کد خبر: ۱۷۱۵۹
تاریخ انتشار: ۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۹:۱۲

توزیع شیر و لبنیات رایگان در مدارس

معاون بهداشت وزارت بهداشت گفت: برای اجرای برنامه «هر ایرانی یک مراقب سلامت داشته باشد» در سال جاری دولت بودجه بسیار خوبی با حمایت های مقام معظم رهبری اختصاص داده است و دنیا باید این موضوع را ببیند که تخصیص این بودجه در شرایطی بوده که کشور در تحریم های سختی است.
توزیع شیر و لبنیات رایگان در مدارس

توزیع شیر و لبنیات رایگان در مدارس

مخاطب۲۴ : حسین فرشیدی روز گذشته در دیدار مشاور منطقه‌ای یونیسف در زمینه تغذیه گفت: در زمینه تغذیه سالم برنامه‌هایی در دست اقدام است که از مهم‌ترین آن‌ها می‌توان به همکاری با نهاد‌های اقتصادی دولت در زمینه افزایش مصرف لبنیات در جوانان، نوجوانان و مدارس، همچنین افزایش فعالیت‌های بدنی که متاسفانه در این زمینه عملکرد مناسبی در ۲۰ سال گذشته صورت نگرفته و باعث ایجاد چاقی در نوجوانان شده که در سال جاری در این زمینه برنامه ریزی‌هایی شده تا بتوانیم با همکاری سازمان‌ها و نهاد‌های مرتبط برنامه‌های خود را عملیاتی کنیم.

 

وی افزود: یکی دیگر از برنامه‌های ما، تغذیه مادران باردار به خصوص در مناطق محروم و کمتر توسعه یافته کشور از جمله در استان‌های سیستان و بلوچستان، جنوب کرمان و بخشی از هرمزگان است که در این زمینه چند موسسه و سازمان از جمله کمیته امداد و ستاد اجرایی فرمان امام خمینی (ره) همکاری و همراهی دارند.

معاون بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در ادامه افزود: در سال جاری به دنبال آن هستیم با افزایش اعتبار نسبت به سال گذشته بتوانیم توزیع شیر و لبنیات رایگان را در مدارس داشته باشیم.

فرشیدی در ادامه اظهار داشت: دولت پروژه بسیاری مهمی را با عنوان «هر ایرانی مراقب سلامت خودش را بشناسد» در دست اقدام دارد که این برنامه برای ۵۵ میلیون نفر اجرا خواهد شد و امیدواریم تا پایان امسال، ۷۰ درصد جمعیت را تحت پوشش قرار دهیم و با کاهش نسبت جمعیت به مراقب، به مرحله‌ای برسیم که مراقبان سلامت، فعالانه با خانواده در تماس باشد و پیگیر فعال برنامه‌های بهداشتی باشد.

وی گفت: وقتی از «سلامت برای همه» سخن می‌گوییم یعنی به دنبال این هستیم که از مسیر ارتقای سواد سلامت جامعه به این موضوع دست یابیم؛ خانواده‌ها را با تغذیه سالم و بیماری‌هایی که از تغذیه ناسالم است را به آن‌ها بشناسانیم.

فرشیدی اظهار داشت: با همکاری نهاد‌های مرتبط به خصوص مجلس شورای اسلامی و با محوریت وزارت بهداشت به دنبال تغییر سبک زندگی مردم با تغذیه سالم هستیم. تغذیه عادات غذایی مردم که سال‌ها مردم به آن عادت کرده اند، کار بسیار دشواری است که با برنامه ریزی‌هایی که شده باید به این مهم برسیم و البته مردم نیز باید همراهی کنند و صدا و سیما و رسانه‌ها نیز در فرهنگ سازی فعالانه حضور یابند.

معاون بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: انتظار داریم که «یونیسف» در تامین برخی از اقلام و تجهیزات که متاسفانه به دلیل کارشکنی برخی از کشور‌هایی که شعار‌های زیبا می‌دهند، اما به یک خط آن هم پایبند نیستند، کشور ما را یاری دهد.

خانم آشیما گارگ، مشاور منطقه‌ای یونیسف در زمینه تغذیه نیز در این دیدار گفت: ایران امکانات خوبی را از لحاظ دانشگاهی دارد و با توجه به وجود ۶۵ دانشگاه و دانشکده پزشکی می‌تواندبرنامه‌های تغذیه‌ای خود را در سراسر کشور اجرا کند.

وی به تغییر سبک زندگی نیز اشاره کرد و اظهار داشت: تغییر سبک زندگی باید از دوران کودکی انجام شود که اگر از سنین کودکی اتفاق بیفتد قطعا نتیجه بسیار خوبی در جامعه خواهد داشت.

