کد خبر: ۱۷۵۸۲
تاریخ انتشار: ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۲۰:۵۵

توضیحات زلنسکی درباره هدف از ضد حمله به روسیه

رئیس‌جمهوری اوکراین امروز (یکشنبه) در برلین گفت که اوکراین خود را برای ضد حمله‌ای برای آزادسازی مناطق تحت کنترل روسیه و نه حمله به خاک روسیه آماده می‌کند.
توضیحات زلنسکی درباره هدف از ضد حمله به روسیه

توضیحات زلنسکی درباره هدف از ضد حمله به روسیه

مخاطب۲۴ : ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهوری اوکراین در نشست خبری با اولاف شولتس، صدراعظم آلمان در برلین گفت: هدف کی‌یف آزادسازی مناطقی است که مرزهایشان از نظر بین‌المللی به رسمیت شناخته شده است.

به گزارش خبرگزاری آسوشیتدپرس، یک گمانه‌زنی وجود دارد که اوکراین شاید تلاش کند تا مناطقی را در روسیه تصرف کند و از آن‌ها به عنوان ابزار چانه‌زنی برای مذاکرات احتمالی صلح به منظور پایان دادن به جنگ اوکراین استفاده کند.

زلنسکی همچنین گفت: ما به خاک روسیه حمله نمی‌کنیم ما به دنبال آزادسازی اراضی مشروع خود هستیم. ما نه زمان و نه قدرت حمله به روسیه را داریم. ما همچنین سلاحی برای انجام این کار در اختیار نداریم.

 

رئیس‌جمهوری اوکراین در ادامه گفت: ما برای یک ضد حمله برای آزادسازی مناطقی که به صورت غیرمشروع اشغال شده‌اند، آماده می‌شویم.

زلنسکی با هدف دریافت تسلیحات بیشتر و سایر کمک‌ها با متحدان اوکراین در حال رایزنی و گفت‌وگوست.

چند روز پس از آنکه دولت آلمان بسته جدید کمک‌های تسلیحاتی به اوکراین به ارزش بیش از ۲.۷ میلیارد یورو را اعلام کرد، زلنسکی در نخستین سفرش به برلین از آغاز حمله روسیه به اوکراین به سر می‌برد.

وی همچنین از شولتس بابت حمایت‌های سیاسی، نظامی و مالی تشکر کرد و گفت، آلمان اکنون پس از آمریکا دومین کشور حامی اوکراین است. زلنسکی در نشست خبری مشترک با شولتس همچنین گفت، اوکراینی‌ها به موفقیت در ضد حمله علیه نیرو‌های روسی باور دارند و برای این موفقیت آماده‌اند.

وی همچنین ادامه داد، کی‌یف و حامیان غربی‌اش می‌توانند شکست روسیه را در جنگ "برگشت‌ناپذیر" کنند.

صدراعظم آلمان هم گفت، کی‌یف می‌تواند از آلمان انتظار تداوم ارسال کمک را داشته باشد و افزود: ما از شما تا مادامی که لازم باشد، حمایت می‌کنیم.

رئیس جمهوری اوکراین همچنین گفت، این کشور آماده گفتگو درباره پیشنهاد‌های خارجی صلح به منظور پایان دادن به حمله روسیه است، اما این پیشنهاد‌ها باید بر اساس موضع اوکراین و طرح صلح کی‌یف باشد.|ایسنا 

