کد خبر: ۱۸۱۲۶
تاریخ انتشار: ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۷:۳۵
دکتر محمودزاده:

توجه به مخابرات برای توسعه ارتباطات و اقتصاد دیجیتال کشور ضروری است

دکتر محمودزاده با تاکید برتعامل مثبت دولت و دستگاه‌های اجرایی شرکت مخابرات ایران اظهارداشت: انتظار ما از تمامی دستگاه‌های دولتی این است که همانند کشور‌های دیگر در دنیا شرکت مخابرات ملی را به عنوان شرکت خدمات رسان در کشور پشتیبانی کنند و مورد حمایت ویژه قرار دهند تا بتوان به اقتصاد دیجتیال مورد نیاز کشور دست یافت.
توجه به مخابرات برای توسعه ارتباطات و اقتصاد دیجیتال کشور ضروری است

توجه به مخابرات برای توسعه ارتباطات و اقتصاد دیجیتال کشور ضروری است

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از اداره کل ارتباطات و امور بین الملل شرکت مخابرات ایران: دکتر محمودزاده رئیس هیئت مدیره شرکت مخابرات ایران در مراسم افتتاح طرح نجما در استان خراسان رضوی، با اشاره به نقش پروژه نجما در توسعه کسب و کار در کشور، گفت: نگاه وزارت ارتباطات برای کسب و کار در این حوزه نوید خاصی می‌دهد.

وی استفاده بهینه ازمنابع، تجربه و دانش این شرکت در توسعه فناوری ارتباطات و اطلاعات در کشور ضروری دانست و گفت: خوشبختانه امروز ۹۸ درصد از آنچه در کشور دایر شده، به نام شبکه فیبر نوری متعلق به مخابرات ایران و ازاعتبار داخلی است.

دکتر محمودزاده با تاکید بر اینکه تغییرات اساسی در زیست بوم دیجیتال، اجرای شبکه نجما را ضروری می‌سازدگفت: تغییرات اساسی در سطح ملی و جهانی برای نیاز‌های آی سی تی و بویژه تکنولوژی‌ها در زیست بوم دیجیتال، اجرا و تقویت شبکه نجما را برای تقویت زیر ساخت‌های فناوری در کشور الزامی می‌داند کمک دستگاه‌ها و دولت در عملیاتی شدن آن بسیار موثر دانست.

وی در این مراسم اظهار داشت: خوشبختانه پروژه نجما که به یک واژه ملی تبدیل می‌شود، در ۲۰ استان طرح به تصویب رسیده و فاز اول شروع شده است

وی گفت: شرکت مخابرات ایران، معطل منابع ثابت نمانده و بیش از یکسال است از اعتبار منابع داخلی خود در هر استان، از جمله: بهینه سازی امکانات شرکت در حوزه تبدیل سیم مسی به فیبر نوری و منابع غیر مولد مستقیم، زمینه اجرای طرح را فراهم نموده است.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
رضا رشیدپور ممنوع الفعالیت شد! رضا رشیدپور ممنوع الفعالیت شد!
رضا رشیدپور در توییتر خود نوشت به من فرمودند که «ممنوع‌الفعالیت» هستی و حتی اجازه‌ی کار در پلتفرم هم به تو نمی‌دهیم.
روز جهانی مرد؛ بازاندیشی نقش‌های مردانه در جهان امروز روز جهانی مرد؛ بازاندیشی نقش‌های مردانه در جهان امروز
روز جهانی مرد فرصتی است برای گفت‌و‌گو درباره فشار‌های پنهان، انتظارات اجتماعی و ضرورت بازتعریف نقش‌های مردانه در جهانی که در حال تغییر است.
داریوش ارجمند هنرمندان را به هوشیاری در برابر پیدا شدن جنازه در سد کرج دعوت می‌کند داریوش ارجمند هنرمندان را به هوشیاری در برابر پیدا شدن جنازه در سد کرج دعوت می‌کند
به داریوش ارجمند از هنرمندان خواست در برابر شایعاتی مانند «پیدا شدن جنازه در سد کرج» هوشیار باشند و بر نقش سربازی آنان در دفاع از فرهنگ در دوران آشوب تأکید کرد.
زهران ممدانی؛ انقلاب در نیویورک و نبرد با نابرابری‌ها زهران ممدانی؛ انقلاب در نیویورک و نبرد با نابرابری‌ها
زهران ممدانی، شهردار جدید نیویورک، با پیشینه مهاجرتی و برنامه‌های عدالت‌محور، مقابله با بحران مسکن و اصلاح مدارس را اولویت خود قرار داده است.
امضای «توافق راهبردی» بین آمریکا و عربستان امضای «توافق راهبردی» بین آمریکا و عربستان
ترامپ و عربستان در چارچوب توافق راهبردی، بسته بزرگی از تسلیحات شامل جنگنده‌های اف‌۳۵ را تصویب کردند. ولیعهد سعودی وعده سرمایه‌گذاری یک تریلیون دلاری داد.
نزاع خانوادگی بر سر ارث منجر به قتل شد نزاع خانوادگی بر سر ارث منجر به قتل شد
در یک نزاع خانوادگی در محله خزانه تهران، آرش ۲۲ ساله با ضربات چاقو مادربزرگ ۶۵ ساله خود را کشت و عمویش را مجروح کرد.
فرزند کاظم صدیقی درگذشت فرزند کاظم صدیقی درگذشت
محمدمهدی صدیقی، فرزند حجت‌الاسلام کاظم صدیقی، امام جمعه سابق تهران، به دلیل ایست قلبی دار فانی را وداع گفت.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر