کد خبر: ۱۷۴۰۲
تاریخ انتشار: ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۰:۰۹

شناسایی ۱۸ هزار خانه خالی در پرند

در شهر جدید پرند ۱۸ هزار و پردیس ۶۵ هزار واحد مسکونی خالی وجود دارد که بنا به گفته استاندار تهران قرار است تا یک ماه آینده از طریق گشت‌های شناسایی مشخص شوند و از ۱۵ شهریور مشمول مالیات خواهند شد. همچنین حدود ۷۰۰۰ بنگاه معاملات ملکی غیرمجاز در استان پلمب می‌شوند.
شناسایی ۱۸ هزار خانه خالی در پرند

شناسایی ۱۸ هزار خانه خالی در پرند

مخاطب۲۴ : علیرضا فخاری ـ استاندار تهران در نوزدهمین جلسه شورای مسکن استان تهران اظهار کرد: ظرف یک ماه کاری آینده مجددا شهرداری‌های استان و شهر‌های جدید میزان خانه‌های خالی را رصد کرده و آمار را به معاونت عمرانی استانداری تهران اعلام کنند. حتما دستگاه‌های کم‌کار در این خصوص مشمول اخطار خواهند شد.

این در حالی است که پردیس از وجود ۲۶۰۰ بنگاه مشاور املاک تنها در این شهر خبر داده که میزان زیادی از آن‌ها نیز غیرمجاز بوده و شهر جدید پرند نیز ۱۸ هزار واحد خانه مسکن مهر را در جلسه شورای مسکن با مستندات و جزئیات خالی اعلام نموده است.

 

وی به مدیران عامل شهر‌های جدید پرند و پردیس دستور داد تا به صاحبان خانه‌های خالی اخطار کتبی بدهند و در صورت عدم توجه مالکان برای ثبت اطلاعات و عدم توجه پس از مهلت زمانی مقرر (یک ماه آینده) این خانه‌ها را مشمول مالیات قرار بدهند.

در این جلسه همچنین گودرزی ـ رییس اتحادیه مشاوران املاک تهران از وجود ۳۳ هزار بنگاه معاملات املاک در سطح استان خبر داد و گفت: تا کنون ۷۰۰۰ واحد غیرقانونی و غیرمجاز نیز شناسایی شده‌اند.

استاندار تهران همچنین خواستار پلمپ واحد‌های غیرمجاز مشاورین املاک در سطح استان توسط قوه قضائیه و با همکاری نیروی انتظامی شد و به اتحادیه مشاورین املاک و اتاق اصناف دستور داد در این زمینه فعالیت کامل داشته باشند و لیست و مشخصات مشاورین املاک غیرمجاز را در بازرسی‌های میدانی به همراه بازرسین وزارت راه و شهرسازی مشخص کنند.

روح الله اکبری ـ دستیار ویژه وزیر راه و شهرسازی در حوزه مسکن در جلسه مذکور از مسئولان و اعضای شورای مسکن خواست اول خودشان به سامانه املاک و مستغلات (مباحث مالکیت واحد مسکونی) و سامانه املاک و اسکان (مباحث اسکان خانوار) ورود کنند و ابتدا اطلاعات ملک مسکونی و شخصی اسکان خود را درج نمایند سپس در یک اقدام منسجم و هماهنگ همه مردم را به این امر مهم دعوت کنند.

استاندار تهران در ادامه صحبت‌های اکبری بر لزوم کار و ثبت اطلاعات روی دو سامانه فوق تأکید کرد و تصریح کرد: همه مدیران موظف هستند هم خودشان این اطلاعات را درج کنند و هم در این خصوص اطلاع رسانی‌های لازم صورت پذیرد.

استاندار تهران همچنین از وزارت راه و شهرسازی خواست نسبت به تقویت سامانه‌های مذکور اقدامات عاجل را در دستور کار قرار دهد.

در این جلسه سید جواد سادات ـ مشاور وزیر راه و شهرسازی در حوزه مسکن گفت: بسیار ضروری است تا در شهر‌های جدید پردیس و پرند شناسایی‌ها سریع باشد تا اخلالگران بازار مسکن شناسایی شوند، مسئله پردیس تبدیل به یک غده سرطانی شده، تنها در یک پاساژ در پردیس تمام مغاز‌ها تبدیل به بنگاه معاملات املاک شده و مشاغل دیگر از هویت خارج شده‌اند. ضروری است تا این مسئله هرچه سریعتر ساماندهی شود، در واقع این اخلال گران و سوداگران بازار مسکن هستند که در پوشش بنگاه‌ها فعالیت میکنند.

علیرضا فخاری در ادامه جلسه تصریح کرد: واقعا جای تاسف دارد که وزارت راه و شهرسازی تمام انرژی خود را برای ساخت مساکن ملی دهک‌های یک تا پنج بگذارد و این واحد‌ها قبل از اینکه به دست متقاضی اصلی برسد در مرحله تایید نهایی توسط بنگاه‌های املاک خرید و فروش شود و در این خصوص همه دستگاه‌های اجرایی استان موظف هستند به کمک وزارت راه و شهرسازی بیایند و البته متقاضیان مسکن ملی نیز باید هوشیار باشند.

