کد خبر: ۱۷۲۴۸
تاریخ انتشار: ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۶:۰۹

اجاره زیرزمین هم سر به فلک کشید!

به گفته مشاوران املاک، امسال تقاضا برای اجاره طبقات بالای بدون آسانسور، واحد‌های خیلی قدیمی، سوئیت و همچنین واحد‌های زیرهمکف بیشتر شده است.
اجاره زیرزمین هم سر به فلک کشید!

اجاره زیرزمین هم سر به فلک کشید!

مخاطب 24: امسال بحران مسکن و اجاره‌نشینی در شهری مانند تهران تشدید شده و سرعت عقب‌نشینی مردم از مناطق بالا و مرکز شهر به مناطق پایین و حاشیه شهر بیشتر شده است. این در حالی است که گزارش‌ها از افزایش بدمسکنی هم حکایت دارد. چنانچه درخواست برای کانکس‌نشینی بیشتر شده است. همچنین، به گفته مشاوران املاک، امسال تقاضا برای اجاره طبقات بالای بدون آسانسور، واحد‌های خیلی قدیمی، سوئیت و همچنین واحد‌های زیرهمکف بیشتر شده است.

یک مشاور املاک در مورد وضعیت بازار اجاره گفت: وضعیت اجاره‌بها امسال افتضاح است و حتی افتضاح‌تر هم می‌شود، چون هنوز جابه‌جایی‌ها شروع نشده است. وی ادامه داد: امسال بازار جابه‌جایی‌ها هنوز گرم نشده است، چون به خاطر گرانی سرسام‌آور اجاره‌ها، بیشتر مستاجران تمایل دارند که در خانه‌ای که ساکن هستند بمانند مگر آنکه از طرف مالک تحت فشار قرار گیرند و مجبور به جابه‌جایی شوند. یکی دیگر از مشاوران املاک با اشاره به رواج بدمسکنی در تهران گفت: در روز‌های اخیر صحبت از کانکس‌نشینی شده در حالی که این اتفاق خیلی وقت است که افتاده است.

این مشاور املاک ادامه داد: این روز‌ها اتفاقات عجیب و غریب زیادی در بازار مسکن و اجاره می‌افتد برای نمونه، اتفاق تازه‌ای که ما امسال شاهدش هستیم افزایش درخواست برای هم‌اتاقی و همخانه داشتن است. وی افزود: برخی از مستاجرانی که ما چند سال است آن‌ها را می‌شناسیم و هر سال برای تمدید قرارداد پیش خود ما می‌آیند امسال درخواست کرده‌اند که برایشان همخانه و هم‌اتاقی پیدا کنیم تا از پس اجاره و رهن برآیند.

این مشاور املاک در ادامه با بیان اینکه درخواست اولیه خیلی از مستاجران این است که ارزان‌ترین واحد‌ها را به آن‌ها معرفی کنیم، گفت: تحت تاثیر همین موضوع، درخواست برای طبقات بالای بدون آسانسور، واحد‌های خیلی قدیمی، سوئیت و همچنین واحد‌های زیرهمکف بیشتر شده است، چون به هر حال این واحد‌ها قیمت مناسب‌تری دارند. برای مثال، اگر اجاره‌بهای یک آپارتمان تمیز دارای امکانات در منطقه‌ای مانند نواب متری ۸ میلیون تومان باشد اجاره‌بهای آپارتمان‌های زیرهمکف در این منطقه متری ۵ میلیون تومان است.

وی ادامه داد: برای مثال، کف قیمت برای اجاره یک زیرزمین و زیرهمکف در منطقه‌ای مانند نواب ۸۰ میلیون تومان ودیعه با اجاره ماهانه ۶ میلیون تومان است. البته توجه داشته باشید که سن بنای واحد‌های زیرهمکف و زیرزمین معمولا ۲۰ سال به بالاست و این امر هم در پایین‌تر بودن قیمت این واحد‌ها نقش دارد.

منبع: خبرآنلاین

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
پادکست: مخاطب فوتبالی - قسمت ۳: اوستون اورونوف؛ انفجار یک استعداد پادکست: مخاطب فوتبالی - قسمت ۳: اوستون اورونوف؛ انفجار یک استعداد
در این قسمت از پادکست مخاطب فوتبالی به بررسی شرایط ستاره‌ی ازبکستانی تیم پرسپولیس میپردازیم.
تحلیل نظام آموزشی ایران؛ از حافظه تا مهارت تحلیل نظام آموزشی ایران؛ از حافظه تا مهارت
نظام آموزشی ایران با وجود دستاورد‌های مهم در باسوادی و گسترش پوشش تحصیلی، همچنان زیر سایه‌ی حافظه‌محوری، نابرابری آموزشی و ضعف مهارت‌آموزی گرفتار مانده و نیازمند اصلاحات بنیادین است.
تاج فیتنس جهان بر سر یک ملکه‌ی ایرانی! تاج فیتنس جهان بر سر یک ملکه‌ی ایرانی!
هانا مهرگان، ورزشکار ایرانی‌تبار ساکن کانادا، با درخشش خیره‌کننده در رقابت‌های جهانی فیتنس ۲۰۲۵ میامی، عنوان «ملکه تناسب اندام جهان» را به دست آورد.
قتل دختر جوان به دست خواستگارش قتل دختر جوان به دست خواستگارش
پرونده قتل راضیه در شهرری پس از اعتراف خواستگارش به دلیل عشق بیمارگونه و اعتیاد، بار دیگر جنجال‌برانگیز شد.
قیمت بلیت مهران مدیری از جنیفر لوپز در دبی گران‌تر بود قیمت بلیت مهران مدیری از جنیفر لوپز در دبی گران‌تر بود
بلیت‌های کنسرت مهران مدیری در دبی از ۳۹۹ تا ۱۵۰۰ درهم فروخته شد و در برخی بازه‌ها حتی از بلیت‌های جنیفر لوپز گران‌تر بود.
قتل یک زن ۱۶ ساله به دست شوهرش در عجب‌شیر قتل یک زن ۱۶ ساله به دست شوهرش در عجب‌شیر
فرمانده انتظامی عجب‌شیر از قتل یک زن ۱۶ ساله توسط همسرش خبر داد؛ قاتل در تحقیقات اولیه به انگیزه اختلافات خانوادگی اعتراف کرد.
تعیین قیمت برنج هندی و پاکستانی تنظیم‌بازاری تعیین قیمت برنج هندی و پاکستانی تنظیم‌بازاری
رئیس اتحادیه بنکداران تهران از آغاز عرضه برنج هندی و پاکستانی با قیمت‌های تنظیم‌بازاری خبر داد؛ برنج هندی ۴۹ و ۵۹ هزار تومان، پاکستانی ۶۶ هزار تومان است.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر