کد خبر: ۱۷۵۰۴
تاریخ انتشار: ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۲۰:۲۲

سقوط جنگنده و بالگرد نظامی روسیه در مرز اوکراین

منابع خبری روسیه از سقوط یک هواپیمای سوخو ۳۴ متعلق به این کشور و حادثه مشابه برای یک بالگرد ناشناس در منطقه بریانسک روسیه در نزدیکی مرز اوکراین خبر دادند.
سقوط جنگنده و بالگرد نظامی روسیه در مرز اوکراین

سقوط جنگنده و بالگرد نظامی روسیه در مرز اوکراین

مخاطب۲۴ : خبرگزاری تاس روز شنبه به نقل از منابع آگاه اعلام کرد: دقایقی پس از گزارش‌هایی مبنی بر سقوط یک فروند بالگرد ناشناس در منطقه، یک فروند جنگنده سوخو ۳۴ در منطقه بریانسک روسیه در نزدیکی مرز اوکراین سقوط کرد.

این منبع خبری جزئیات بیشتری درباره تلفات حادثه سقوط هواپیما ارائه نکرد، با این حال با اشاره به انتشار ویدیویی از محل سقوط هواپیما نوشت که این تصاویر بخش‌هایی از هواپیمای جنگنده و موتور آن را در حال سوختن نشان می‌دهد.

 

ساعتی قبل، منابع خبری روس از سقوط یک بالگرد ناشناس از نوع Mi-۸ در همین منطقه روسیه (بریانسک) به علت آتش سوزی در قسمت موتور خبر داده بودند.

مقامات محلی در این باره گفتند که سقوط بالگرد آسیبی به تأسیسات شهری و یا شهروندان نداشته است، اما در این حادثه، ۲ سرنشین بالگرد جان باخته اند.

بنا بر این گزارش، لاشه بالگرد پیدا شده و آتش‌سوزی ناشی از سقوط آن، مهار شده است.

بنا بر گزارش منابع روس، مقامات محلی در حال انجام عملیاتی برای یافتن مقصران هستند که می‌توانستند در هر دو حادثه نقش داشته باشند و افزودند که بالگرد و هواپیمای جنگنده ممکن است توسط عواملی که در خاک روسیه فعالیت می‌کردند سرنگون شده باشند.

وزارت دفاع روسیه اعلام کرد که هواپیمای سوخو ۲۴ در حال پرواز آموزشی بوده و هیچ مهماتی در آن وجود نداشته است.

پیش از این، حادثه سقوط یک بالگرد تهاجمی روسی Mi-۲۸ روز جمعه بر فراز شبه جزیره کریمه گزارش شده بود.| تابناک 

برچسب ها: روسیه اوکراین
captcha
اخبار داغ
رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز
شاخص بورس در معاملات روز یکشنبه به روند صعودی خود ادامه داد و رکورد جدیدی را ثبت کرد.
سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است
طرح تازه فروش ایران‌خودرو از ۱۸ شهریور آغاز شده و هشت محصول این شرکت بدون نیاز به مسدودسازی وجه بانکی عرضه شده‌اند. بررسی اختلاف قیمت کارخانه و بازار نشان می‌دهد بیشترین سود خرید در این دوره به دناپلاس توربو اتوماتیک آپشنال می‌رسد که برای خریداران بازدهی قابل‌توجه ۳۲ درصدی دارد.
نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند! نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند!
رکنا ورزشی: فهرست نامزد‌های جوایز توپ طلای ۲۰۲۶ اعلام شد و تاکنون اسامی نامزد‌های هشت بخش از جمله بهترین استعداد جوان، بهترین دروازه‌بان، بهترین مربی و بهترین باشگاه در بخش مردان و زنان معرفی شده است. مراسم توپ طلای امسال ۲۶ اکتبر در لندن برگزار می‌شود.
واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه! واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه!
هواداران پرسپولیس در ورزشگاه شهدای شهر قدس، بار دیگر نشان دادند که ۱۳ سال دلبستگی به کاپیتانی، چون عالیشاه، با هیچ جدایی فراموش نمی‌شود.
خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
صنعت خودرو ایران از پیکان تا پلتفرم‌های IKP مسیر پرچالش و پرادعا داشته است. این گزارش با نگاهی بی‌رحمانه، تمام خودرو ملی از سمند تا ری‌را را با رقبای جهانی مقایسه و واقعیت فنی آن‌ها را آشکار می‌کند.
۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه! ۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه!
وزیر بهداشت فرانسه از مرگ حدود ۷ هزار نفر در این کشور در اثر موج گرمای کم سابقه خبر داد.
عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی! عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی!
خبر غیرمنتظره‌ای که هیچ‌یک از هواداران آلبی‌سلسته تمایلی به شنیدنش نداشتند، روز دوشنبه ۳۱ آگوست رنگ واقعیت به خود گرفت.
برگزیده
پزشکیان در هند! پزشکیان در هند!
رئیس جمهور به منظور شرکت در هجدهمین اجلاس سران کشور‌های عضو بریکس، دقایقی پیش با استقبال شانتانو تاکور وزیر مشاور در امور بنادر و کشتیرانی هند وارد شهر دهلی نو محل برگزاری این اجلاس شد
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر! رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر!
ایران اعلام کرد اوایل این هفته از یک سامانه دفاع هوایی جدید برای سرنگونی پهپاد آمریکایی MQ-۹ Reaper نزدیک تنگه هرمز استفاده کرده، حادثه‌ای که نشان می‌دهد تهران با وجود ماه‌ها حمله به سایت‌های نظامی خود، همچنان توان دفع حملات آمریکا و اسرائیل را دارد.