استاندار تهران در پایان گفت: هر کسی نمی‌تواند و نباید بنگاه معاملات املاک داشته باشد و با این مساله به شدت برخور خواهیم کرد. قرار نیست دولت مسکن بسازد و دست بنگاه‌های معاملات املاک بیفتد، ما با مراجع فساد و تعیین نرخ‌های مسکن مبارزه می‌کنیم و ظرف یکماه آینده مشخصات واحد‌های خالی را به سازمان امور مالیاتی کشور جهت اعمال مالیات معرفی کرده و بنگاه‌های غیر مجاز را پلمپ خواهیم کرد.

وی همچنین لزوم درج کد رهگیری در معاملات مسکن را جزء وظایف حتمی بنگاه‌های معاملات املاک برشمرد و بر بازرسی در این خصوص نیز تاکید کرد؛ بنابراین گزارش، نوزدهمین جلسه شورای مسکن استان تهران، با حضور استاندار، معاون هماهنگی عمرانی استانداری، فرمانداران، شهرداران، مدیران عامل شهر‌های جدید، مدیران کل دستگاه‌های اجرایی، مشاورین وزارت راه و شهرسازی در حوزه مسکن، بازرسین طرح نهضت ملی مسکن در وزارت کشور، مدیر کل دفتر بازرسی عملکرد و پاسخگویی وزارت راه و شهرسازی در حالی برگزار شد که دستور کار جلسه تعین تکلیف خانه‌های خالی در استان تهران به ویژه در شهر‌های جدید پردیس و پرند بود.|ایسنا

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر
دمای قله دماوند شب گذشته به منفی ۵۳ و دمای قله توچال به منفی ۳۲ درجه رسید.بنا بر اعلام هواشناسی، دیشب سردترین شب ایران طی تمام پاییز و تا این زمان از زمستان بوده و پیش‌بینی می‌شود که دمای هوا در روزهای آینده چندان افزایش نیابد، این شب سردترین شب ایران بوده است
رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد
معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس جمهور از پذیرش استعفای محمدرضا فرزین از سوی رئیس‌جمهور و انتخاب عبدالناصر همتی به‌عنوان گزینه جایگزین در سمت ریاست کل بانک مرکزی، خبر داد.
پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال
دقایقی پیش سرمربی استقلال در نشست مطبوعاتی پیش‌دستانه جدایی رامین رضاییان از این تیم را اعلام کرد؛ در حالی که با توجه به بسته بودن پنجره نقل و انتقالاتی باشگاه استقلال و شرایط مبهم برای انتقال بازیکنان جدید جدایی از بازیکنی باسابقه و شرایط رامین کمی عجیب به نظر می‌رسد.
محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست
بسیاری از علما با حجاب اجباری موافق نیستند، اما در خفا حرف می‌زنند و در علن چیز دیگری می‌گویند. اما آنها از افراطیون موجود می‌ترسند و به همین دلیل حرف‌شان را علنی نمی‌زنند.
فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا
سه ماهواره ایرانی «ظفر ۲»، «پایا» و «کوثر ۱.۵» ساعت ۱۶:۴۸ امروز (یکشنبه هفتم دی ۱۴۰۴) به وقت تهران با موشک سایوز-۲.۱بی از پایگاه فضایی وستوچنی روسیه به فضا پرتاب شدند.
ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟ ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟
عضو شورای شهر تهران گفت: اگر حفر تونل در منطقه ۱۲ که جزو بافت‌های فرسوده شهر تهران است، رخ داده باشد حتماً باید درباره آن توضیحات روشنی ارائه شود چرا که این اتفاق می‌تواند آسیب‌های جدی به دنبال داشته باشد.
ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی
عباس کیارستمی: افتخارِ بزرگی‌ است برای من کنارِ آقای بیضایی ایستادن، چه برسد به این که این افتخار امشب نصیبِ من شده تا این جوایز رو هم من تقدیمِ ایشون بکنم. به هر حال، این لحظه برای من لحظهٔ خیلی مهمّیه.
برگزیده
بودجه ۱۴۰۵ و فشار مالیاتی؛ صنعت ایران در تنگنای رکود و هزینه بودجه ۱۴۰۵ و فشار مالیاتی؛ صنعت ایران در تنگنای رکود و هزینه
در شرایطی که صنعت ایران سالی دشوار را با ناترازی انرژی، کمبود نقدینگی و ضعف تقاضا پشت سر گذاشته، لایحه بودجه ۱۴۰۵ با افزایش قابل‌توجه مالیات‌ها و رشد محدود دستمزدها، نگرانی‌ها درباره تشدید رکود، تعطیلی بنگاه‌های تولیدی و افت سرمایه‌گذاری را افزایش داده و فعالان صنعتی نسبت به آینده تولید هشدار می‌دهند.
پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد! پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد!
مصطفی قمری‌وفا، مدیر روابط عمومی بانک مرکزی، در واکنش به شایعات برخی کانال‌های خبری اعلام کرد رئیس‌جمهور پزشکیان صبح امروز در صحن غیرعلنی مجلس حضور نداشت و تنها تیم اقتصادی دولت در نشست شرکت کرده بود.
ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد
پرونده انتقال ایگور سرگیف مهاجم نامدار ازبکستانی به پرسپولیس، به دلیل درخواست مالی سنگین یک میلیون دلاری و تمایل این بازیکن برای حضور در جام جهانی ۲۰۲۶ از طریق لیگ کشورش، با تمدید قرارداد او در پاختاکور رسماً بسته شد.
صفحه خبر بالای تصاویر