کد خبر: ۱۷۵۸۲
تاریخ انتشار: ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۲۰:۵۵

توضیحات زلنسکی درباره هدف از ضد حمله به روسیه

رئیس‌جمهوری اوکراین امروز (یکشنبه) در برلین گفت که اوکراین خود را برای ضد حمله‌ای برای آزادسازی مناطق تحت کنترل روسیه و نه حمله به خاک روسیه آماده می‌کند.
توضیحات زلنسکی درباره هدف از ضد حمله به روسیه

توضیحات زلنسکی درباره هدف از ضد حمله به روسیه

مخاطب۲۴ : ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهوری اوکراین در نشست خبری با اولاف شولتس، صدراعظم آلمان در برلین گفت: هدف کی‌یف آزادسازی مناطقی است که مرزهایشان از نظر بین‌المللی به رسمیت شناخته شده است.

به گزارش خبرگزاری آسوشیتدپرس، یک گمانه‌زنی وجود دارد که اوکراین شاید تلاش کند تا مناطقی را در روسیه تصرف کند و از آن‌ها به عنوان ابزار چانه‌زنی برای مذاکرات احتمالی صلح به منظور پایان دادن به جنگ اوکراین استفاده کند.

زلنسکی همچنین گفت: ما به خاک روسیه حمله نمی‌کنیم ما به دنبال آزادسازی اراضی مشروع خود هستیم. ما نه زمان و نه قدرت حمله به روسیه را داریم. ما همچنین سلاحی برای انجام این کار در اختیار نداریم.

 

رئیس‌جمهوری اوکراین در ادامه گفت: ما برای یک ضد حمله برای آزادسازی مناطقی که به صورت غیرمشروع اشغال شده‌اند، آماده می‌شویم.

زلنسکی با هدف دریافت تسلیحات بیشتر و سایر کمک‌ها با متحدان اوکراین در حال رایزنی و گفت‌وگوست.

چند روز پس از آنکه دولت آلمان بسته جدید کمک‌های تسلیحاتی به اوکراین به ارزش بیش از ۲.۷ میلیارد یورو را اعلام کرد، زلنسکی در نخستین سفرش به برلین از آغاز حمله روسیه به اوکراین به سر می‌برد.

وی همچنین از شولتس بابت حمایت‌های سیاسی، نظامی و مالی تشکر کرد و گفت، آلمان اکنون پس از آمریکا دومین کشور حامی اوکراین است. زلنسکی در نشست خبری مشترک با شولتس همچنین گفت، اوکراینی‌ها به موفقیت در ضد حمله علیه نیرو‌های روسی باور دارند و برای این موفقیت آماده‌اند.

وی همچنین ادامه داد، کی‌یف و حامیان غربی‌اش می‌توانند شکست روسیه را در جنگ "برگشت‌ناپذیر" کنند.

صدراعظم آلمان هم گفت، کی‌یف می‌تواند از آلمان انتظار تداوم ارسال کمک را داشته باشد و افزود: ما از شما تا مادامی که لازم باشد، حمایت می‌کنیم.

رئیس جمهوری اوکراین همچنین گفت، این کشور آماده گفتگو درباره پیشنهاد‌های خارجی صلح به منظور پایان دادن به حمله روسیه است، اما این پیشنهاد‌ها باید بر اساس موضع اوکراین و طرح صلح کی‌یف باشد.|ایسنا 

