کد خبر: ۱۷۲۳۸
تاریخ انتشار: ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۴:۲۰

تاکید وزارت صمت بر جلوگیری از گران‌فروشی خودرو‌های مونتاژی

وزارت صمت در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: مصوبه شورای رقابت درباره قیمت‌گذاری خودرو‌های مونتاژی، قطعی و لازم‌الاجرا است.
تاکید وزارت صمت بر جلوگیری از گران‌فروشی خودرو‌های مونتاژی

تاکید وزارت صمت بر جلوگیری از گران‌فروشی خودرو‌های مونتاژی

مخاطب 24: به دنبال برخی برداشت‌های رسانه‌ای نسبت به نامه دفتر صنایع خودروی وزارت صمت به شورای رقابت درباره قیمت خودرو‌های مونتاژی، وزارت صمت ضمن تاکید مجدد بر ضرورت اجرای مصوبات شورای رقابت در زمینه قیمت‌گذاری خودرو‌های تولید داخل و خودرو‌های مونتاژی، اعلام کرد که نامه دفتر صنایع خودرو با هدف حمایت از افزایش تولید، ضمن حمایت از مصرف‌کنندگان و جلوگیری از گران‌فروشی بوده است.

در ادامه این اطلاعیه آمده است: وزارت صمت در دولت سیزدهم پیگیر جلوگیری از گران‌فروشی خودرو‌های مونتاژی بوده است و در همین زمینه سازمان حمایت از مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان نیز سال گذشته پرونده گران‌فروشی یکی از خودروسازان مذکور را تکمیل کرد که به جریمه بیش از ۱۳ هزار میلیارد تومانی شرکت مذکور از سوی سازمان تعزیرات حکومتی منجر شد.

نکته مهم در نامه دفتر صنایع خودرو؛ اجرای دقیق دستورالعمل شورای رقابت به منظور تحقق رشد تولید در سال جاری و زمینه سازی برای نقش آفرینی بیشتر بخش خصوصی در تحقق رقابتی شدن بازار خودروی کشور است به گونه‌ای که تلاطمات محیطی ناشی از متغیر‌های کلان اقتصادی کشور نتواند خللی در مسیر رشد تولید که از سال گذشته آغاز شده است؛ ایجاد نماید.

از این رو سازمان حمایت بررسی‌های لازم در خصوص موارد مذکور در نامه را در صورت صلاحدید شورای رقابت در دستور کار قرار خواهد داد تا حقوق تولیدکنندگان خودرو نیز رعایت گردد.

منبع: اقتصاد آنلاین

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
چرا تزریق واکسنی که در دستور وزارت بهداشت نیست مهم شده است؟ چرا تزریق واکسنی که در دستور وزارت بهداشت نیست مهم شده است؟
اوایل دهه ۸۰ شمسی، رسانه و صدا و سیما به یکباره به سمت اطلاع‌رسانی درباره ویروس اچ‌آی‌وی و ایدز رفت، آن زمان ابتلا به این ویروس یک گناه نابخشوده بود، حالا که بیش از ۲۰ سال از آن روز‌ها می‌گذرد، رسانه و جامعه دست روی یک ویروس دیگر گذاشته است که کمی شبیه به ویروس اچ‌آی‌وی است، تابو‌ها درباره این ویروس هم وجود دارد و یکی از راه‌های ابتلایش هم با ویروس اچ‌آی‌وی مشترک است
رامینا ترابی ایرانی که جشنواره کن را به هم ریخت کیست؟ رامینا ترابی ایرانی که جشنواره کن را به هم ریخت کیست؟
امسال که حضور یک چهره ایرانی با لباسی خاص، حاوی نماد‌هایی از هویت تاریخی کشور، موجی از واکنش‌ها را در فضای رسانه‌ای و اجتماعی به راه انداخت
نماینده مدرک رو می‌کند و خانم وزیر قبول ندارد! کیش با پول بیت المال؟ نماینده مدرک رو می‌کند و خانم وزیر قبول ندارد! کیش با پول بیت المال؟
کار ثابتی در افشای این سند، ستودنی و مصداقی از عمل به وظایف نمایندگی است.
عکسی زیرخاکی از بازیگر خانم ساعت خوش! عکسی زیرخاکی از بازیگر خانم ساعت خوش!
نعیمه نظام دوست فاطمه هاشمی و معصومه کریمی، روز‌های تصویربرداری مجموعه تلویزیونی «ساعت خوش».
طرز تهیه دسر بیسکوییت طالبی سه سوته! طرز تهیه دسر بیسکوییت طالبی سه سوته!
دسر بیسکوییت و طالبی نوعی دسر بسیار خوشمزه و خنک تابستانی است که می‌توانید به راحتی آن را در منزل تهیه کنید.
ماجرا‌های ایتالیایی‌ها و طارمی! ماجرا‌های ایتالیایی‌ها و طارمی!
منطقه امن مهدی طارمی در اردوگاه اینتر از زبان تیز رسانه‌های ایتالیا ۳ بازی بیشتر طول نکشید تا شاهد ضدحمله ۳ رسانه ایتالیایی به مهاجم ایرانی باشیم.
نرخ ارز کالا‌های اساسی به ۲۸۵۰۰ تومان برگشت نرخ ارز کالا‌های اساسی به ۲۸۵۰۰ تومان برگشت
معاون وزیر جهاد‌کشاورزی اعلام کرد که نرخ ارز کالا‌های اساسی به ۲۸،۵۰۰ تومان بازگشته است.
برگزیده
نرخ ارز کالا‌های اساسی به ۲۸۵۰۰ تومان برگشت نرخ ارز کالا‌های اساسی به ۲۸۵۰۰ تومان برگشت
معاون وزیر جهاد‌کشاورزی اعلام کرد که نرخ ارز کالا‌های اساسی به ۲۸،۵۰۰ تومان بازگشته است.
ایران رتبه سوم عدم ایمنی کارگران ایران رتبه سوم عدم ایمنی کارگران
هر سال هزاران خانواده ایرانی با خاک‌سپاری عزیزانی که برای تأمین معاش به معادن، کارگاه‌ها و کارخانه‌های ناامن پا گذاشته‌اند داغدار می‌شوند، اما حوادث تلخ انسانی همچنان در حاشیه اولویت‌های ملی گم می‌شوند. در این گفت‌و‌گو امیر خراسانی، جامعه‌شناس با ارائه وضعیت و شرایط کارگران به ریشه‌های این بی‌توجهی می‌پردازد.
پنبه، طلای سفید با سیاست های سیاه پنبه، طلای سفید با سیاست های سیاه
مزارع گلستان سال‌هاست که رویای کشت مجدد پنبه را به فراموشی سپرده‌اند؛ محصولی که بیش از ۱۰۰ سال پای ثابت اقتصاد خطه گلستان بود و به ناگاه در اواخر دهه ۷۰ به دلیل صدور مجوز‌های واردات الیاف و پنبه، فقدان حمایت‌های دولتی و نبود خرید تضمینی، رفته‌رفته در مزارع گلستان کم‌رنگ شد و جای بوته‌های سفیدرنگ چشم‌نواز پنبه را شالی، کلزا و گندم پر کرد.
صفحه خبر بالای تصاویر