کد خبر: ۱۶۴۴۳
تاریخ انتشار: ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۲۰:۳۵

تحقق بیش از ۱۲۰ درصد بودجه بیمه نوین

شرکت بیمه نوین در سال گذشته موفق شد بیش از ۱۲۰ درصد از بودجه تعیین شده خود را محقق کند.
تحقق بیش از ۱۲۰ درصد بودجه بیمه نوین

تحقق بیش از ۱۲۰ درصد بودجه بیمه نوین

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی و تبلیغات بیمه نوین: شرکت بیمه نوین در سال گذشته موفق شد بیش از ۱۲۰ درصد از بودجه تعیین شده خود را محقق کند.

این شرکت موفق شد در سال ۱۴۰۱ با کسب پرتفوی ۳۰۰۰ میلیارد تومانی، بیش از ۱۲۰ درصد از بودجه پیش‌بینی شده در استراتژی‌های خود را محقق کند.

همچنین پرتفوی محقق شده در بیمه نوین نسبت به سال گذشته از ۵۰ درصد رشد برخوردار شده است.

در سال ۱۴۰۱ در شرکت بیمه نوین، رشته بیمه‌های مهندسی بیش از ۶۶ درصد، آتش‌سوزی بیش از ۵۰ درصد، مسئولیت بیش از ۵۶ درصد و باربری نیز از ۷۹ درصد رشد در پرتفوی نسبت به سال گذشته برخوردار شدند.

گفتنی است، محصول "بیمه درمان خانواده" و "بیمه مستمری"، از جمله محصولات جدید و نوآورانه بیمه نوین در سال گذشته بودند که در نیمه دوم سال روانه بازار شدند.

برچسب ها: بیمه نوین
captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای! باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای!
در روز نخست مسابقات کشتی آزاد قهرمانی جهان حسن یزدانی به مصاف رقیب کره‌ای خود رفت؛ و در لحظات آخر شکست خورد.
فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا! فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا!
به‌دنبال برخورد دو قطار سریع‌السیر در اسپانیا در روز چهارشنبه، دست‌کم ۶۴ نفر جان باختند
پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است
رئیس جمهور روسیه در نشست عمومی مجمع اقتصادی روسیه و آفریقا:جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است و این روندی برگشت‌ناپذیر است.
آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی! آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی!
بازنشستگان تامین اجتماعی از آغاز واریز معوقات اردیبهشت خبر دادند.
تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم
پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، با اشاره به نقش آیت‌الله شهید خامنه‌ای در بنیان‌گذاری مجمع کشور‌های صادرکننده گاز، تأثیر ایشان در شکل‌گیری این مجمع را قابل توجه دانست.
رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود! رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود!
رئیس سابق موساد ترور رهبر ایران را اشتباهی فاحش خواند و گفت که تل آویو در برابر ایران شکست راهبردی سنگینی خورد و این ترور هیچ دستاوردی نداشت.
همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد! همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد!
کمیته استیناف شکایت‌های پرسپولیس، مس شهربابک و سپاهان علیه یاسر آسانی را رد کرد.
برگزیده
اعتبار کالابرگ افزایش یافت؟ + جزئیات اعتبار کالابرگ افزایش یافت؟ + جزئیات
ارسال پیامک ثبت‌نام برای افزایش اعتبار کالابرگ الکترونیکی به سرپرستان خانوار آغاز شده است. این پیامک‌ها با سرشماره Yaraneh-IRI و از سوی سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها ارسال می‌شوند.
قیمت باورنکردی خودرو شنبه ۱۱ مهر؛ شاهین سه میلیاردی! قیمت باورنکردی خودرو شنبه ۱۱ مهر؛ شاهین سه میلیاردی!
گران‌ترین سدان سایپا در بازار آزاد سه میلیارد و ۲۵۰ میلیون تومان قیمت خورده است
خودرو ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
حقیقت خودرو ملی ایران سال‌ها پشت شعارها پنهان مانده است. در این گزارش با بررسی مشخصات فنی ری را، مقایسه سمند با خودروهای خارجی، معایب دنا پلاس توربو و قیمت و مشخصات تارا، فاصله واقعی این محصولات با ادعاهای رسمی را نشان می‌دهیم.