برچسب ها: اوکراین آلمان
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
قیمت جدید ارز مسافری و ارز دانشجویی اعلام شد قیمت جدید ارز مسافری و ارز دانشجویی اعلام شد
سخنگوی مرکز مبادله ارز و طلای ایران گفت: مردم و بازرگانان با مراجعه به سایت مرکز مبادله ایران می‌توانند به تفکیک نرخ انواع ارز را در تالارهای اول و دوم مشاهده کنند.
عکس: تکمیل شش‌گانه پاری سن ژرمن عکس: تکمیل شش‌گانه پاری سن ژرمن
با برتری پاری سن ژرمن مقابل فلامینگو، شاگردان لوئیز انریکه قهرمان جام بین قاره‌ای ۲۰۲۵ شدند و ششمین جام خود را از ابتدای فصل گذشته جشن گرفتند.  
روایت شب قبل از غرق شدن کشتی تایتانیک از نگاه خدمه کشتی! روایت شب قبل از غرق شدن کشتی تایتانیک از نگاه خدمه کشتی!
داستان تایتانیک همیشه از نگاه مسافران آن روایت می‌شود؛ اما بیایید این بار داستان شب آخر را نه از روی عرشه، بلکه از روی میز شام مرور کنیم.
بازگشت مهران مدیری به تلویزیون با «شیش‌ماهه»؛ آشتی دوباره با سیما در شب یلدا؟ بازگشت مهران مدیری به تلویزیون با «شیش‌ماهه»؛ آشتی دوباره با سیما در شب یلدا؟
پخش تیزر سریال جدید مهران مدیری با عنوان «شیش‌ماهه» گمانه‌زنی‌ها درباره بازگشت او به تلویزیون را تقویت کرده؛ سریالی ۱۷ قسمتی با ترکیبی از بازیگران قدیمی و چهره‌های تازه که احتمال دارد همزمان با شب یلدا یا اوایل دی‌ماه روی آنتن برود.
زمین بازی تئاتر جایی برای اجاره نشین‌ها ندارد! زمین بازی تئاتر جایی برای اجاره نشین‌ها ندارد!
نمایش زمین بازی تبیین زوال جامعه تئاتر امروز است؛ جماعت تئاتری‌ای که از شهر‌های دیگر به شهر انباشت شده و خودخواه تهران می‌آید تا هنرمند شوند، اما به غیر ازآنکه موی‌اش سپید می‌شود و جامه‌اش سیاه چیزی به دست نمی‌گیرد، خانه‌های اجاره‌ای را باید ترک کرد و رفت پایین و پایین‌تر تا وقتی که فرسودگی آید و حذف ممکن شود!
ببینید: برگزاری انتخابات شورای شهر تهران به شکل تناسبی + توضیحات وزیر کشور ببینید: برگزاری انتخابات شورای شهر تهران به شکل تناسبی + توضیحات وزیر کشور
اسکندر مومنی، وزیر کشور، با تشریح جزئیات برگزاری انتخابات شورای شهر تهران به شیوه تناسبی، گفت: «در نظام تناسبی، تشکل‌ها و احزاب به نسبت آرایی که به دست می‌آورند، کرسی‌های شورا را تصاحب می‌کنند. برای مثال، اگر حزبی ۴۰ درصد آرا را کسب کند، ۴۰ درصد کرسی‌ها به آن اختصاص خواهد یافت.»
برگزیده
ترامپ فرمان محاصره کامل ونزوئلا را صادر کرد؛ نفتکش‌ها در تیررس ناوگان دریایی آمریکا ترامپ فرمان محاصره کامل ونزوئلا را صادر کرد؛ نفتکش‌ها در تیررس ناوگان دریایی آمریکا
دونالد ترامپ با ادعای «مبارزه با تروریسم و قاچاق»، دستور محاصره کامل نفتکش‌های مرتبط با ونزوئلا و قرار دادن دولت مادورو در فهرست سازمان‌های تروریستی خارجی را صادر کرد؛ اقدامی که همزمان با استقرار گسترده نیرو‌های آمریکایی در کارائیب، تنش میان واشنگتن و کاراکاس را به آستانه رویارویی نظامی رسانده است.
آشتی و ارتباط دوباره شکیرا و پیکه پس از سه سال آشتی و ارتباط دوباره شکیرا و پیکه پس از سه سال
پس از سه سال تنش و دوری، شکیرا جرارد پیکه بار دیگر بدون واسطه و با آرامش درباره مسائل فرزندانشان گفت‌و‌گو می‌کنند.
ترکیب احتمالی پرسپولیس در دربی ۱۰۶ ترکیب احتمالی پرسپولیس در دربی ۱۰۶
در آستانه دربی ۱۰۶، پرسپولیس با سکان‌داری اوسمار ویرا آماده می‌شود تا با ترکیبی تقریباً ثابت و البته یک سورپرایز احتمالی وارد میدان شود. با توجه به نزدیک شدن به این دیدار حساس، سرمربی برزیلی که معمولاً علاقه‌ای به تغییرات گسترده ندارد، قصد دارد با همان چهره‌های همیشگی تیمش مقابل استقلال قرار بگیرد.
صفحه خبر بالای تصاویر