کد خبر: ۱۶۵۰
تاریخ انتشار: ۰۳ خرداد ۱۴۰۰ - ۲۳:۴۰

فهرست تیم ملی فوتبال برای بازی های باقیمانده مقدماتی جام‌جهانی قطر

لحظاتی پیش، لیستی در خروجی وبسایت فدراسیون فوتبال قرار گرفت که نام ۲۶ بازیکن در آن قرار داشت تا مشخص شود اسکوچیچ با کمترین میزان تغییر نسبت به اردوی قبلی، نفرات مورد نظر را دعوت کرده است.

فهرست تیم ملی فوتبال برای بازی‌های باقیمانده مقدماتی جام‌جهانی قطر، لحظاتی پیش، لیستی در خروجی وبسایت فدراسیون فوتبال قرار گرفت که نام ۲۶ بازیکن در آن قرار داشت تا مشخص شود اسکوچیچ با کمترین میزان تغییر نسبت به اردوی قبلی، نفرات مورد نظر را دعوت کرده است.

بازیکنان دعوت شده به تیم ملی باید خود را در هتل المپیک به کادرفنی تیم ملی معرفی کنند تا در اردوی تیم ملی حضور یابند.

فهرست تیم ملی فوتبال برای بازی های باقیمانده مقدماتی جام‌جهانی قطر

در این فهرست نام بازیکنان لژیونر هم قرار دارد و باتوجه به اتمام لیگ‌های اروپایی، آن‌ها فرصت حضور در اردو را خواهند داشت.
* دروازه‌بان‌ها:

علیرضا بیرانوند (آنتورپ)
امیر عابدزاده (ماریتیمو)
پیام نیازمند (سپاهان)
محمدرضا اخباری (تراکتور)


* مدافعان:

شجاع خلیل زاده (الریان)
محمد حسین کنعانی زادگان (پرسپولیس)
مرتضی پورعلی گنجی (شنزن)
مجید حسینی (ترابزون اسپور)
صادق محرمی (دینامو زاگرب)
میلاد محمدی (خنت)
جعفر سلمانی (پورتیموننزه)
دانیال اسماعیلی فر (سپاهان)


* خط میانی:

احسان حاج صفی (سپاهان)
احمد نوراللهی (پرسپولیس)
سعید عزت اللهی (وایله بولدکلاب)
کمال کامیابی نیا (پرسپولیس)
علی قلی زاده (شارلروا)
سامان قدوس (برنتفورد)
مهدی ترابی (پرسپولیس)
وحید امیری (پرسپولیس)


* مهاجمان:

علیرضا جهانبخش (برایتون)
سردار آزمون (زنیت سن پترزبورگ)
مهدی طارمی (پورتو)
کریم انصاری فرد (آاک آتن)
مهدی قائدی (استقلال)

کاوه رضایی (شارلروا)

خط خوردن ریگی و ابراهیمی با وجود غیبت دو هافبک مصدوم

در این لیست که به نظر می‌رسد سعی شده تا کمترین تغییرات نسبت به دوره هدایت کارلوس کی‌روش وجود داشته باشد، امید ابراهیمی خط خورده و همچنین گفتنی است، امید نورافکن و علی کریمی دو بازیکن سابق استقلال که اکنون در سپاهان و الدحیل قطر بازی می‌کنند، به دلیل مصدومیت از لیست تیم ملی کنار گذاشته شدند. این فرصتی بود تا کامیابی نیا به تیم ملی بازگردد.

سرگیجه در دفاع راست، رامین و وریا تمام

حذف امید ابراهیمی با وجود مصدومیت کریمی و نورافکن در کنار بی توجهی به بازیکنان آماده لیگ مانند شهباززاده، مغانلو، آل‌کثیر نکات بحث‌برانگیز فهرست تیم ملی ذر بازی های باقیمانده مقدماتی جام‌جهانی قطر هست

همچنین رامین رضاییان مدافع راست برجسته شاغل در لیگ ستارگان قطر نیز بار دیگر مدنظر مرد کروات قرار نگرفته و با معیار‌های فنی او سازگاری نداشته است. اسکوچیچ معتقد است رامین در نفوذهایش به حریف اجازه استفاده از فضای پشت خود را می‌دهد. اسکو برای پست بحث برانگیز دفاع راست وریا غفوری را هم نپسندید و حتی سیامک نعمتی را هم برای این پست حساس دعوت نکرد! به نظر می‌رسد او هنوز روی صادق محرمی و جعفر سلمانی در این پست تاکید دارد. سردرگمی اسکوچیچ در این پست، با دعوت دانیال اسماعیلی فر به کارشناسان هم منتقل شده تا ثابت شود او برای سمت راست خط دفاعی هیچ اعتماد قطعی به یک مهره ثابت ندارد.


بازگشت عزت به خط هافبک، وداع با امید و البته ندیدن ریگی

در این میان بازگشت سعید عزت‌الهی به تیم ملی از نکات جالب فهرست اسکوجیچ در بحرین است که در نبود امید ابراهیمی احتمالا رقیب حاج صفی باشد. در این پست اسکوچیج، ریگی آماده از استقلال را نخواست و حاضر به تست او در میدان حساس بحرین نشد.


