کد خبر: ۱۷۶۵۷
تاریخ انتشار: ۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۲۱:۴۱

بانک سینا و هلدینگ برق و انرژی صبا تفاهم‌نامه همکاری امضا کردند

بانک سینا و هلدینگ برق و انرژی صبا با هدف برقراری و توسعه تعاملات فی مابین در حوزه خدمات بانکی و مالی تفاهم‌نامه همکاری امضا کردند.
بانک سینا و هلدینگ برق و انرژی صبا تفاهم‌نامه همکاری امضا کردند

بانک سینا و هلدینگ برق و انرژی صبا تفاهم‌نامه همکاری امضا کردند

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بانک سینا:مدیرعامل بانک سینا در مراسم امضای این تفاهم‌نامه با اشاره به چهار خط راهبردی کسب‌وکار این بانک، گفت: راهبرد اصلی بانک سینا در خط بانکداری اختصاصی به عنوان یکی از خطوط راهبردی، ارائه خدمات مطلوب و ارزش‌آفرین به هلدینگ‌ها و شرکت‌های گروه بنیاد مستضعفان است.

غلامرضا فتحعلی اظهار داشت: با امضای این تفاهم‌نامه، همکاری‌های بانکی و مالی (ارزی_ریالی) گروه برق و انرژی صبا و بانک سینا توسعه می‌یابد تا شاهد انسجام و یکپارچگی شرکت‌های بنیادی در مسیر نقش‌آفرینی هر چه مطلوب‌تر در راستای خدمت‌رسانی بهتر به هموطنان عزیز باشیم.

در ادامه این مراسم، مدیرعامل گروه برق و انرژی صبا نیز ضمن تشکر از نگاه ویژه و مثبت بانک سینا در زمینه تعامل با این گروه گفت: تفاهم‌نامه تهیه‌شده، بسیار جامع است و گروه برق و انرژی صبا جزو اولین هلدینگ‌هایی است که از طریق تعاملات فی‌مابین به دنبال هم‌افزایی بیشتر با بانک سینا است.

محسن امیری با ابراز خرسندی از افزایش سطح تعاملات با بانک سینا افزود: هلدینگ برق و انرژی صبا به عنوان تولیدکننده شش درصد برق مصرفی کشور، به دنبال توسعه ظرفیت‌ها و افزایش سهم خود در این حوزه با همکاری بانک سینا است.

برچسب ها: بانک سینا
captcha
پربحث ترین ها
پرطرفدارترین ها
اخبار داغ
فیلم+ بسته شدن تنگه هرمز برای چند ساعت فیلم+ بسته شدن تنگه هرمز برای چند ساعت
بسته شدن تنگه هرمز، فرمانده نیروی دریایی سپاه، امروز در رزمایش کنترل هوشمند تنگۀ هرمز برای رعایت اصول ایمنی و کشتی رانی، بخش‌هایی از تنگۀ هرمز برای چند ساعت بسته می‌شود.
ساعت کاری ادارات در ماه مبارک رمضان ساعت کاری ادارات در ماه مبارک رمضان
معاون سرمایه انسانی سازمان اداری و استخدامی کشور بخشنامه ساعات آغاز به کار ادارات در ماه مبارک رمضان را ابلاغ کرد.
جنجال در بازی رئال مادرید مقابل بنفیکا؛ بازی قطع شد جنجال در بازی رئال مادرید مقابل بنفیکا؛ بازی قطع شد
دیدار رئال مادرید برابر بنفیکا در ورزشگاه دالوژ به یک رسوایی نژادپرستی تبدیل شده است.
استعفای اوسمار؛ فعلا مخالفت حدادی استعفای اوسمار؛ فعلا مخالفت حدادی
ساعتی پس از پایان تمرین پرسپولیس که با واکنش اوسمار ویه‌را نسبت به نامه روز گذشته مدیرعامل باشگاه پرسپولیس (جریمه بازیکنان و کادرفنی و بندهای تهدیدآمیز نسبت به اعضای تیم) همراه بود، سرمربی برزیلی پرسپولیس به دیدار با پیمان حدادی رفت تا یک جلسه مهم را با او برگزار کند.
ماموریت جدید پهپاد CH5 در پایگاه عین‌الاسد ماموریت جدید پهپاد CH5 در پایگاه عین‌الاسد
ارتش عراق پهپادهای چینی CH-5 را در پایگاه هوایی عین الاسد، مکانی که قبلاً میزبان نیروهای آمریکایی بود، آزمایش کرد، پهپاد تهاجمی CH-5 یک پهپاد بزرگ با طول بال ۲۱ متر، وزن بار ۱۰۰۰ کیلوگرم، سقف پرواز ۹ کیلومتر، مداومت پروازی تا ۶۰ ساعت و برد ۱۰ هزار کیلومتر است. این پهپاد می‌تواند حداکثر ۱۶ موشک را به طور همزمان حمل کند.
حذف دهک‌بندی، معیار جدید پرداخت یارانه، سطح درآمد و دارایی خانوار حذف دهک‌بندی، معیار جدید پرداخت یارانه، سطح درآمد و دارایی خانوار
احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در جمع خبرنگاران با اشاره به اصلاح آیین‌نامه جدید یارانه‌ها گفت: بر اساس مصوبه دی‌ماه دولت، دهک‌بندی دیگر مبنای پرداخت یا حذف یارانه نیست و معیار اصلی، سطح مشخصی از درآمد یا دارایی افراد است.
جرایم بی‌سابقه بازیکنان و کادر فنی باشگاه پرسپولیس جرایم بی‌سابقه بازیکنان و کادر فنی باشگاه پرسپولیس
در واکنش به دومین شکست متوالی که شانس صدرنشینی را از تیم پرسپولیس سلب کرد، هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس با انتشار نامه هشت بندی اعلام کرد که تصمیمات جدیدی را در این خصوص اتخاذ کرده که بخش‌هایی از آن بسیار عجیب و بی‌سابقه است
برگزیده
میوه و تره بار کالابرگی میشود! میوه و تره بار کالابرگی میشود!
وزیر کار، رفاه و امور اجتماعی از اضافه شدن اقلام میوه و تره‌بار به کالابرگ از ۱۵ اسفند سال جاری خبر داد
آغاز مرحله دوم کالابرگ الکترونیکی + جزئیات کامل آغاز مرحله دوم کالابرگ الکترونیکی + جزئیات کامل
در ادامه اجرای طرح جدید کالابرگ الکترونیکی با اعتبار ماهانه یک میلیون تومان به ازای هر نفر، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی زمان آغاز مرحله دوم این طرح را اعلام کرده است؛ مرحله‌ای که از فردا چهارشنبه آغاز می‌شود و به‌صورت تدریجی، دهک‌های مختلف درآمدی را پوشش می‌دهد.
سایت فروش ایران خودرو تا اطلاع ثانوی بسته شد! سایت فروش ایران خودرو تا اطلاع ثانوی بسته شد!
با ورود دادستانی تهران سایت ایران خودرو متخلفی که قیمت محصولات خود را بدون هماهنگی با مراجع ذیصلاح افزایش داده بود بسته شد.