کد خبر: ۱۷۱۱۱
تاریخ انتشار: ۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۰:۳۰

اطلاعیه اتاق اصناف ایران در مورد خرید و فروش سکه

اتاق اصناف ایران در اطلاعیه‌ای به اتاق‌های اصناف شهرستان‌ها و اتحادیه‌های صنفی مرتبط با فروش سکه تاکید کرده که نصب پوستر یکپارچه “ضوابط جدید خرید و فروش سکه طلا” در واحد‌های صنفی مرتبط الزامی است و موارد مهم این ضوابط را نیز برشمرده است.
اطلاعیه اتاق اصناف ایران در مورد خرید و فروش سکه

اطلاعیه اتاق اصناف ایران در مورد خرید و فروش سکه

مخاطب24:بر اساس ابلاغ ضوابط اختصاصی گروه فلزات گرانبها و گوهرسنگ‌ها و الزام ثبت معاملات توسط اعضای صنفی مرتبط و اطلاع رسانی در این زمینه، معاونت صنایع عمومی دفتر صنایع خلاق و ورزشی وزارت صمت پوستر یکپارچه ضوابط جدید خرید و فروش سکه طلا را طراحی کرده است؛ بنابراین اتحادیه‌های صنفی مرتبط لازم است جهت نصب حداکثری این پوستر در واحد‌های صنفی مرتبط اقدام کنند.

 


در این پوستر بر ضوابط جدید خرید و فروش سکه طلا بر اساس دستور العمل تبصره ۴ ماده ۱۸ قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز تاکید شده است.

بر اساس قانون یاد شده، واحد‌های صنفی مرتبط با فروش سکه بر اجرای موارد ذیل ملزم شده‌اند:

– خرید و فروش سکه با دریافت ثبت کد ملی و شماره تلفن همراه مشتری
– ارائه فاکتور یکپارجه و قابل استعلام از سامانه جامع تجارت

– ثبت تمام معاملات خرید و فروش بین همکار (اعضای صنفی و تولیدی)
– عدم نیاز به ثبت اطلاعات در سامانه جامع تجارت توسط مشتریان

همچنین در این اطلاعیه ارائه فاکتور یکپارچه و امکان خرید و فروش امن برای مشتریان و اعضای صنفی، امکان بررسی شکایات برای کالا‌های تقلبی با استفاده از شماره یکتای فاکتور یکپارچه و امکان استعلام اطلاعات فاکتور و چاپ آن به صورت آنی از مزایای اجرای طرح عنوان شده است.

منبع: آخرین خبر

 
برچسب ها: سکه
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
ناامیدکننده، استقلال صفر - المحرق یک ناامیدکننده، استقلال صفر - المحرق یک
در پایان دومین مسابقه آسیایی استقلال در لیگ قهرمانان دو هواداران نتوانستند خشم خود را پنهان کنند و به تندی از خجالت بازیکنان و کادر فنی استقلال در آمدند
برنامه دولت برای مقابله با مکانیسم ماشه یکشنبه تصویب می‌شود برنامه دولت برای مقابله با مکانیسم ماشه یکشنبه تصویب می‌شود
سخنگوی دولت اعلام کرد برنامه جامع ایران برای مقابله با مکانیسم ماشه و کاهش فشار تحریم‌ها روز یکشنبه تصویب خواهد شد؛ برنامه‌ای با مأموریت‌های مشخص برای دستگاه‌ها.
تصمیم بزرگ حسن یزدانی؛ فردا تکلیف مشخص می‌شود تصمیم بزرگ حسن یزدانی؛ فردا تکلیف مشخص می‌شود
حسن یزدانی، ستاره کشتی جهان، فردا درباره بازگشت به تشک و احتمال پیوستن به تیم کشتی استقلال جویبار تصمیم نهایی خود را اعلام می‌کند.
پهپاد هوشمند آلمان؛ شکارچی بی‌صدا در آسمان اروپا پهپاد هوشمند آلمان؛ شکارچی بی‌صدا در آسمان اروپا
آلمان از پهپاد جنگی جدید “CA-۱ Europa” رونمایی کرد؛ پرنده‌ای هوشمند که با هوش مصنوعی، تصمیم‌گیری و همکاری گروهی در میدان نبرد را بر عهده می‌گیرد.
قیمت سکه و طلا امروز ۹ مهر ۱۴۰۴ + جدول کامل قیمت سکه و طلا امروز ۹ مهر ۱۴۰۴ + جدول کامل
آخرین نرخ‌های سکه و طلا امروز چهارشنبه ۹ مهر ۱۴۰۴ منتشر شد؛ شامل سکه امامی، بهار آزادی، نیم و ربع سکه و همچنین قیمت انس جهانی طلا.
انتصاب مدیرکل جدید صمت فارس؛ فرصتی برای رونق تولید و سرمایه‌گذاری انتصاب مدیرکل جدید صمت فارس؛ فرصتی برای رونق تولید و سرمایه‌گذاری
در نشستی با حضور اعضای حزب همبستگی دانش‌آموختگان فارس، انتصاب مدیرکل جدید صمت، بر حمایت از تولید، سرمایه‌گذاری و بهره‌برداری از ظرفیت‌های گردشگری استان تأکید شد.
سالمندی در عصر دیجیتال: از خرد کهن تا مبارزه با تنهایی سالمندی در عصر دیجیتال: از خرد کهن تا مبارزه با تنهایی
به مناسبت روز جهانی سالمندان، بررسی می شود: خرد کهن سالمندان در عصر دیجیتال چگونه با تنهایی مبارزه می‌کند؟ بررسی نیازهای عاطفی، نقش دولت‌ها، فناوری و راه‌حل‌های جهانی برای جامعه دوستدار سالمند
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر