کد خبر: ۱۷۲۰۸
تاریخ انتشار: ۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۲۲:۳۴

اهدای جوایز برندگان مسابقه عمر و سرمایه‌گذاری "آفرین ساز"

جوایز گروه اول در رشته عمر و سرمایه‌گذاری مسابقه «فروش آفرین ساز ۱۴۰۱» بیمه نوین به نمایندگان منتخب اهدا شد.
اهدای جوایز برندگان مسابقه عمر و سرمایه‌گذاری  آفرین ساز

اهدای جوایز برندگان مسابقه عمر و سرمایه‌گذاری

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی و تبلیغات بیمه نوین: مسابقات فروش "آفرین ساز ۱۴۰۱" با هدف ایجاد انگیزه جهت تلاش مضاعف و فضای رقابتی سالم شبکه فروش در زمستان ۱۴۰۱ برگزار و جوایز مسابقه شماره یک بخش عمر و سرمایه‌گذاری این مسابقه طبق موعد اعلام شده در بخشنامه به نمایندگان و کارگزاران برتر این بخش اهداء شد.

مسابقه فروش «آفرین ساز ۱۴۰۱» از یکم دی تا ۲۹ ام اسفند سال ۱۴۰۱ در دو بخش بیمه‌های عمر و سرمایه‌گذاری و بیمه‌های جنرال برای شبکه فروش شرکت بیمه نوین، برنامه‌ریزی و برگزار شد.

گفتنی است، اسامی نمایندگان و کارگزاران برتر در سایر مسابقات فروش «آفرین ساز ۱۴۰۱» و همچنین مسابقات «سراسر کشور ۱۴۰۱» که برای شبکه فروش برگزار شده بود، به زودی اعلام و از کلیه نمایندگان و کارگزاران برتر مسابقات سال ۱۴۰۱ طی مراسمی با اهدای جوایز مربوطه تقدیر خواهد شد.

برچسب ها: بیمه نوین
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان
طبق تصمیم تازه شورای رقابت، از این پس قیمت خودرو مستقیماً توسط خودروسازان بر اساس فرمول «کاست‌پلاس» تعیین می‌شود و سازمان حمایت تنها نقش ناظر خواهد داشت.
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد
ترامپ پس از مذاکره با پوتین در آلاسکا اعلام کرد آتش‌بس راه‌حل نیست و تنها توافق صلح مستقیم می‌تواند جنگ روسیه و اوکراین را پایان دهد.
جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد
سخنگوی جبهه اصلاحات با انتقاد از تندرو‌ها گفت: حمید رسایی باید درباره دلایل ردصلاحیت در ادوار گذشته توضیح دهد و پاسخگوی عملکرد خود باشد.
برگزیده
روند بازگشت دلار روند بازگشت دلار
قیمت دلار که روز گذشته خود را به کانال ۹۵ هزار تومانی نزدیک کرده بود، در معاملات نقدی امروز دوباره به کانال ۹۲ هزار تومانی سقوط کرد و روی رقم ۹۲ هزار و ۴۰۰ تومان بسته شد. تا این لحظه، قیمت دلار در معاملات فردایی هم رونق چندانی ندارد و ۲۰۰ تومان بالاتر قرار گرفته است.
ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد
با اینکه خودروسازان به‌تازگی موفق شدند مجوز افزایش قیمت محصولاتشان را بگیرند، اما به نظر می‌رسد این افزایش نه‌تنها رضایت آنها را جلب نکرده، بلکه حالا یکی از بزرگ‌ترین خودروسازان کشور پای شکایت به میان آورده است.
تجارت سلامت در بیمارستان‌ها تجارت سلامت در بیمارستان‌ها
وقتی هزینه درمان پدر، سه میلیون یا سه سکه است، و جان او گروگان تعرفه‌ها و بیمارستان‌هاست، دیگر نامش «درمان» نیست؛ روایت تلخی که این‌بار از زبان یکی از اعضای کمیسیون بهداشت مجلس بازگو می‌شود.
صفحه خبر بالای تصاویر