کد خبر: ۱۶۱۳۸
تاریخ انتشار: ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۲:۵۲

ممنوعه‌های جالب یحیی گل‌محمدی برای بازیکنان پرسپولیس

اینکه بردن دربی احتمالاً تعیین‌کننده قهرمان لیگ برتر این فصل خواهد بود، فرضیه‌ای بود که حداقل تا اینجا درست از آب درآمده و می‌شود جدی‌اش گرفت.
ممنوعه‌های جالب یحیی گل‌محمدی برای بازیکنان پرسپولیس

ممنوعه‌های جالب یحیی گل‌محمدی برای بازیکنان پرسپولیس

مخاطب۲۴ :  پرسپولیس دربی را برد، صدرنشین شد، فشار روانی سپاهان بالا رفت و تیم قدرتمند مورایس در ورزشگاه خانگی پیش چشم ۵۰ هزار هوادار خودی با ۲۹ شوت به دروازه ملوان، مقابل این تیم پایین جدولی متوقف شد تا پرسپولیس صدر را پس بگیرد.

بعد از توقف سپاهان مقابل ملوان، اهمیت پیروزی در دربی دوباره بولد شد و پرسپولیسی‌ها خوشحال‌تر شدند که با پشت سر گذاشتن رقیب سنتی و رسیدن به پله دوم در همان هفته به صدر جدول برگشته‌اند؛ جایی که در نیم‌فصل نخست تحت اختیارشان بود، اما کم کم از دست رفت و قهرمانی بسیار دشوار شد.

 

پرسپولیس دربی را برد و خیلی‌ها از عملکرد یحیی و بازیکنانش در این مسابقه تمجید کردند؛ اینکه کادر فنی پرسپولیس آنالیز قبل و حین بازی دقیقی از حریف و توانایی‌هایش داشته و البته بازیکنان در اجرا موفق بوده‌اند. پرسپولیس مقابل استقلال هوشمندانه، منطقی، محکم و کم نوسان بازی کرد. بموقع حمله کرد، بموقع گل زد، خوب دفاع کرد و در نگاه کلی مستحق پیروزی هم بود.

اما این پیروزی بزرگ و بردن فینال فصل لیگ بک‌گراند جالبی داشت که هیچ هوادار و علاقه‌مند به فوتبالی از آن خبر ندارد. یحیی گل‌محمدی به‌عنوان نفر اول فنی تیم، همواره قبل از باز‌ی‌های بزرگ و سرنوشت‌ساز بداخلاق، عنق و عصبی بود. او قبل از فینال آسیا، یکی، دو دربی تعیین‌کننده قبلی و چند بازی مهم و سرنوشت ساز دیگر همواره عصبی و به هم ریخته بود تا جایی که بعضاً سر تدارکات، ماساژور، مسئول آب دادن زمین چمن تمرین و... داد می‌زد و کلاً اخلاق خوشی نداشت، اما این بار و پیش از دربی ۱۰۰ نه تنها عصبی نبود بلکه حال خوشی هم داشت و حتی در نشست خبری قبل از دربی با خبرنگاران حاضر در نشست شوخی و خنده کرد.

یحیی در طول بازی با استقلال هم با اینکه مدام لب خط بود و نکات لازم را به بازیکنان گوشزد می‌کرد، اما مضطرب نبود و بعد از سوت پایان مسابقه هم طوری دست‌هایش را مشت کرد که انگار می‌دانست برنده این بازی خواهد شد و یک «دیدید گفته بودم» در نگاه و رفتار او در تقابل با همکارانش در کادرفنی دیده می‌شد.

این اطمینان به نوعی در بین بازیکنان هم وجود داشت و در ناهار و شام دسته جمعی قبل از دربی بازیکنان فوق‌العاده آرام بودند و استرسی در چهره و رفتار آن‌ها دیده نمی‌شد.

