کد خبر: ۴۴۱۹۱
تاریخ انتشار: ۲۳ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۲:۱۵

سخت‌ترین و آسان‌ترین قرعه ایران در دور سوم انتخابی جام جهانی

شاگردان امیر قلعه‌نویی ممکن است کار راحتی برای صعود به جام جهانی داشته باشند و شاید در دور سوم انتخابی این رقابت‌ها با دو مدعی همیشگی آسیا مواجه شوند.
سخت‌ترین و آسان‌ترین قرعه ایران در دور سوم انتخابی جام جهانی

مخاطب۲۴-، تیم ملی فوتبال کشورمان پس از اینکه دور دوم مرحله انتخابی مسابقات جام جهانی ۲۰۲۶ در قاره آسیا را با صدرنشینی گروه E به پایان رساند، در سید اول قرعه‌کشی دور سوم قرار گرفت و به‌عنوان سرگروه در این مرحله شرکت می‌کند.

ملی‌پوشان کشورمان که در سه دوره گذشته جام جهانی شرکت کرده‌اند، با توجه به افزایش تعداد سهمیه‌های قاره آسیا به ۱+۸ سهمیه (هشت تیم به‌صورت مستقیم و یک تیم از طریق پلی‌آف صعود می‌کنند) شانس بالایی برای چهارمین صعود متوالی دارند.
تیم حاضر در دور سوم انتخابی جام جهانی ۲۰۲۶، در سه گروه شش تیمی با هم رقابت می‌کنند و به‌صورت رفت و برگشت مقابل هم صف‌آرایی می‌کنند که دو تیم نخست هر گروه، مستقیماً راهی جام جهانی خواهند شد. تیم‌های سوم و چهارم هر گروه در دور انتخابی به دو گروه سه تیمی تقسیم می‌شوند و دو صدرنشین به مسابقات جام جهانی صعود خواهند کرد. تیم‌های رده دوم هر گروه نیز در پلی‌آف به مصاف هم می‌روند تا نماینده آسیا در پلی‌آف بین قاره‌ای تعیین شود.

با توجه به سیدبندی دور سوم انتخابی جام جهانی، تیم ملی ایران از سید دوم با یکی از تیم‌های استرالیا، قطر یا عراق همگروه می‌شود. قطر به‌تازگی قهرمان جام ملت‌های آسیا شده است،، اما استرالیا در رده‌بندی فیفا ۱۰ پله بالاتر از قطر قرار گرفته و سخت‌ترین حریف ایران در این سید به شمار می‌رود. عراق هم از نگاه فدراسیون جهانی فوتبال تیم هفتم قاره آسیا به شمار می‌رود و شاید مناسب‌ترین تیم سید دوم برای ایران باشد.
در سید سوم نیز عربستان با سرمربیگری روبرتو مانچینی شاید روز سختی برای ایران رقم بزند. اردن هم اخیراً به نایب قهرمانی جام ملت‌های آسیا دست یافت و عربستان را در خاک این کشور شکست داد. با این حال اردنی‌ها هفت پله پایین‌تر از ازبکستان هستند و احتمالاً قرعه راحت‌تری برای ایران باشند. در سید چهارم هم امارات رقیب دشوارتری نسبت به عمان و بحرین خواهد بود و بحرین، راحت‌ترین قرعه از سید چهارم خواهد بود.

بیشتر بخوانید

تیم ملی چین با سرمربیگری برانکو ایوانکوویچ به‌سختی توانست راهی دور بعدی انتخابی جام جهانی شود، اما با توجه به شناخت کافی برانکو از فوتبال ایران، می‌توان چین را دشوارترین رقیب سید پنجم دانست. قرقیزستان هم که اخیراً به جمع ۱۰۰ تیم برتر جهان رسیده، راحت‌ترین قرعه خواهد بود. کره شمالی هم که سابقه دو دوره حضور در جام جهانی را دارد، بهترین تیم سید ششم است و کویت نسبت به اندونزی می‌تواند برای ایران آسان‌تر باشد.
سیدبندی دور سوم انتخابی جام جهانی ۲۰۲۶ در قاره کهن به شرح زیر است:

سید اول: ژاپن، ایران و کره جنوبی
سید دوم: استرالیا، قطر و عراق
سید سوم: عربستان، ازبکستان و اردن
سید چهارم: امارات، عمان و بحرین
سید پنجم: چین، فلسطین و قرقیزستان
سید ششم: اندونزی، کره شمالی و کویت

سخت‌ترین قرعه: ایران، استرالیا، عربستان، امارات، چین و کره شمالی

راحت‌ترین قرعه: ایران، عراق، اردن، بحرین، قرقیزستان و کویت

captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای! باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای!
در روز نخست مسابقات کشتی آزاد قهرمانی جهان حسن یزدانی به مصاف رقیب کره‌ای خود رفت؛ و در لحظات آخر شکست خورد.
فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا! فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا!
به‌دنبال برخورد دو قطار سریع‌السیر در اسپانیا در روز چهارشنبه، دست‌کم ۶۴ نفر جان باختند
پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است
رئیس جمهور روسیه در نشست عمومی مجمع اقتصادی روسیه و آفریقا:جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است و این روندی برگشت‌ناپذیر است.
آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی! آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی!
بازنشستگان تامین اجتماعی از آغاز واریز معوقات اردیبهشت خبر دادند.
تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم
پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، با اشاره به نقش آیت‌الله شهید خامنه‌ای در بنیان‌گذاری مجمع کشور‌های صادرکننده گاز، تأثیر ایشان در شکل‌گیری این مجمع را قابل توجه دانست.
رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود! رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود!
رئیس سابق موساد ترور رهبر ایران را اشتباهی فاحش خواند و گفت که تل آویو در برابر ایران شکست راهبردی سنگینی خورد و این ترور هیچ دستاوردی نداشت.
همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد! همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد!
کمیته استیناف شکایت‌های پرسپولیس، مس شهربابک و سپاهان علیه یاسر آسانی را رد کرد.
برگزیده
تیم ملی جودو ایران کاپ آسیا را برای خودش کرد! تیم ملی جودو ایران کاپ آسیا را برای خودش کرد!
تیم ملی جودو ایران در مجموع زنان و مردان با کسب ۸ مدال طلا، نقره و برنز عنوان قهرمانی کاپ آسیا را به خود اختصاص داد و روی سکوی نخست ایستاد.
همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد! همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد!
کمیته استیناف شکایت‌های پرسپولیس، مس شهربابک و سپاهان علیه یاسر آسانی را رد کرد.
استایل جنجالی یامال در توپ طلای ۲۰۲۶ سوژه رسانه‌ها شد استایل جنجالی یامال در توپ طلای ۲۰۲۶ سوژه رسانه‌ها شد
لامین یامال، ستاره جوان بارسلونا و یکی از شانس‌های اصلی کسب توپ طلای ۲۰۲۶، امشب در کنار نامزدش در این مراسم حاضر شد؛ اما این بار استایل متفاوت او بیشتر از همیشه توجه‌ها را به خود جلب کرد.