کد خبر: ۱۵۴۹۸
تاریخ انتشار: ۲۶ فروردين ۱۴۰۲ - ۲۱:۱۴

راه اندازی اتوپلاس طلایی بیمه نوین در رفسنجان

طرح اتوپلاس طلایی بیمه نوین در شهر رفسنجان راه اندازی می‌‎شود.
راه اندازی اتوپلاس طلایی بیمه نوین در رفسنجان

راه اندازی اتوپلاس طلایی بیمه نوین در رفسنجان

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی و تبلیغات بیمه نوین: طرح اتوپلاس طلایی بیمه نوین در شهر رفسنجان راه اندازی می‌‎شود.

این شرکت در راستای ارتقای خدمات بیمه‌ای، طرح اتوپلاس طلایی خود را از ۲۶ فروردین ۱۴۰۲ در شهر رفسنجان نیز راه اندازی می‌کند.

طرح اتوپلاس طلایی بیمه نوین به عنوان خدمتی ویژه و بر اساس نیازسنجی مشتریان برای دارندگان بیمه‌نامه بدنه اتومبیل این شرکت طراحی شده و خدمات امدادی متنوعی را به صورت رایگان ارائه می­‌دهد.

اتوپلاس طلایی به‌طور کلی شامل خدمات امداد خودروی رایگان، اعزام امدادگر شبانه روزی، آماده سازی و حمل خودرو در شهر و جاده در صورت خرابی، تعویض لاستیک پنچر، انجام خدمات باتری به باتری، مشاوره تلفنی ٢٤ساعته، سوخت رسانى و انتقال سرنشین خودرو معیوب در جاده می­‌شوند.

اتوپلاس طلایی بیمه نوین پیش از این در ۴۹ شهرکشور از طریق شعب و باجه­‌های تهران، کرج، اصفهان، شهررضا، گلپایگان، شاهین شهر، نجف آباد، مشهد، بیرجند، اهواز، شیراز، زنجان، کرمان، قزوین، قم، اراک، گرگان، رشت، انزلی، چالوس، ساری، آمل، تنکابن، همدان، یزد، بجنورد، اردبیل، تبریز، بندرعباس، کرمانشاه، شهرکرد، سنندج، ارومیه، سیرجان، لار، سمنان، کاشان، ایلام، سبزوار، خرم آباد، بوشهر، گنبدکاووس، ملایر، زاهدان، یاسوج، نیشابور، شاهرود، آبادان و مهاباد نیز رونمایی و اجرایی شده بود.

اتوپلاس طلایی بیمه نوین به زودی در سراسر کشور اجرایی خواهد شد.

علاقه‌مندان جهت بهره‌مندی از این طرح و یا کسب اطلاعات بیشتر، می­‌توانند علاوه بر مراجعه به شعب و نمایندگی‌­های بیمه نوین با خط ویژه ٢٣٠٤٧-٠٢١ تماس حاصل کنند.

برچسب ها: بیمه نوین
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
ادعای جدید آلمان علیه ایران ادعای جدید آلمان علیه ایران
دادستانی آلمان مدعی شد که یک تبعه دانمارکی را به اتهام جاسوسی برای سرویس اطلاعاتی ایران در برلین بازداشت کرده است.
نامه به وزیر آموزش و پرورش درباره دریافت شهریه‌های غیرمجاز مدارس نامه به وزیر آموزش و پرورش درباره دریافت شهریه‌های غیرمجاز مدارس
رئیس کمیسیون اصل ۹۰ در نامه‌ای به وزیر آموزش و پرورش خواستار بررسی موضوع دریافت شهریه‌های غیرمجاز در مدارس غیردولتی و ارائه گزارشی به کمیسیون متبوعش شد.
مهاجرانی: تعلیق ارتباط با آژانس اتمی حق ماست مهاجرانی: تعلیق ارتباط با آژانس اتمی حق ماست
سخنگوی دولت در پاسخ به سؤالی درباره ادعای ترامپ مبنی بر درخواست مجدد ایران برای مذاکرات گفت: وزارت خارجه درباره مذاکره اعلام کرده که تاریخی برای این موضوع اعلام نشده است و احتمال دارد که نزدیک هم نباشد و تصمیم‌گیری برای این امر انجام نگرفته است.
پرنده سایبری با بانک‌های ایران چه کرد؟ پرنده سایبری با بانک‌های ایران چه کرد؟
حملات سایبری در جنگ ایران و اسرائیل سهم مهمی از خسارت‌های وارد شده به کشور را از آن خود کرد. پشت بسیاری از این حملات توسط نامی آشنا و مرموز صورت گرفت؛ «گنجشک درنده». گروهی هکری که سابقه حمله به سامانه‌های سوخت و صنایع فولاد کشور را دارد. محمد جرجندی کارشناس امنیت سایبری و هکر سابق جزییات عملیات سایبری علیه ایران را توضیح داده است
ایمیل‌های شبکه اینترنشنال هک شد ایمیل‌های شبکه اینترنشنال هک شد
یک گروه هکری با پذیرش مسئولیت هک ایران اینترنشنال، این شبکه را وابسته به رژیم صهیونیستی خواند و وعده افشای اطلاعات محرمانه کارکنان آن را داد.
مداحی یک افغانستانی در تلویزیون مداحی یک افغانستانی در تلویزیون
ویدئویی از مداحی یک مرد افغانستانی را در تلویزیون ببینید.
خبر مهم وزیر کار برای یارانه‌بگیران چیست؟ خبر مهم وزیر کار برای یارانه‌بگیران چیست؟
وزیر کار بر لزوم حفظ قدرت خرید طبقات فرودست جامعه و تقویت برنامه‌های حمایتی برای دهک‌های پایین با همکاری نزدیک مجلس شورای اسلامی تأکید کرد.
برگزیده
بسازوبفروش‌ها بیکار شدند بسازوبفروش‌ها بیکار شدند
شهرداری‏‏‌ها از صدور پروانه ساختمانی برای «مالکان فاقد سازنده مجوزدار» منع شدند.
خبر مهم وزیر کار برای یارانه‌بگیران چیست؟ خبر مهم وزیر کار برای یارانه‌بگیران چیست؟
وزیر کار بر لزوم حفظ قدرت خرید طبقات فرودست جامعه و تقویت برنامه‌های حمایتی برای دهک‌های پایین با همکاری نزدیک مجلس شورای اسلامی تأکید کرد.
چرا بورس قرمز شد و قرمز ماند! چرا بورس قرمز شد و قرمز ماند!
«در کنار فضای بی‌اعتمادی و بلاتکلیفی ناشی از مذاکراتی که پیش‌تر مطرح شده و بی‌نتیجه باقی مانده‌اند، حس نااطمینانی در بازار همچنان پابرجاست. موضوعی که تهدیدآمیزتر و نگران‌کننده‌تر است، آن است که در بازه‌ای بلندمدت، سهامدار و سرمایه‌گذار از حق تصمیم‌گیری درباره سرمایه خود محروم شده است.»
صفحه خبر بالای تصاویر