تکلیف خط دروازه روشن است

او همچنین در خط دروازه، امیر عابدزاده را به رشید مظاهری و حامد لک ترجیح داده و در واقع شماره یک را برای بیرانوند حفظ کرده است. حضور پیام نیازمند هم نشان می‌دهد احتمالا اخباری قبل از پرواز به منامه از لیست نهایی خط خواهد خورد.


مهاجمان آماده لیگ پشت چراغ قرمز اسکو

یکی از ایرادات اصلی این لیست دیده نشدن لیگ برتر ایران است؛ سجاد شهباززاده آقای گل لیگ جایی در فهرست ندارد که با وجود مهاجمان قهاری، چون طارمی و آزمون، سخت است به مهاجم سپاهان بازی برسد. همچنین شهریار مغانلو و عیسی آل‌کثیر هم شانس قرار گرفتن در لیست را به مهاجم ناآماده‌ای همچون کاوه رضایی واگذار کرده اند که به نظر نمی‌رسد کاوه با عملکرد ضعیف چندماه اخیرش، همچون گذشته استحقاق چنین دعوتی را داشت.

نباید فراموش کرد که در خط حمله با وجود سه مهاجم لژیونر اصلی یعنی سردار، طارمی و کریم، رقابت بر سر نیمکت نشینی خواهد بود. البته حضور مهدی قائدی ستاره بی، چون و چرای فوتبال ایران قوت قلبی برای هواداران تیم ملی در بحرین خواهد بود تا با فرار‌ها و تکنیک نابش، ورق را به سود تیم ملی به خصوص در مقطع خستگی حریف برگرداند.


تماشای بی‌فایده لیگ از سوی اسکوچیچ

شاید استراتژی مرد کروات این بوده که در برهه بسیار حساس فعلی، فرصتی برای تغییرات اساسی در ترکیب تیم ملی نیست و او این ریسک را برنداشته است.

به همین دلیل اولین سرمربی خارجی تیم ملی طی دو دهه اخیر، که مسابقات لیگ را از نزدیک تماشا کرده، هم مهره خاصی از دل این مسابقات داخلی به تیم ملی اضافه نکرد و عمده بار تیم ملی باز هم روی دوش همان لژیونر‌های دوره کی‌روش خواهد بود.

برچسب ها: تیم ملی فوتبال
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
زمان واریز اعتبار کالابرگ برای دهک‌های ۴ تا ۷ مشخص شد؟ زمان واریز اعتبار کالابرگ برای دهک‌های ۴ تا ۷ مشخص شد؟
به گفته مسئولان، منابع مالی کالابرگ برای دهک‌های ۴ تا ۷ تامین شده است.
چند جنگجو برای ایران به دنیا آمدند؟ چند جنگجو برای ایران به دنیا آمدند؟
حتی زیر آتش، زندگی راهی پیدا می‌کند... تنها در ۱۲ روز جنگ علیه ایران، ۳۰۳۰۸ نوزاد به دنیا آمدند.
چرا چاوشی را انتخاب کردند؟! چرا چاوشی را انتخاب کردند؟!
محسن چاوشی بعد از خواندن قطعه علاج و ایستادگی کنار مردم کشورش مورد تهاجم رسانه‌ها و هنرمندان ضد انقلاب قرار گرفته است.
نیرو‌های شرکت به گوش باشید! نیرو‌های شرکت به گوش باشید!
معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور با اشاره به پیگیری‌های صورت گرفته، از تلاش‌ها برای تعیین تکلیف و ساماندهی نیرو‌های شرکتی از سوی دولت چهاردهم خبر داد.
دیدار عراقچی و ویتکاف در اسلو نروژ واقعیت دارد؟ دیدار عراقچی و ویتکاف در اسلو نروژ واقعیت دارد؟
استیو ویتکاف نماینده ویژه دولت آمریکا قصد دارد هفته آینده در اسلو با عباس عراقچی وزیر امور خارجه ایران برای ازسرگیری مذاکرات هسته‌ای دیدار کند.
تصاویر دیدار پزشکیان و الهام علی‌اف تصاویر دیدار پزشکیان و الهام علی‌اف
مسعود پزشکیان در سفر امروز به جمهوری آذربایجان، با الهام علی اف دیدار کرد.
هاشمیان سرمربی پرسپولیس شد هاشمیان سرمربی پرسپولیس شد
وحید هاشمیان با امضای قراردادی رسمی به‌عنوان سرمربی جدید تیم فوتبال پرسپولیس انتخاب شد.
برگزیده
هاشمیان سرمربی پرسپولیس شد هاشمیان سرمربی پرسپولیس شد
وحید هاشمیان با امضای قراردادی رسمی به‌عنوان سرمربی جدید تیم فوتبال پرسپولیس انتخاب شد.
بازی دوستانه ایران با شیلی لغو شد بازی دوستانه ایران با شیلی لغو شد
رئیس فدراسیون فوتبال شیلی از لغو بازی دوستانه با تیم ملی فوتبال ایران خبر داد.
دیدار حساس درویش و زنوزی دیدار حساس درویش و زنوزی
نشست مالک باشگاه تراکتور و مدیرعامل پرسپولیس در فدراسیون فوتبال برگزار شد.
صفحه خبر بالای تصاویر