کد خبر: ۱۷۵۳۶
تاریخ انتشار: ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۲۳:۳۲
غلامرضا فتحعلی در بازدید از منطقه فارس، کهگیلویه و بویراحمد:

نیروی انسانی متخصص و کارآمد بانک سینا، ضامن موفقیت طرح راهبردی کسب‌وکار این بانک است

مدیرعامل بانک سینا سرمایه اصلی در بانک را نیروی انسانی کارآمد دانست و گفت: نیروی انسانی متخصص و کارآمد، ضامن موفقیت طرح راهبردی کسب‌وکار بانک سیناست.
نیروی انسانی متخصص و کارآمد بانک سینا، ضامن موفقیت طرح راهبردی کسب‌وکار این بانک است

نیروی انسانی متخصص و کارآمد بانک سینا، ضامن موفقیت طرح راهبردی کسب‌وکار این بانک است

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بانک سینا:غلامرضا فتحعلی در جمع رؤسای شعب منطقه فارس، کهگیلویه و بویراحمد، با تأکید بر لزوم ایفای نقش شایسته کارکنان در بانک سینا به عنوان بانکی در تراز انقلاب اسلامی اظهار داشت: خواستگاه اصلی تحولات در بانک، طرح راهبردی کسب وکار است که اجرای موفق این طرح، در گرو اراده و خواست همکاران بوده و در واقع، با تلاش و اراده کارکنان است که تحول و توسعه کسب‌وکار بانک سینا تحقق یافته و خطوط بانکداری توسعه می‌یابد.
وی با تبیین شاخص‌های عملکردی بانک در سال گذشته، چشم‌انداز بانک سینا را مثبت خواند و اذعان داشت: این بانک با نزدیک شدن به مرز ۴۰ سالگی، به مرحله پختگی در عملکرد‌ها رسیده است و موفقیت‌های این بانک در ارزیابی‌های شبکه بانکی، بیانگر همین موضوع است.
فتحعلی با اشاره به رضایت خاطر مشتریان از رفتار و برخورد مشتریان بر اساس نظرسنجی‌های صورت‌گرفته، افزود: بانک دارای نیرو‌های مستعد و تلاشگر در همه مناطق است و از نظر فرهنگ سازمانی و تکریم مشتری، بسیار مطلوب عمل کرده است.
وی با تأکید بر سرعت‌گیری حرکت در مسیر تحول دیجیتال، ابراز امیدواری کرد بر اساس برنامه‌ریزی صورت گرفته انتظار می‌رود در پایان سال ۱۴۰۴، ظرفیت کلیه شعب به بانکداری شرکتی تعلق یابد و سایر خدمات از طریق بانکداری دیجیتال ارائه شود.
وی ادامه داد: رسیدن به نقطه مطلوب در بانکداری دیجیتال در گرو استفاده از ایده‌های خلاق در این زمینه است و بانک سینا در صدد است با بهره‌گیری از ایده‌های نو و مؤثر استارت‌آپ‌ها و فین‌تک‌ها در این عرصه فعال‌تر عمل کند تا شاهد ارائه خدمات بانکی بهتر و مطلوب‌تر و افزایش سهم بازار بانک در این بخش باشیم.

 
برچسب ها: بانک سینا
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
ونس: هدف ما تغییر حکومت در ایران نبود ونس: هدف ما تغییر حکومت در ایران نبود
معاون رئیس‌جمهور آمریکا تأکید کرد دولت ترامپ هرگز قصد ورود به جنگ برای تغییر حکومت در ایران را نداشته و تنها هدف، نابودی یک تأسیسات هسته‌ای بوده است.
هشدار شیوع گسترده هپاتیت A در میان کودکان هشدار شیوع گسترده هپاتیت A در میان کودکان
نتایج پژوهشی تازه در ایران نشان می‌دهد میزان ابتلا به هپاتیت A در میان کودکان و نوجوانان کشور بالاست و بی‌توجهی به پیشگیری می‌تواند پیامد‌های جدی در پی داشته باشد.
اعتراف پلیس پاریس به ضعف امنیتی مرگبار در موزه لوور اعتراف پلیس پاریس به ضعف امنیتی مرگبار در موزه لوور
در پی سرقت جواهرات سلطنتی از موزه لوور، رئیس پلیس پاریس ضعف سامانه‌های امنیتی را عامل اصلی حادثه دانست؛ این سرقت ۱۰۲ میلیون دلاری هنوز به نتیجه نرسیده است.
ترامپ سقف پذیرش پناهندگان را کاهش داد ترامپ سقف پذیرش پناهندگان را کاهش داد
رئیس‌جمهور دونالد ترامپ سطح پذیرش پناهندگان در سال مالی ۲۰۲۶ را به ۷، ۵۰۰ نفر کاهش داد؛ این میزان به کمترین سطح در تاریخ آمریکا رسیده و عمدتاً به «سفیدپوستان آفریقای جنوبی» اختصاص دارد.
تجزیه سودان؛ کابوس نبرد قدرت ژنرال‌ها تجزیه سودان؛ کابوس نبرد قدرت ژنرال‌ها
درگیری میان ارتش سودان و نیرو‌های پشتیبانی سریع که در تاریخ ۱۵ آوریل ۲۰۲۳ آغاز شد، وارد مرحله‌ای حساس و سرنوشت‌ساز شده است؛ این نبرد نه صرفاً داخلی، بلکه عرصه‌ای برای رقابت‌های منطقه‌ای و بین‌المللی شده است.
پروفسور، تدریس را کنار گذاشت پروفسور، تدریس را کنار گذاشت
برانکو ایوانکوویچ، سازنده‌ی خاطرات خوش فوتبال ایران و پرسپولیس، از دنیای مربیگری خداحافظی کرد
بقائی: گروسی از صلح‌آمیز بودن برنامه هسته‌ای ایران آگاه است بقائی: گروسی از صلح‌آمیز بودن برنامه هسته‌ای ایران آگاه است
سخنگوی وزارت خارجه اعلام کرد که رافائل گروسی، مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، به صلح‌آمیز بودن برنامه هسته‌ای ایران آگاه است.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر