کد خبر: ۱۸۱۲۶
تاریخ انتشار: ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۷:۳۵
دکتر محمودزاده:

توجه به مخابرات برای توسعه ارتباطات و اقتصاد دیجیتال کشور ضروری است

دکتر محمودزاده با تاکید برتعامل مثبت دولت و دستگاه‌های اجرایی شرکت مخابرات ایران اظهارداشت: انتظار ما از تمامی دستگاه‌های دولتی این است که همانند کشور‌های دیگر در دنیا شرکت مخابرات ملی را به عنوان شرکت خدمات رسان در کشور پشتیبانی کنند و مورد حمایت ویژه قرار دهند تا بتوان به اقتصاد دیجتیال مورد نیاز کشور دست یافت.
توجه به مخابرات برای توسعه ارتباطات و اقتصاد دیجیتال کشور ضروری است

توجه به مخابرات برای توسعه ارتباطات و اقتصاد دیجیتال کشور ضروری است

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از اداره کل ارتباطات و امور بین الملل شرکت مخابرات ایران: دکتر محمودزاده رئیس هیئت مدیره شرکت مخابرات ایران در مراسم افتتاح طرح نجما در استان خراسان رضوی، با اشاره به نقش پروژه نجما در توسعه کسب و کار در کشور، گفت: نگاه وزارت ارتباطات برای کسب و کار در این حوزه نوید خاصی می‌دهد.

وی استفاده بهینه ازمنابع، تجربه و دانش این شرکت در توسعه فناوری ارتباطات و اطلاعات در کشور ضروری دانست و گفت: خوشبختانه امروز ۹۸ درصد از آنچه در کشور دایر شده، به نام شبکه فیبر نوری متعلق به مخابرات ایران و ازاعتبار داخلی است.

دکتر محمودزاده با تاکید بر اینکه تغییرات اساسی در زیست بوم دیجیتال، اجرای شبکه نجما را ضروری می‌سازدگفت: تغییرات اساسی در سطح ملی و جهانی برای نیاز‌های آی سی تی و بویژه تکنولوژی‌ها در زیست بوم دیجیتال، اجرا و تقویت شبکه نجما را برای تقویت زیر ساخت‌های فناوری در کشور الزامی می‌داند کمک دستگاه‌ها و دولت در عملیاتی شدن آن بسیار موثر دانست.

وی در این مراسم اظهار داشت: خوشبختانه پروژه نجما که به یک واژه ملی تبدیل می‌شود، در ۲۰ استان طرح به تصویب رسیده و فاز اول شروع شده است

وی گفت: شرکت مخابرات ایران، معطل منابع ثابت نمانده و بیش از یکسال است از اعتبار منابع داخلی خود در هر استان، از جمله: بهینه سازی امکانات شرکت در حوزه تبدیل سیم مسی به فیبر نوری و منابع غیر مولد مستقیم، زمینه اجرای طرح را فراهم نموده است.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
بن‌سلمان در واشنگتن؛ اهداف و انگیزه‌ها بن‌سلمان در واشنگتن؛ اهداف و انگیزه‌ها
سفر بن‌سلمان به آمریکا تمرکز بر دریافت اف-۳۵، توافق امنیتی و انرژی هسته‌ای دارد و همزمان مسیر عادی‌سازی روابط عربستان با اسرائیل را روشن می‌کند.
نور شب خطر بیماری قلبی را افزایش می‌دهد، هشدار هاروارد نور شب خطر بیماری قلبی را افزایش می‌دهد، هشدار هاروارد
مطالعه دانشگاه هاروارد نشان می‌دهد قرار گرفتن در معرض نور مصنوعی هنگام خواب، خطر ابتلا به بیماری قلبی را بالا می‌برد و رعایت تاریکی اتاق توصیه می‌شود.
جمعه سیاه یا دام آنلاین؛ حواستان به کلاهبرداری‌ها باشد جمعه سیاه یا دام آنلاین؛ حواستان به کلاهبرداری‌ها باشد
رئیس پلیس فتا هشدار داد با نزدیک شدن جمعه سیاه، تبلیغات فریبنده و کلاهبرداری‌ها در فضای مجازی به ویژه تلگرام و اینستاگرام افزایش می‌یابد.
گروسی: ایران به‌دنبال ساخت سلاح هسته‌ای نیست گروسی: ایران به‌دنبال ساخت سلاح هسته‌ای نیست
مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی تأکید کرد ایران برنامه ساخت سلاح هسته‌ای ندارد، اما به توسعه فناوری‌های پیشرفته و افزایش ذخایر اورانیوم ادامه می‌دهد.
اسرائیل برای حمله به لبنان آماده می‌شود اسرائیل برای حمله به لبنان آماده می‌شود
روزنامه یسرائیل هیوم گزارش داد ارتش اسرائیل خود را برای آغاز یک حمله چندروزه به لبنان آماده کرده و عملیات علیه زیرساخت‌های حزب‌الله و حماس ادامه دارد.
بقائی: تفاهم قاهره، لغو شده است بقائی: تفاهم قاهره، لغو شده است
سخنگوی وزارت خارجه اعلام کرد تفاهم قاهره با آژانس از نظر ایران لغو شده و قطعنامه اخیر شورای حکام علیه ایران، حقوقی و قانونی نیست و واکنش ایران در پی خواهد داشت.
توافق افغانستان و هند برای تقویت تجارت از طریق چابهار توافق افغانستان و هند برای تقویت تجارت از طریق چابهار
وزیر بازرگانی افغانستان و همتای هندی وی در دهلی‌نو بر گسترش همکاری‌های اقتصادی، توسعه تجارت دوجانبه و استفاده از بندر چابهار به توافق رسیدند.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر