کد خبر: ۴۵۳۷۰
تاریخ انتشار: ۱۳ تير ۱۴۰۳ - ۱۱:۴۲

شناسایی و بازداشت شبکه قیمت سازی مسکن در کشور

دبیر کارگروه تنظیم و کنترل بازار املاک و مستغلات از شناسایی شبکه قیمت سازی مسکن خبر داد و گفت: با این کار جلوی جهش قیمت مسکن گرفته شد.
شناسایی و بازداشت شبکه قیمت سازی مسکن در کشور

مخاطب۲۴- یاسر دستمالچیان در نشست خبری با یادآوری مصوبه شورای عالی مسکن برای گشت مشترک در بازار مسکن، اظهار کرد: در ابتدا گشت را از شهر پردیس آغاز و در ادامه این کار را در تهران پیاده‌سازی کردیم.

وی با تأکید براینکه ۱۸۰ هزار بنگاه املاک در سطح کشور داریم که از این تعداد ۱۸۵۰۰ واحد غیرمجاز بود، افزود: از تیرماه سال گذشته تا امروز ۱۱۰ هزار بازرسی از بنگاه‌های املاک صورت گرفته به اخذ ۳۰۰ میلیارد تومان جریمه منتج شده است.

دستمالچیان از برخورد قانونی با این بنگاه‌ها خبر داد و گفت: روند صدور مجوز بنگاه املاک ثبات حدود یکسال زمان می‌برد که در دولت آیت الله رییسی این فرآیند حدود ۱۰ روز کاهش یافت. در برخی موارد یک روزه پروانه کسب یک روزه صادر می‌شود.

دبیر کارگروه تنظیم و کنترل بازار املاک و مستغلات با یادآوری این که در زمان حاضر حدود ۱۳ هزار بنگاه املاک غیرمجاز در کشور داریم، اظهار کرد: در مرحله اول سطح سواد مشاوران املاک را به دیپلم ارتقا دادیم. در واقع سطح بنگاه‌های املاک از معمولی ارتقا یافت.

دستمالچیان از شناسایی شبکه قیمت سازی در بخش مسکن خبر داد و با بیان اینکه تعدادی از این افراد با قرار وثیقه آزاد هستند، اضافه کرد: اقدامات هماهنگ و تکمیل کننده در بخش‌های مختلف باعث شد تا امروز شاهد جهش قیمت نباشیم.

بیشتر بخوانید

وی با بیان اینکه بنگاه‌های املاک دیگر نمی‌توانند قرارداد تنظیم شده را در سامانه املاک و مستغلات ثبت نکنند، گفت: تعیین سقف افزایش اجاره‌بها نیز در دولت سیزدهم عملیاتی شده است.

وی همچنین از غیرقانونی بودن خرید امتیاز طرح‌های حمایتی مسکن خبر داد و تاکید کرد: تمام اقدامات ذکر شده توسط آیت الله رییسی در شورای عالی مسکن پیگیری می‌شد.

دبیر کارگروه تنظیم و کنترل بازار املاک و مستغلات در پاسخ به پرسش تسنیم مبنی بر اینکه در چه شهر‌هایی امتیاز طرح‌های حمایتی مسکن و با چه قیمتی خرید و فروش می‌شود؟ گفت: این مسئله در شهر‌های پردیس، پرند و اسلامشهر موضوع فراگیری است. در منطقه ۲۲ تهران نیز تعاونی‌های مسکن را داریم که مردم امتیازاتی خریداری کرده اند که قابلیت فروش نداشته است.

دستمالچیان با تاکید بر اینکه تا پیشرفت فیزیکی پروژه به ۴۰ درصد نرسد، فروش غیرقانونی است، افزود: در این منطقه مردم خاک خریداری کرده اند و امتیاز دست به دست می‌شود.

وی ادامه داد: در رابطه با مساکن حمایتی (مسکن مهر و نهضت ملی مسکن) واحد‌ها را ساخته ایم و فرم ج متقاضیان را قرمز کرده ایم. در برخی موارد فرد در پرداخت بخشی از قسط وام می‌ماند.

وی با اشاره تجمع سوداگران در مقابل شرکت عمران شهر‌های جدید، تصریح کرد: سوداگران امتیاز طرح حمایتی را با قیمت یک میلیارد تومان خریداری می‌کنند، در حالی قیمت آن ۱.۵ میلیارد تومان بوده و دیگر فرد نمی‌تواند از امتیاز طرح حمایتی استفاده کند.

وی با بیان اینکه تعداد محدودی افرادی را شناسایی کرده ایم که اعداد دو رقمی از واحد‌های حمایتی را در اختیار دارند، اضافه کرد: خرید و فروش مسکن مهر و نهضت ملی مسکن در شرکت‌های عمران به صورت قانونی انجام می‌شود.

مهدی ساسانی مدیر سامانه خودنویس نیز در این نشست گفت: سامانه خودنویس بر اساس قانون توسط وزارت راه و شهرسازی توسعه یافته و این سامانه جدیدی نیست؛ وزارت راه و شهرسازی سامانه ثبت معاملات املاک و مستغلات را از وزارت صمت تحویل گرفت تا بتواند امکان ثبت قرارداد را برای مردم فراهم کند.

وی افزود: بخش اجاره سامانه مذکور از سوم خرداد سال گذشته راه اندازی و دسترسی برای مشاوران املاک فراهم شد. از ابتدای امسال نیز تمام قرارداد‌های اجاره در سامانه خودنویس ثبت می‌شود.

وی یادآور شد: تا امروز ۵۹۴ هزار و ۷۷۱ قرارداد توسط مردم و مشاوران املاک در سامانه خودنویس ثبت شده است. بنا داشتیم در خرداد امسال از بخش خریدوفروش سامانه خودنویس رونمایی کنیم که به دلیل اتفاقات روی داده برای رییس جمهوری و مسئله انتخابات این کار را به تعویق انداختیم.

برچسب ها: شورای عالی مسکن
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی
شهرام لاسمی،قلقلی معروف، در برنامه رک با مجید واشقانی، از زندگی تلخ خود در فقر صحبت کرد.
مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان
طبق تصمیم تازه شورای رقابت، از این پس قیمت خودرو مستقیماً توسط خودروسازان بر اساس فرمول «کاست‌پلاس» تعیین می‌شود و سازمان حمایت تنها نقش ناظر خواهد داشت.
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد
ترامپ پس از مذاکره با پوتین در آلاسکا اعلام کرد آتش‌بس راه‌حل نیست و تنها توافق صلح مستقیم می‌تواند جنگ روسیه و اوکراین را پایان دهد.
برگزیده
طارمی در آستانه پیوستن به NFC طارمی در آستانه پیوستن به NFC
در حالی که رسانه‌های ایتالیایی توجه ویژه‌ای به مهدی طارمی دارند، گزارش‌ها حاکی از آن است که اون تصمیم خود را برای فصل آینده اش گرفته است.
نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه
تحقیقات قضایی در ترکیه پرده از نفوذ گسترده سایبری به اطلاعات شخصی و طبقه‌بندی‌شده ۱۷ نهاد دولتی از جمله سازمان اطلاعات و امنیت این کشور برداشت. تنها این سازمان، شاکی رسمی پرونده معرفی شده است.
ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد
با اینکه خودروسازان به‌تازگی موفق شدند مجوز افزایش قیمت محصولاتشان را بگیرند، اما به نظر می‌رسد این افزایش نه‌تنها رضایت آنها را جلب نکرده، بلکه حالا یکی از بزرگ‌ترین خودروسازان کشور پای شکایت به میان آورده است.
صفحه خبر بالای تصاویر