار کپسول هیدروژن در آزمایشگاه دانشکده مواد دانشگاه تهران باعث مرگ یک دانشجو و مصدومیت سه نفر دیگر شد؛ حادثه در محدوده امیرآباد رخ داد.
مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم
ویدئویی تازه از آفریقا نشان می‌دهد انسان‌ها با هم مهربانی و همزیستی شگفت‌انگیزی دارند؛ لحظه‌ای که گردشگران آن را «تفریح عادی در آفریقا» توصیف می‌کنند.
استقلال این بار زیر تیغ فیفا استقلال این بار زیر تیغ فیفا
فیفا پس از شکایت منتظر محمد، هافبک سابق عراقی استقلال، این باشگاه را به دو دوره محرومیت از نقل‌وانتقالات و پرداخت ۳۰ میلیارد تومان جریمه محکوم کرد.
معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد
وزارت خارجه روسیه اعلام کرد معاهده مشارکت راهبردی جامع میان ایران و روسیه که در ۱۷ ژانویه ۲۰۲۵ در مسکو امضا شد، از امروز به طور رسمی اجرایی می‌شود.
استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد
جمعی از نمایندگان مجلس با محوریت سمیه رفیعی، نماینده تهران، طرح استیضاح احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی را به دلیل ضعف مدیریتی و تهدید ثبات اقتصادی و اجتماعی کشور کلید زدند.
آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه
دولت آمریکا در ادامه حمایت‌های نظامی از اوکراین، تصمیم گرفته اطلاعات دقیق درباره زیرساخت‌های انرژی در عمق خاک روسیه را در اختیار کی‌یف قرار دهد تا برای حملات موشکی دوربرد استفاده شود.
ترکیه هم به ایران خنجر زد ترکیه هم به ایران خنجر زد
همزمان با بازگشت تحریم‌های بین‌المللی علیه ایران، دولت ترکیه اعلام کرد اموال و دارایی‌های ۲۰ فرد و ۱۸ نهاد ایرانی از جمله سازمان انرژی اتمی و بانک سپه را مسدود کرده است.
برگزیده
سالمندی در عصر دیجیتال: از خرد کهن تا مبارزه با تنهایی سالمندی در عصر دیجیتال: از خرد کهن تا مبارزه با تنهایی
به مناسبت روز جهانی سالمندان، بررسی می شود: خرد کهن سالمندان در عصر دیجیتال چگونه با تنهایی مبارزه می‌کند؟ بررسی نیازهای عاطفی، نقش دولت‌ها، فناوری و راه‌حل‌های جهانی برای جامعه دوستدار سالمند
فرهنگستان تصویب کرد، نامیاد معادل فارسی منشن + ویدئو فرهنگستان تصویب کرد، نامیاد معادل فارسی منشن + ویدئو
فرهنگستان زبان و ادب فارسی واژه «نامیاد» را به‌عنوان معادل فارسی «mention» تصویب کرد
به مناسبت روز جهانی بدون خودرو به مناسبت روز جهانی بدون خودرو
باید بسیار خوش‌خیال بود تا بپنداریم که شعارهایی همچون روز جهانی بدون خودرو در روند برنامه‌ریزی و مطالبه‌های شهروندی ما جای بگیرد. اگر چه برای رسالت و اهداف بزرگ باید تلاش نمود.
صفحه خبر بالای تصاویر