کد خبر: ۱۸۲۸۰
تاریخ انتشار: ۰۲ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۹:۰۸
با حضور عضو هیات مدیره بانک تجارت؛

اولین معامله تابلوی «برق سبز» توسط کارگزاری بانک تجارت انجام شد

نخستین معامله‌ی برق تجدیدپذیر در مراسم رونمایی از تابلو «برق سبز» در بورس انرژی ایران با عاملیت کارگزاری بانک تجارت به انجام رسید.
اولین معامله تابلوی «برق سبز» توسط کارگزاری بانک تجارت انجام شد

اولین معامله تابلوی «برق سبز» توسط کارگزاری بانک تجارت انجام شد

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از روابط عمومی بانک تجارت: تابلوی «برق سبز» در بورس انرژی و روند معاملات برق تجدیدپذیر کشور با حضور اکبر محرابیان وزیر نیرو، حسن کیائی عضو هیات مدیره بانک تجارت، فریدون حسنوند رئیس کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی و مجید عشقی رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار آغاز به کار کرد.

در مراسم رونمایی از تابلوی «برق سبز» در بورس انرژی ایران، از مجموع هشت نیروگاه پذیرش شده در بازار «برق سبز» تعداد شش نیروگاه توسط کارگزاری بانک تجارت به‌عنوان کارگزار فروشنده در این طرح مورد پوشش قرار گرفته و به این ترتیب اولین و تنها معامله‌ی انجام شده در روز نخست فعالیت این تابلو توسط کارگزاری بانک تجارت به ثبت رسید.

علی نقوی مدیرعامل بورس انرژی ایران انجام نخستین معامله برق تجدیدپذیر در بورس انرژی ایران را با قیمت یک هزار و ۹۹۵ تومان و در حجم ۹۰۱ کیلووات ساعت اعلام کرد و گفت: این عدد تقریبا نیمی از قیمت برق حرارتی را شامل می‌شود و راه‌اندازی تابلو سبز در بورس انرژی امکان صادرات برق تجدیدپذیر‌ها در شرایط غیرپیک را فراهم کرده و با توجه به ناترازی گاز و سوخت در ایران این موضوع بسیار مهم و کلیدی است.

نقش‌آفرینی بانک تجارت در این عرصه را می‌توان گامی در جهت حفاظت محیط زیست و تولید انرژی پاک و بدون آلایندگی توصیف کرد.

بنابر اطلاعات منتشر شده در این مراسم، صنایع مکلف به تامین یک درصد برق خود از انرژی‌های تجدیدپذیر شده‌اند و این رقم تا پنج سال آینده به پنج درصد افزایش خواهد یافت. بخش اداری دولت نیز موظف است سال اول ۵ درصد، و تا ۴ سال ۲۰ درصد برق خود را از انرژی‌های تجدیدپذیر تهیه کند.

برچسب ها: بانک تجارت
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
به مناسبت روز پدر| طرح پیش فروش سایپا به مناسبت روز پدر| طرح پیش فروش سایپا
شرایط پیش فروش محصولات سایپا به مناسبت فرارسیدن روز پدر اعلام شد
اسپانیا یا پرتقال؛ ایران کدام را انتخاب میکند اسپانیا یا پرتقال؛ ایران کدام را انتخاب میکند
سخنگوی فدراسیون فوتبال درخصوص بازی تدارکاتی تیم ملی فوتبال قبل از جام جهانی۲۰۲۶، مقابل اسپانیا و یا پرتقال توضیحاتی ارائه کرد
سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر
دمای قله دماوند شب گذشته به منفی ۵۳ و دمای قله توچال به منفی ۳۲ درجه رسید.بنا بر اعلام هواشناسی، دیشب سردترین شب ایران طی تمام پاییز و تا این زمان از زمستان بوده و پیش‌بینی می‌شود که دمای هوا در روزهای آینده چندان افزایش نیابد، این شب سردترین شب ایران بوده است
رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد
معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس جمهور از پذیرش استعفای محمدرضا فرزین از سوی رئیس‌جمهور و انتخاب عبدالناصر همتی به‌عنوان گزینه جایگزین در سمت ریاست کل بانک مرکزی، خبر داد.
پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال
دقایقی پیش سرمربی استقلال در نشست مطبوعاتی پیش‌دستانه جدایی رامین رضاییان از این تیم را اعلام کرد؛ در حالی که با توجه به بسته بودن پنجره نقل و انتقالاتی باشگاه استقلال و شرایط مبهم برای انتقال بازیکنان جدید جدایی از بازیکنی باسابقه و شرایط رامین کمی عجیب به نظر می‌رسد.
محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست
بسیاری از علما با حجاب اجباری موافق نیستند، اما در خفا حرف می‌زنند و در علن چیز دیگری می‌گویند. اما آنها از افراطیون موجود می‌ترسند و به همین دلیل حرف‌شان را علنی نمی‌زنند.
فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا
سه ماهواره ایرانی «ظفر ۲»، «پایا» و «کوثر ۱.۵» ساعت ۱۶:۴۸ امروز (یکشنبه هفتم دی ۱۴۰۴) به وقت تهران با موشک سایوز-۲.۱بی از پایگاه فضایی وستوچنی روسیه به فضا پرتاب شدند.
برگزیده
بودجه ۱۴۰۵ و فشار مالیاتی؛ صنعت ایران در تنگنای رکود و هزینه بودجه ۱۴۰۵ و فشار مالیاتی؛ صنعت ایران در تنگنای رکود و هزینه
در شرایطی که صنعت ایران سالی دشوار را با ناترازی انرژی، کمبود نقدینگی و ضعف تقاضا پشت سر گذاشته، لایحه بودجه ۱۴۰۵ با افزایش قابل‌توجه مالیات‌ها و رشد محدود دستمزدها، نگرانی‌ها درباره تشدید رکود، تعطیلی بنگاه‌های تولیدی و افت سرمایه‌گذاری را افزایش داده و فعالان صنعتی نسبت به آینده تولید هشدار می‌دهند.
پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد! پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد!
مصطفی قمری‌وفا، مدیر روابط عمومی بانک مرکزی، در واکنش به شایعات برخی کانال‌های خبری اعلام کرد رئیس‌جمهور پزشکیان صبح امروز در صحن غیرعلنی مجلس حضور نداشت و تنها تیم اقتصادی دولت در نشست شرکت کرده بود.
ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد
پرونده انتقال ایگور سرگیف مهاجم نامدار ازبکستانی به پرسپولیس، به دلیل درخواست مالی سنگین یک میلیون دلاری و تمایل این بازیکن برای حضور در جام جهانی ۲۰۲۶ از طریق لیگ کشورش، با تمدید قرارداد او در پاختاکور رسماً بسته شد.
صفحه خبر بالای تصاویر