کد خبر: ۱۷۵۰۰
تاریخ انتشار: ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۹:۵۳

وعده رئیسی برای افزایش حقوق بازنشستگان

پرداختی مستمری بگیران‌ تامین اجتماعی از جمله حقوق بازنشستگان نیز با احتساب حقوق فروردین از دو روز گذشته در حال انجام است.
وعده رئیسی برای افزایش حقوق بازنشستگان

وعده رئیسی برای افزایش حقوق بازنشستگان

مخاطب۲۴ :‌ پرداختی مستمری بگیران تامین اجتماعی از جمله حقوق بازنشستگان نیز با احتساب حقوق فروردین از دو روز گذشته در حال انجام است.

افزایش حقوق بازنشستگان می‌تواند در کاهش فقر و نابرابری اقتصادی نقش مهمی داشته باشد. زیرا با افزایش درآمد بازنشستگان، خانواده‌هایی که از درآمد بسیار پایینی برای زندگی استفاده می‌کنند، بهبود می‌یابند و بهترین شرایط زندگی را دارا می‌شوند. بنابراین، افزایش حقوق بازنشستگان می‌تواند یکی از راه‌های مهم برای مبارزه با فقر و نابرابری اقتصادی باشد.

 

علاوه بر این، با افزایش حقوق بازنشستگان، تعداد افرادی که از این حقوق بهره می‌برند، افزایش می‌یابد و این می‌تواند باعث بروز تقاضای بیشتری برای کالا و خدمات شود. به همین دلیل، افزایش حقوق بازنشستگان می‌تواند یکی از عوامل مهم در تحریک رشد اقتصادی باشد.

همچنین، با افزایش حقوق بازنشستگان، تعدادی از افراد که به دلایل مختلف قادر به ادامه کار نیستند، به دنبال بازنشستگی هستند، می‌توانند خود را به این فرآیند وصل کنند. به این ترتیب، می‌توانند به شغل‌های جدید فرصت بدهند و برای جوانان فرصت‌های شغلی بیشتری ایجاد کنند.

بنابراین، افزایش حقوق بازنشستگان می‌تواند یکی از راه‌های مهم برای بهبود شرایط زندگی بازنشستگان و کاهش نابرابری اقتصادی در جامعه باشد.

دولت بالاخره تسلیم شد و افزایش حقوق بازنشستگان کلید خورد. حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی افزایش پیدا کرد. خبر‌ها حاکی از این است که میزان در نظر گرفته شده برای افزایش حقوق بازنشستگان و کارکنان دولت ۵۰ درصد است. وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی از اعمال افزایش حقوق بازنشستگان کشوری و تأمین اجتماعی در حقوق فروردین ماه خبر داد. طبق محاسبات سازمان تامین اجتماعی تا پایان اردیبهشت ماه ۵۰ هزار میلیارد تومان پرداختی خواهد داشت. افزایش دو میلیونی حقوق بازنشستگان از اردیبهشت محقق می‌شود؟

سوپرایز ویژه رئیسی برای حقوق بازنشستگان

سید صولت مرتضوی در حاشیه هیات دولت در جمع خبرنگاران در رابطه با افزایش حقوق بازنشستگان گفت: حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی و کشوری مرمت و حق مسکن و اولاد آن‌ها نیز اضافه، ابلاغ و در حقوق فروردین ماه آن‌ها اعمال شد.

وی افزود: پرداختی مستمری بگیران تامین اجتماعی نیز با احتساب حقوق فروردین از روز گذشته در حال انجام است.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی عنوان کرد: طبق محاسبات سازمان تامین اجتماعی تا پایان اردیبهشت ماه ۵۰ هزار میلیارد تومان پرداختی خواهد داشت.

مرتضوی راه اندازی سامانه را از وظایف وزارت کار در موضوع کالابرگ برشمرد و تصریح کرد: این سامانه در سراسر کشور راه اندازی و حدود ۵۰ هزار واحد صنفی به این سامانه متصل شده است. وی یادآورشد: تطبق پیش‌بینی ها، هر فروشگاه روزانه در بازه ۲۵ روزه، حدود ۲۰ تراکنش خواهد داشت و رییس جمهور بر اجرای کالا برگ بسیار تاکیددارد و به محض تامین منابع و ابلاغ، بستر برای اجرا فراهم است.

وی در ادامه در پاسخ به پرسشی پیرامون بحث‌های مطروحه در رابطه با بیمه کارگران ساختمانی، بیان کرد: در بحث بیمه کارگران ساختمانی تقریبا بهمن ماه سال گذشته بود که مجلس طرحی را تصویب کرد و به دولت نیز ابلاغ شد. ضوابط و مقرراتی را خود مجلس تحت عنوان طرحی در رابطه با بیمه کارگران ساختمانی پیش بینی کرد. اکنون متوجه شدیم خود نمایندگان طرح اصلاحی دادند. امیدوار هستیم آنچه که خیر و مصلحت است به تصویب برسد. هرچه قانون شود ما اجرایی خواهیم کرد.

