کد خبر: ۱۷۴۶۶
تاریخ انتشار: ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۲۰:۰۱
بر اساس گزارش اعلام وضعیت بانک‌ها در سامانه آرش؛

بانک سینا در ارزیابی بانک مرکزی، رتبه دوم عملکرد شبکه بانکی را کسب کرد

طبق ارزیابی صورت گرفته از سوی بانک مرکزی در سامانه آرش، بانک سینا با ۱۰ پله صعود، رتبه دوم نظام بانکی در مجموع شاخص‌های ارزیابی این سامانه را کسب کرد.
بانک سینا در ارزیابی بانک مرکزی، رتبه دوم عملکرد شبکه بانکی را کسب کرد

بانک سینا در ارزیابی بانک مرکزی، رتبه دوم عملکرد شبکه بانکی را کسب کرد

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بانک سینا:این بانک با تقویت توانمندی‌ها و قابلیت‌های زیرساختی و فناورانه با تأکید بر امنیت در ساختارها، همچنین چابک‌سازی و تسریع در فرایندها، ارائه خدمات مطلوب و بهینه به مشتریان را در عین رعایت دستورالعمل‌ها و آئین‌نامه‌های مرتبط با شفافیت، در دستور کار قرار داده است.
این گزارش حاکی است که بانک سینا در سال گذشته توانسته با کسب امتیازات مطلوب، رتبه دوم در گروه بانکی و مؤسسات مالی را در شاخص‌های عملکردی سامانه آرش به خود اختصاص دهد.
سامانه آرش، نظام رتبه‌بندی بانک مرکزی است که ریسک فعالیت بانک‌ها و شرکت‌های همکار آنان را ارزیابی و توصیه‌هایی را در این خصوص در نحوه سرمایه‌گذاری‌ها ارائه می‌کند.

 
برچسب ها: بانک سینا
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
حیات از یک راکتور هسته‌ای در زمین آغاز شد حیات از یک راکتور هسته‌ای در زمین آغاز شد
دانشمندان ادعا می‌کنند میلیاردها سال پیش از پیدایش انسان، یک راکتور هسته‌ای در زمین وجود داشته که احتمالاً آغاز حیات بوده است. این ادعای جنجالی، نظریه‌های رایج در مورد آغاز حیات را به چالش می‌کشد.
اگر اسرائیل باشد، یوروویژن ۲۰۲۶ را تحریم می‌کنیم اگر اسرائیل باشد، یوروویژن ۲۰۲۶ را تحریم می‌کنیم
با تشدید بحران غزه، ایرلند و هلند اعلام کردند در صورت حضور اسرائیل، از یوروویژن ۲۰۲۶ کناره‌گیری خواهند کرد و فشار بر اتحادیه اروپا افزایش یافته است.
حمله اسرائیل به دوحه: غافلگیری واشنگتن و عربستان حمله اسرائیل به دوحه: غافلگیری واشنگتن و عربستان
اسرائیل با پرتاب موشک از دریای سرخ، نشست رهبران حماس در دوحه را هدف قرار داد و حتی با سامانه‌های پدافندی آمریکا و قطر عبور کرد.
اسرائیل: برنامه هسته‌ای ایران پس از جنگ ۱۲ روزه نابود نشده اسرائیل: برنامه هسته‌ای ایران پس از جنگ ۱۲ روزه نابود نشده
به گزارش منابع اسرائیلی، حملات هوایی ۱۲ روزه علیه برنامه هسته‌ای ایران نتوانسته آن را نابود کند؛ ایران همچنان مواد و تخصص فنی لازم را در اختیار دارد.
حمایت قاطع سازمان ملل از تشکیل کشور مستقل فلسطین حمایت قاطع سازمان ملل از تشکیل کشور مستقل فلسطین
مجمع عمومی سازمان ملل با ۱۴۲ رأی موافق، پیش‌نویس قطعنامه‌ای در حمایت از تشکیل کشور فلسطین را تصویب کرد؛ گامی مهم در روند تحقق خواست تاریخی ملت فلسطین.
ما همه با هم هستیم، حتی اگر دگرگون فکر کنیم ما همه با هم هستیم، حتی اگر دگرگون فکر کنیم
اشک‌های ستاره اسکندری برای ترانه علیدوستی، باران کوثری، هنگامه قاضیانی، پانته‌آ بهرام و شقایق دهقان
انقلابی در درمان پوکی استخوان انقلابی در درمان پوکی استخوان
راهی برای تقویت استخوان‌ها در طول عمر کشف شده است که می‌تواند انقلابی در درمان پوکی استخوان ایجاد کند. این کشف نویدبخش دارویی جدید با عوارض جانبی کمتر است.
برگزیده
نظر معاونت عمومی وزارت صمت در خصوص سرمایه گذاری خارجی نظر معاونت عمومی وزارت صمت در خصوص سرمایه گذاری خارجی
ابراهیم شیخ در گفت‌و‌گو با مخاطب ۲۴: سرمایه‌گذاری خارجی در صنعت ایران با موانع حقوقی، بانکی و ریسک بالا روبه‌روست؛ وزارت صمت بر حل مشکلات موجود و جذب سرمایه‌های استراتژیک تمرکز دارد.
عرضه بنزین ویژه وارداتی؛ سهمیه‌های قبلی تغییر نمی‌کند عرضه بنزین ویژه وارداتی؛ سهمیه‌های قبلی تغییر نمی‌کند
بنزین سوپر از راه می‌رسد: وعده یا خیال؟ رقابت بخش خصوصی و سهمیه‌های دولتی؛ کدام یک پیروز میدان خواهد بود؟
گسترش مراودات تجاری با تاکید بر دیپلماسی اقتصادی گسترش مراودات تجاری با تاکید بر دیپلماسی اقتصادی
ابراهیم شیخ، معاون صنایع عمومی وزارت صمت در گفت‌و‌گو با مخاطب۲۴ بر لزوم استفاده ازظرفیت بریکس، اوراسیا برای گسترش مراودات تجاری تاکید نمود
صفحه خبر بالای تصاویر