کد خبر: ۱۷۵۸۱
تاریخ انتشار: ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۲۰:۴۷

کشته شدن دو فرمانده ارتش روسیه در نزدیکی باخموت

روسیه امروز یکشنبه اعلام کرد، دو فرمانده این کشور در جریان درگیری در نزدیکی شهر باخموت در شرق اوکراین کشته شده‌اند.
کشته شدن دو فرمانده ارتش روسیه در نزدیکی باخموت

کشته شدن دو فرمانده ارتش روسیه در نزدیکی باخموت

مخاطب۲۴ : وزارت دفاع روسیه در بیانیه‌ای کم سابقه با موضوع اعلام تلفات این کشور در میدان جنگ اوکراین اعلام کرد، ویاچسلاو ماکاروف، فرمانده هنگ چهار مکانیزه تفنگدار ارتش روسیه و یوگنی برووکو، معاون فرمانده یگان سیاسی نظامی این ارتش در جریان درگیری‌ها در شرق اوکراین کشته شده‌اند.

این بیانیه در حالی منتشر شد که درگیری‌ها بر سر کسب کنترل شهر باخموت واقع در منطقه دونتسک در شرق اوکراین همچنان ادامه دارد.

در بیانیه وزارت دفاع روسیه تصریح شد، سرهنگ ماکاروف همچنان که هنگ او مشغول دفع حملات سربازان اوکراینی در جنوب منطقه کراسنه بود، کشته شد.

 

در ادامه این بیانیه آمده است: دو حمله دشمن دفع شدند. در زمان تلاش برای دفع سومین حمله، فرمانده این هنگ جراحات جدی برداشته و در حین خارج سازی از میدان جنگ جان باخت.

همچنین بر اساس اعلام وزارت دفاع روسیه، برووکو نیز در حالی که سربازان روسی مشغول دفع حملاتی در نقاط دیگر بودند کشته شد. در بیانیه وزارت دفاع روسیه آمده است که او "قهرمانانه و بعد از آنکه جراحات متعددی در اثر ترکش برداشت جان باخت. "

مسکو با اشاره به گروه مزدور نظامی واگنر گفت، "چند دسته تهاجمی از نیروها" به نبرد برای کسب کنترل بخش‌های غربی شهر باخموت با پشتیبانی نیرو‌های هوا برد ادامه داده‌اند.

وزارت دفاع روسیه با اشاره به شهر باخموت با نام روسی آن یعنی آرتیموفسک بیان داشت: "در طی روز گذشته دشمن تلاش‌های گسترده‌ای برای شکست خط دفاعی سربازان ما در شمال و جنوب آرتیموفسک صورت داد. تمامی حملات نیرو‌های مسلح اوکراین دفع شده‌اند. "

این بیانیه وزارت دفاع روسیه در حالی منتشر شد که این کشور معمولا اطلاعات تلفاتش در اوکراین را منتشر نمی‌کند.

سال گذشته میلادی، سرگئی شویگو، وزیر دفاع روسیه گفت، ۵۹۳۷ سرباز روسیه در اوکراین کشته شده‌اند، اما تحلیلگران نظامی می‌گویند، مسکو به دنبال پنهان کردن ابعاد تلفاتش در اوکراین است.|ایسنا 

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
چهره‌های جدید استقلال مشخص شد چهره‌های جدید استقلال مشخص شد
مسئولان باشگاه استقلال که نمی‌خواهند به دلیل ادامه حضور در جام‌حذفی از بازار نقل و انتقالات عقب بیافتند، مذاکره با چند بازیکن را آغاز کردند و با پنج آبی‌پوش تاثیرگذار به توافق رسیدند.
ایران رتبه سوم عدم ایمنی کارگران ایران رتبه سوم عدم ایمنی کارگران
هر سال هزاران خانواده ایرانی با خاک‌سپاری عزیزانی که برای تأمین معاش به معادن، کارگاه‌ها و کارخانه‌های ناامن پا گذاشته‌اند داغدار می‌شوند، اما حوادث تلخ انسانی همچنان در حاشیه اولویت‌های ملی گم می‌شوند. در این گفت‌و‌گو امیر خراسانی، جامعه‌شناس با ارائه وضعیت و شرایط کارگران به ریشه‌های این بی‌توجهی می‌پردازد.
مکالمه تلفنی عجیب ترامپ و پوتین! مکالمه تلفنی عجیب ترامپ و پوتین!
یک شبکه روسی جزئیات عجیب و خواندنی از گفتگوی ترامپ و پوتین را منتشر کرد.
پبام نیازمند به پرسپولیس پیوست پبام نیازمند به پرسپولیس پیوست
پیام نیازمند دروازه‌بان سپاهان سرانجام قرارداد خود را با پرسپولیس نهایی کرد.
برای پیشرفت ملت از کسی اجازه نمی‌گیریم برای پیشرفت ملت از کسی اجازه نمی‌گیریم
مسعود پزشکیان با اشاره به مذاکرات غیرمستقیم میان ایران و آمریکا گفت: ایران هیچ‌گاه زیر بار زور نخواهد رفت و ملت خود را از دستاورد‌های صلح‌آمیز صنعت هسته‌ای در عرصه‌های بهداشت، درمان، کشاورزی و صنعت محروم نخواهد ساخت؛ ما برای رشد و پیشرفت ملت‌مان از کسی دستور یا اجازه نمی‌گیریم.
بازدید از «فلک‌الافلاک» برای خانواده‌های دارای سه فرزند رایگان است بازدید از «فلک‌الافلاک» برای خانواده‌های دارای سه فرزند رایگان است
هم‌زمان با روز ملی جمعیت، بازدید از قلعه «فلک‌الافلاک» برای خانواده‌های دارای سه فرزند رایگان شد.
سردار آزمون آقای گل آسیا شد سردار آزمون آقای گل آسیا شد
مهاجم ایرانی شباب الاهلی علی‌رغم غیبت در دو بازی نیمه نهایی و فینال لیگ قهرمانان آسیا به عنوان آقای گلی این رقابت‌ها دست یافت.
برگزیده
مکالمه تلفنی عجیب ترامپ و پوتین! مکالمه تلفنی عجیب ترامپ و پوتین!
یک شبکه روسی جزئیات عجیب و خواندنی از گفتگوی ترامپ و پوتین را منتشر کرد.
برای پیشرفت ملت از کسی اجازه نمی‌گیریم برای پیشرفت ملت از کسی اجازه نمی‌گیریم
مسعود پزشکیان با اشاره به مذاکرات غیرمستقیم میان ایران و آمریکا گفت: ایران هیچ‌گاه زیر بار زور نخواهد رفت و ملت خود را از دستاورد‌های صلح‌آمیز صنعت هسته‌ای در عرصه‌های بهداشت، درمان، کشاورزی و صنعت محروم نخواهد ساخت؛ ما برای رشد و پیشرفت ملت‌مان از کسی دستور یا اجازه نمی‌گیریم.
اخراج از BBC به خاطر حمایت از فلسطین اخراج از BBC به خاطر حمایت از فلسطین
طبق اعلام دیلی میل چهره سرشناس انگلیسی شبکه BBC به خاطر حمایت از فلسطینی‌ها مجبور به استعفا از این شبکه خواهد بود.
صفحه خبر بالای تصاویر