اما رفتار باشگاه، کادر فنی و بازیکنان پرسپولیس هم بعد از پیروزی بزرگ جالب بود. غیر از کری‌خوانی ریز بیرانوند برای ساپینتو که بیشتر یک شوخی کلامی بود و البته حرکت عجیب او رو به سکو‌ها که حتی از سوی همبازیانش نقد شد، جشن پیروزی بازیکنان به همان دو، سه دقیقه در آغوش کشیدن همدیگر و تشویق ایسلندی با هواداران محدود شد. در رختکن هم بازیکنان لحظاتی کوتاه هلهله سر دادند و شادی کردند، اما بر خلاف رسم پیروزی در بازی‌های بزرگ که در بیشتر تیم‌های کوچک و مطرح اروپایی نیز رایج است، هیچ عکس دسته جمعی از رختکن تیم به مناسبت این پیروزی ثبت نشد.

جالب اینکه بعد از پیروزی در دربی باشگاه با ارسال پیامک از بازیکنان خواست طبق تأکید سرمربی از انتشار هر گونه پست و استوری نامتعارف و یا مصاحبه و کری خوانی جداً خودداری کنند. اتفاقی که باعث شد بازیکنان بعضاً از مصاحبه خودداری کرده و با بستن پرونده دربی، روی موفقیت در بازی حذفی مقابل گل‌گهر تمرکز کنند.|ایران ورزشی

برچسب ها: پرسپولیس سپاهان
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
اتهامات سنگین علیه پسر ارشد ولیعهد نروژ اعلام شد اتهامات سنگین علیه پسر ارشد ولیعهد نروژ اعلام شد
ماریوس بورگ هویبی، پسر ارشد پرنسس نروژ، پس از تحقیقات طولانی، به چندین جرم از جمله چهار مورد تجاوز متهم شد و ممکن است تا ۱۰ سال زندان شود.
قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی
شهرام لاسمی،قلقلی معروف، در برنامه رک با مجید واشقانی، از زندگی تلخ خود در فقر صحبت کرد.
مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان
طبق تصمیم تازه شورای رقابت، از این پس قیمت خودرو مستقیماً توسط خودروسازان بر اساس فرمول «کاست‌پلاس» تعیین می‌شود و سازمان حمایت تنها نقش ناظر خواهد داشت.
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
برگزیده
ترکیب پرسپولیس در هاله‌ای از ابهام؛ فقط پنج نفر قطعی‌اند! ترکیب پرسپولیس در هاله‌ای از ابهام؛ فقط پنج نفر قطعی‌اند!
پرسپولیس در حالی به استقبال لیگ بیست‌وپنجم می‌رود که تنها پنج بازیکن جایگاه ثابتی در ترکیب اصلی دارند. وحید هاشمیان با آزمون‌های متعدد در بازی‌های دوستانه، هنوز به ترکیب نهایی نرسیده و رقابت در پست‌های مختلف ادامه دارد؛ نشانه‌ای از چالش‌های تاکتیکی و فرصت‌های تازه برای بازیکنان نیمکت‌نشین.
خداداد عزیزی؛ ستاره تیم ۹۸ و معمار جام دوم تراکتور خداداد عزیزی؛ ستاره تیم ۹۸ و معمار جام دوم تراکتور
خداداد عزیزی، ستاره فراموش‌نشدنی تیم ملی در جام جهانی ۹۸، این‌بار نه با گل تاریخی‌اش، بلکه با حضور مؤثر در کنار زمین، نقش مهمی در قهرمانی دوم تراکتور ایفا کرد. او که بدون عنوان رسمی در کادر فنی، اما با نفوذ و تجربه‌اش در کنار تیم بود، توانست روحیه‌ای تازه به بازیکنان تزریق کند و در لحظه‌های حساس، راهنمایی‌های کلیدی ارائه دهد؛ حضوری که حالا از آن به‌عنوان یکی از عوامل موفقیت تراکتور یاد می‌شود.
رومرو با بازوبند و جام؛ آغاز رؤیایی فرماندهی در تاتنهام رومرو با بازوبند و جام؛ آغاز رؤیایی فرماندهی در تاتنهام
کریستین رومرو، مدافع آرژانتینی تاتنهام، در نخستین تجربه کاپیتانی خود موفق شد جام قهرمانی سوپرجام اروپا را بالای سر ببرد؛ شروعی رؤیایی برای بازیکنی که حالا نه‌تنها ستون دفاعی تیمش، بلکه رهبر جدید آبی‌های لندن است. انتخاب او به‌عنوان کاپیتان، همزمان با فتح جام، لحظه‌ای تاریخی برای باشگاه و هواداران رقم زد
صفحه خبر بالای تصاویر