مشاور منطقه‌ای یونیسف در زمینه تغذیه افزود: یونیسف آمادگی دارد در اجرای برنامه‌های تغذیه‌ای همراهی‌های لازم را داشته باشد و برای اجرای برنامه‌های تغذیه‌ای و سلامت جامعه تمامی سازمان‌های مرتبط باید وزارت بهداشت را همراهی نمایند و وزارت بهداشت به تنهایی نمی‌تواند در اجرای برنامه‌ها موفق باشد.|فارس 

برچسب ها: تغذیه مدارس
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
بیانیه باشگاه پرسپولیس پس از شکست‌های اخیر بیانیه باشگاه پرسپولیس پس از شکست‌های اخیر
هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس در بیانیه‌ای ، مدیرعامل خود را مامور بررسی علل نتایج کرده و به او اختیار هرگونه تصمیمی را داده است. البته که حدادی از چنین اختیاری برخوردار است اما اشاره به آن کمی مشکوک و سوال برانگیز است
مرحله دوم سه‌نرخی شدن بنزین مرحله دوم سه‌نرخی شدن بنزین
به گفته شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران، در مرحله دوم اجرای مصوبه سه‌نرخی شدن بنزین، مالکان چند خودرویی باید تا ۲۷ بهمن ۱۴۰۴ خودروی مشمول دریافت سهمیه را در سامانه معرفی کنند.
فیلم| تمرینات سخت نظامی ملکه هلند فیلم| تمرینات سخت نظامی ملکه هلند
ملکه ماکسیما، همسر آرژانتینی‌تبار پادشاه ویلم-الکساندر، در ۵۴ سالگی آموزش نظامی را آغاز کرده تا به‌عنوان عضو ذخیره ارتش هلند فعالیت کند.
نسل جدید قایق‌های تهاجمی ایران، چرا ناوهای آمریکا از «زنبورهای سرخ» می‌ترسند؟ نسل جدید قایق‌های تهاجمی ایران، چرا ناوهای آمریکا از «زنبورهای سرخ» می‌ترسند؟
شناورهای تندرو ایرانی موسوم به «زنبورهای سرخ» با تاکتیک ازدحامی خود معادلات نبرد دریایی در خلیج فارس را تغییر داده و ناوهای آمریکا را غافلگیر کرده‌اند
رئیس مجلس: حقوق‌ها می‌تواند سالی ۲ بار افزایش پیدا کند رئیس مجلس: حقوق‌ها می‌تواند سالی ۲ بار افزایش پیدا کند
قالیباف در جريان بررسی بودجه ۱۴۰۵ با تأکید بر اینکه حقوق‌ها میتواند ۲ بار در سال افزایش پیدا کند؛ گفت: مالیات حقوق بگیران زیر ۴۰ میلیون تومان از سال آینده صفر خواهد شد و بخش عمده کارمندان و کارگران مشمول کالابرگ می‌شوند. مالیات بر ارزش افزوده قشر ضعیف می تواند صفر شود
آغاز فروش بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو آغاز فروش بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو
طبق وعده ایران‌خودرو در این مرحله از فروش هر متقاضی که زودتر مراحل ثبت‌نام را انجام دهد، بدون قرعه‌کشی صاحب خودرو می‌شود.
تیم اماراتی برای بازیکن جوان پرسپولیس پیشنهاد داد تیم اماراتی برای بازیکن جوان پرسپولیس پیشنهاد داد
تیم شارجه در ادامه مسیر جذب بازیکنان ایرانی، به دنبال آن است تا یعقوب براجعه را به عضویت تیم خود در بیاورد.
برگزیده
بحث مجری تلوزیون با کارشناس هواشناسی در خصوص پیش بینی غلط بحث مجری تلوزیون با کارشناس هواشناسی در خصوص پیش بینی غلط
تصاویر لحظات بحث مجری تلوزیون با کارشناس هواشناسی بخش خبر صدا و سیما مجری تلویزیون گفت: آقای سرکرده پیش‌بینی شما درمورد بارش‌های هفتۀ گذشته درست از آب درنیامد.
موتورسواری بانوان آزاد شد! موتورسواری بانوان آزاد شد!
معاون امور خانواده و زنان ریاست‌جمهوری از نهایی شدن موضوع صدور گواهینامه موتورسواری برای زنان خبر داد.
فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر
رئیس بیمارستان فارابی درباره مجروحان حوادث اخیر گفت: در مجموع، حدود ۱۰۰۰ بیمار مراجعه کرده‌اند که پارگی چشم داشتند و نیازمند عمل اورژانسی بودند. این آمار به جز پارگی پلک و بیمارانی است که در حال حاضر به عمل جراحی نیاز ندارند.
صفحه خبر بالای تصاویر