برچسب ها: اوکراین آلمان
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
اوسمار: جادوگری! من کاتولیک هستم اوسمار: جادوگری! من کاتولیک هستم
اوسمار ویه‌را سرمربی پرسپولیس امروز در نشست خبری خود با سوالی در مورد لحظه عجیب دربی پایتخت مواجه شد.
بخشنامه تغییر ساعات کار ادارات + جزئیات بخشنامه تغییر ساعات کار ادارات + جزئیات
بر اساس بخشنامه سراسری معاون وزیر کشور خطاب به تمامی استانداران ساعات کار ادارات دولتی، شهرداری‌ها، بانک‌ها و ارگان‌های عمومی از اول دی‌ماه ۱۴۰۴ لغایت ۲۹ اسفند ۱۴۰۴ از ساعت ۸ صبح تا ۱۴ ظهر تعیین شده است.
بیانیه رسمی تهیه‌کننده سریال شغال در پی محکومیت بازیگر نقش سیاوش در این سریال بیانیه رسمی تهیه‌کننده سریال شغال در پی محکومیت بازیگر نقش سیاوش در این سریال
سرانجام پس از چند ماه پیگیری و ارائه مدارک و مستندات متقن و حقوقی، هیئت داوری خانه سینما رأی خود را درباره شکایت علی طلوعی، تهیه‌کننده سریال شغال، از آقای سجاد بابایی، بازیگر نقش سیاوش در سریال شغال صادر و ابلاغ کرد
ببینید: رضائیان، ساپینتو در آغوش هم ببینید: رضائیان، ساپینتو در آغوش هم
سرمربی پرتغالی که همیشه روی مسائل روحی بازیکنان حساس است، از رامین خواست با آرامش بیشتری در تمرین حاضر شود و همین تصمیم باعث شد مدافع باتجربه استقلال جلسه دیروز را با دستور سرمربی ترک کند و غیبت او در تصاویر منتشرشده، موجی از شایعات را در رسانه‌ها و میان هواداران ایجاد کند.
ماجراهای مراسم قرعه‌کشی جام جهانی ۲۰۲۶، این بار عذرخواهی رسمی فیفا از لیونل اسکالونی ماجراهای مراسم قرعه‌کشی جام جهانی ۲۰۲۶، این بار عذرخواهی رسمی فیفا از لیونل اسکالونی
این اشتباه باعث سردرگمی و حتی ناراحتی شد و فیفا را بر آن داشت تا روز بعد، از این بابت پوزش بخواهد. 
روایت پزشکیان از حمله به جلسه شعام و تصمیمی که بعد از آن گرفتند روایت پزشکیان از حمله به جلسه شعام و تصمیمی که بعد از آن گرفتند
مسعود پزشکیان، رئیس جمهور، در روایتی از ماجرای حمله به جلسه شعام گفت: در آن جریانات وقتی خواستند ما را بزنند، زدند، اما خدا نخواست و یک سوراخی بود و توانستیم از آن سالم خارج شویم. البته کلیت قضیه بارها گفته‌ام، برای منی که عمر را کرده‌ام چه چیزی بهتر از آنکه شهید شوم نه اینکه بر اثر بیماری در بستر باشم
زمان بازی‌های تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی ۲۰۲۶ زمان بازی‌های تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی ۲۰۲۶
طبق برنامه اعلام‌شده، تیم ملی فوتبال ایران نخستین مسابقه خود را برابر نیوزیلند، سپس برابر بلژیک قرار و بعد از آن مقابل مصر قرار خواهد گرفت
برگزیده
آشتی و ارتباط دوباره شکیرا و پیکه پس از سه سال آشتی و ارتباط دوباره شکیرا و پیکه پس از سه سال
پس از سه سال تنش و دوری، شکیرا جرارد پیکه بار دیگر بدون واسطه و با آرامش درباره مسائل فرزندانشان گفت‌و‌گو می‌کنند.
ترکیب احتمالی پرسپولیس در دربی ۱۰۶ ترکیب احتمالی پرسپولیس در دربی ۱۰۶
در آستانه دربی ۱۰۶، پرسپولیس با سکان‌داری اوسمار ویرا آماده می‌شود تا با ترکیبی تقریباً ثابت و البته یک سورپرایز احتمالی وارد میدان شود. با توجه به نزدیک شدن به این دیدار حساس، سرمربی برزیلی که معمولاً علاقه‌ای به تغییرات گسترده ندارد، قصد دارد با همان چهره‌های همیشگی تیمش مقابل استقلال قرار بگیرد.
طرح بنزین سه قیمتی روی قاچاق و یا مصرف بنزین تاثیرگذار نیست طرح بنزین سه قیمتی روی قاچاق و یا مصرف بنزین تاثیرگذار نیست
رئیس مجلس شورای اسلامی: فیلترینگ فعلی را اشتباه می‌دانم، در زمان‌های غیر بحران، به نظر من فیلترینگ به این شکل صحیح نیست، درصد بالایی از مردم از VPN استفاده می‌کنند که آسیب ما را بیشتر و فضای مجازی ما را ناامن می‌کند
صفحه خبر بالای تصاویر