وی ادامه داد: گاهی زمانی که صحبت از بیمه می‌شود مردم فکر می‌کنند دولت خودش قانون وضع می‌کند یا آئین نامه دولت است در حالی که همه این‌ها بر اساس مقررات و مصوبات مجلس شورای اسلامی است که تشریفات قانونی آن طی شده و به دولت ابلاغ شده است. رئیس جمهور نیز به دستگاه‌های اجرایی برای اجرا ابلاغ کرده است. حال اگر اصلاحاتی را مجلس با طرحی که در دستور کار دارد در بحث بیمه کارگران ساختمانی اعمال کند ما نیز آن را اجرایی خواهیم کرد.

نحوه محاسبه عیدی سال ۱۴۰۲ بازنشستگان تامین اجتماعی و مستمری بگیران تامین اجتماعی، همانند سال‌های گذشته بودغ؛ با این توضیح که، هر ساله در بهمن ماه، هیات وزیران، اقدام به تشکیل جلسه‌ای کرده که در آن جلسه، مبلغ عیدی کارمندان کشوری، لشکری، بازنشستگان کشوری و لشکری و میزان عیدی بازنشستگان و مستمری بگیران تامین اجتماعی را تعیین و تصویب نموده و عیدی این گروه‌ها بر اساس این مصوبه پرداخت می‌شود.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
نقش رامین پرچمی در سریال محکوم و ارتباط با واقعیت زندگی او + فیلم نقش رامین پرچمی در سریال محکوم و ارتباط با واقعیت زندگی او + فیلم
رامین پرچمی هنرپیشه مطرح سینما و تلویزیون در روزهای اخیر با ایفای نقش بهمن در سریال محکوم بار دیگر نامش را بر سر زبان‌ها انداخته است گفتگو با او را ببینید
توزیع مواد غذایی تقلبی با سیب سلامت! توزیع مواد غذایی تقلبی با سیب سلامت!
کشف کارگاه تولیدی اسانس زعفران تقلبی با لیبل ها و برچسب های دارای لوگو سیب سلامت در استان مرکزی
قتل استاد دانشگاه در گتوند توسط قاتلان اجاره‌ای قتل استاد دانشگاه در گتوند توسط قاتلان اجاره‌ای
دادستان گتوند اعلام کرد یک استاد دانشگاه به دست قاتلان اجاره‌ای کشته شد؛ متهمان دستگیر و به ارتکاب قتل عمد اعتراف کردند.
بازیگر فیلم «شعله» درگذشت بازیگر فیلم «شعله» درگذشت
درمندرا سینگ دئول، بازیگر کهنه‌کار بالیوود و ستاره فیلم «شعله»، روز دوشنبه در سن ۸۹ سالگی درگذشت، یک روز پیش از تولد ۹۰ سالگی‌اش.
سازمان حقوق بشری: اسرائیل در کرانه باختری نسل‌کشی می‌کند سازمان حقوق بشری: اسرائیل در کرانه باختری نسل‌کشی می‌کند
بتسیلم اعلام کرد رژیم اسرائیل از اکتبر ۲۰۲۳ تاکنون بیش از هزار فلسطینی در کرانه باختری کشته و خشونت علیه غیرنظامیان ادامه دارد.
لاریجانی: راهی جز مقابله با رژیم صهیونیستی باقی نمانده است لاریجانی: راهی جز مقابله با رژیم صهیونیستی باقی نمانده است
علی لاریجانی در واکنش به شهادت هیثم علی طباطبایی گفت نتانیاهو با ادامه ماجراجویی‌های خود نشان داده که راهی جز مقابله با رژیم صهیونیستی باقی نمانده است.
برگزیده
هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد! هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد!
با چند توییت، یک برنامه مورد توجه جوانان تعطیل شد؛ این اتفاقی است که برای رویداد «هفته دیزاین تهران» در دانشکده هنر‌های زیبای دانشگاه تهران رخ داد.
مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان
در سال‌های اخیر، با رشد فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی و اینترنت اشیا، نیاز به اتصال پرسرعت و پایدار به اینترنت بیش از پیش احساس می‌شود. پروژه مهاجرت از کابل مسی به فیبر نوری (سوآپ)، پاسخ به این نیازهاست و با اجرای آن، زیرساخت‌های ارتباطی کشور به‌طور اساسی به‌روز خواهد شد
کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده
مدیرکل درمان ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به کاهش منابع تأمین مواد اولیه دارو‌های مخدر، از جمله دارو‌های مورد استفاده در درمان سرطان، درد‌های مزمن و اعتیاد، اعلام کرد که شرکت‌های دارویی با مشکلات جدی مواجه شده‌اند
صفحه خبر بالای تصاویر