کد خبر: ۱۸۱۲۴
تاریخ انتشار: ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۷:۳۰
دکتر زارعیان عنوان کرد؛

تحقق شعار اتحادیه بین‌المللی مخابرات با ایجاد زیرساخت ۱۰ میلیون پوشش فیبرنوری

معاون تجاری و خدمات مشتریان شرکت مخابرات ایران گفت: برنامه‌های ویژه‌ای در راستای ارتقای سطح فناوری و ارتباطات در نظر گرفته‌ایم که یکی از آن‌ها ۱۰ میلیون پوشش فیبر نوری برای منازل و کسب و کار‌هاست.
تحقق شعار اتحادیه بین‌المللی مخابرات با ایجاد زیرساخت ۱۰ میلیون پوشش فیبرنوری

تحقق شعار اتحادیه بین‌المللی مخابرات با ایجاد زیرساخت ۱۰ میلیون پوشش فیبرنوری

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از اداره کل ارتباطات و امور بین الملل شرکت مخابرات ایران: دکتر زارعیان معاون تجاری و خدمات مشتریان شرکت مخابرات ایران به مناسبت روز جهانی ارتباطات در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا گفت: هرساله در این روز از سوی اتحادیه بین المللی مخابرات شعار ویژه‌ای تعیین می‌شود و در راستای تحقق یافتن آن از سوی کشو‌ها دستورالعمل‌هایی ابلاغ می‌شود. این اتحادیه وظیفه قانون‌گذاری و مدیریت فضای فرکانسی، تدوین استاندارد‌های تبادل داده و اطلاعات و همچنین کمک به رشد و توسعه ارتباطات در سراسر جهان را بر عهده دارد.

وی افزود: مثلا سال‌های گذشته شعار خصوصی سازی در مخابرات مطرح شد و کشور‌های به سمت و سوی خصوصی سازی اپراتور‌ها حرکت کردند و یا موضوع مخابرات و ورزش که پخش مستقیم بازی‌ها از طرق تلفن همراه و ماهواره تسریع و دنبال شد یا شعار مخابرات و محیط زیست که تاثیر استفاده از فناوری، ارتباطات و مخابرات در محیط زیست بررسی می‌شود.

معاون تجاری و خدمات مشتریان شرکت مخابرات ایران درباره برنامه‌هایی که در کشورمان در این روز برگزار می‌شود، ادامه داد: به همین مناسبت در کشور برنامه‌های متنوعی در راستای تحقق شعار اتحادیه اجرا می‌شود که نشان از اهمیت و بزرگداشت این موضوع دارد.

دکتر زارعیان خاطرنشان کرد: شعار امسال اتحادیه بین المللی مخابرات توانمند سازی کشور‌های در حال توسعه از طریق فناوری اطلاعات است، زیرا ارتباطات در کشور‌های در حال توسعه نسبت به کشور‌های پیشرفته و صنعتی پایین‌تر است و نیازمند رشد و گسترش بیشتری است که از این طریق می‌خواهد باعث ترغیب کشور‌ها در راستای این شعار شود.

وی ادامه داد: با توجه به اینکه در آینده نه چندان دور نیازمند سرعت بالا در اینترنت هستیم باید هم اکنون زیرساخت‌های آن را فراهم آوریم و در همین راستا ۸ تا ۱۰ میلیون پوشش فیبر نوری منازل و کسب و کار‌ها ایجاد خواهد شد که همزمان در روز جهانی ارتباطات فاز نخست این پروژه با تحت پوشش قرار گرفتن ۳ میلیون خانوار با حضور رئیس جمهوری افتتاح خواهد شد.

اتحادیه ارتباطات مخابراتی ITU به مناسبت روز جهانی ارتباطات، «توانمندسازی کشور‌های کمتر توسعه یافته از طریق فناوری اطلاعات و ارتباطات»، را به عنوان شعار سال ۲۰۲۳ مطرح کرده است.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
اتهامات سنگین علیه پسر ارشد ولیعهد نروژ اعلام شد اتهامات سنگین علیه پسر ارشد ولیعهد نروژ اعلام شد
ماریوس بورگ هویبی، پسر ارشد پرنسس نروژ، پس از تحقیقات طولانی، به چندین جرم از جمله چهار مورد تجاوز متهم شد و ممکن است تا ۱۰ سال زندان شود.
قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی
شهرام لاسمی،قلقلی معروف، در برنامه رک با مجید واشقانی، از زندگی تلخ خود در فقر صحبت کرد.
مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان
طبق تصمیم تازه شورای رقابت، از این پس قیمت خودرو مستقیماً توسط خودروسازان بر اساس فرمول «کاست‌پلاس» تعیین می‌شود و سازمان حمایت تنها نقش ناظر خواهد داشت.
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
برگزیده
دولت چهاردهم در آیینه یک سالگی دولت چهاردهم در آیینه یک سالگی
معصومه آقاپور، مشاور رئیس جمهور در امور همکاری‌های اقتصادی: سال گذشته برای دولت چهاردهم سال عبور از بحران‌ها و آغاز اصلاحات در اقتصاد و سیاست جامعه با تکیه بر شفافیت و سرمایه اجتمایی بود.
تاکید مدیرعامل شستا بر ارتباط بارز با استارت آپ‌ها و پارک‌های فناوری تاکید مدیرعامل شستا بر ارتباط بارز با استارت آپ‌ها و پارک‌های فناوری
مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی (شستا) در دیدار با مدیران گروه صنعتی بارز ضمن اشاره به اهمیت دو موضوع بین‌المللی سازی و نوآوری بر ایجاد ارتباط بین گروه صنعتی بارز با استارت آپ‌ها، دانشکده‌های تخصصی و پارک‌های فناوری تاکید کرد.
روند بازگشت دلار روند بازگشت دلار
قیمت دلار که روز گذشته خود را به کانال ۹۵ هزار تومانی نزدیک کرده بود، در معاملات نقدی امروز دوباره به کانال ۹۲ هزار تومانی سقوط کرد و روی رقم ۹۲ هزار و ۴۰۰ تومان بسته شد. تا این لحظه، قیمت دلار در معاملات فردایی هم رونق چندانی ندارد و ۲۰۰ تومان بالاتر قرار گرفته است.
صفحه خبر بالای تصاویر