کد خبر: ۱۵۵۶۱
تاریخ انتشار: ۲۷ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۸:۵۲
مهندس سلطانی در مراسم رونمایی از سامانه‌های فناوری اطلاعات:

لزوم تحول بیرونی و درونی در حوزه فناوری شرکت مخابرات ایران

مدیرعامل شرکت مخابرات ایران در مراسم رونمایی از سامانه‌های فناوری اطلاعات گفت: تحول بیرونی و درونی مخابرات شامل تسهیل‌گری در ارائه خدمات به مردم و دوم بهره‌برداری از فناوری اطلاعات برای توسعه کسب و کار و همچنین تغییر نگاه مسئولان، سیاستگذاران، نمایندگان مجلس و همه تصمیم‌گیران در رشد و بالندگی صنعت ارتباطات و فناوری اطلاعات کشور می‌شود.
لزوم تحول بیرونی و درونی در حوزه فناوری شرکت مخابرات ایران

لزوم تحول بیرونی و درونی در حوزه فناوری شرکت مخابرات ایران

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از اداره کل ارتباطات و امور بین الملل شرکت مخابرات ایران :مدیرعامل شرکت مخابرات ایران ادامه داد: تحول بیرونی که شامل تغییر نگاه مسئولان، سیاستگذاران، نمایندگان مجلس و همه تصمیم‌گیران در رشد و بالندگی صنعت ارتباطات و فناوری اطلاعات کشور می‌شود. در این بخش به توفیقاتی هم دست پیدا کردیم، ولی هنوز هم باید پیگیری‌هایی را انجام دهیم.

مهندس سلطانی درباره تحول درونی شرکت مخابرات گفت: این تحول ابعاد مختلفی دارد. در بعد فنی، شبکه، منابع انسانی، معاونت تجاری مدنظر است و بعد مهم دیگر تحول درونی مخابرات، توسعه فناوری اطلاعات به دو منظور است. یک تسهیل‌گری در ارائه خدمات به مردم و دوم بهره‌برداری از فناوری اطلاعات برای توسعه کسب و کار است.

وی درباره افتتاح سامانه‌های مختلف توسط این سازمان گفت: سامانه‌هایی که امروز افتتاح شد حاصل کاری است که از حدود ۳ تا ۴ سال پیش شروع شده و ما سعی کردیم با برنامه‌ریزی، هدایت و راهبرد‌هایی که هیئت مدیره در شرکت مخابرات داشتند به این کار سرعت بدهیم.

مهندس سلطانی درباره سامانه‌های مستقر گفت: استقرار سامانه‌های توسعه داده شده مستلزم همکاری و همگامی همه مدیران در سطح شرکت مخابرات ایران است و از همینجا اعلام می‌کنم که باید به صورت شبانه‌روزی کمک شود تا سامانه‌ها در شرکت استقرار کامل پیدا کنند و اثرشان را در رضایت مشتریان ببینیم. هرچه این همکاری و این همگامی در استقرار این سامانه‌ها سریعتر و با قوت‌تر باشد اثربخشی آن را در رضایت مشتریان خواهیم دید.

مدیرعامل شرکت مخابرات تصریح کرد:‌نمودارها، امار و ارقامی که به صورت هفتگی توسط سامانه‌ها رصد می‌شود نشان می‌دهد که تعداد شکایت‌ها و زمان رفع خرابی‌های تلفن در حال کاهش است. از طرف دیگر سرعت عمل در رفع خرابی در حال افزایش است و در نهایت به سمت این می‌رویم که پله پله رضایت مشتریان را بهتر جلب کنیم.

سلطانی تاکید کرد: تحول در فناوری اطلاعات مستلزم دو کار بزرگ است. بخش نخست سرمایه‌گذاری در بخش فناوری اطلاعات است که ما در شرکت مخابرات در این بخش سرمایه‌گذاری مناسبی انجام نداده‌ایم و باید میزان و مقدار سرمایه‌گذاری را افزایش دهیم تا نتیجه بهتری بگیریم. یکی از بحث‌های مهم در موضوع فناوری اطلاعات که شاید یک مقدار هم در مجموعه‌های ما مورد غفلت واقع شده بحث منابع انسانی است که باید با دقت بیشتری به موضوعات مربوط به آن‌ها پرداخت.

 
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی
انفجار کپسول هیدروژن در آزمایشگاه دانشکده مواد دانشگاه تهران باعث مرگ یک دانشجو و مصدومیت سه نفر دیگر شد؛ حادثه در محدوده امیرآباد رخ داد.
مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم
ویدئویی تازه از آفریقا نشان می‌دهد انسان‌ها با هم مهربانی و همزیستی شگفت‌انگیزی دارند؛ لحظه‌ای که گردشگران آن را «تفریح عادی در آفریقا» توصیف می‌کنند.
استقلال این بار زیر تیغ فیفا استقلال این بار زیر تیغ فیفا
فیفا پس از شکایت منتظر محمد، هافبک سابق عراقی استقلال، این باشگاه را به دو دوره محرومیت از نقل‌وانتقالات و پرداخت ۳۰ میلیارد تومان جریمه محکوم کرد.
معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد
وزارت خارجه روسیه اعلام کرد معاهده مشارکت راهبردی جامع میان ایران و روسیه که در ۱۷ ژانویه ۲۰۲۵ در مسکو امضا شد، از امروز به طور رسمی اجرایی می‌شود.
استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد
جمعی از نمایندگان مجلس با محوریت سمیه رفیعی، نماینده تهران، طرح استیضاح احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی را به دلیل ضعف مدیریتی و تهدید ثبات اقتصادی و اجتماعی کشور کلید زدند.
آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه
دولت آمریکا در ادامه حمایت‌های نظامی از اوکراین، تصمیم گرفته اطلاعات دقیق درباره زیرساخت‌های انرژی در عمق خاک روسیه را در اختیار کی‌یف قرار دهد تا برای حملات موشکی دوربرد استفاده شود.
ترکیه هم به ایران خنجر زد ترکیه هم به ایران خنجر زد
همزمان با بازگشت تحریم‌های بین‌المللی علیه ایران، دولت ترکیه اعلام کرد اموال و دارایی‌های ۲۰ فرد و ۱۸ نهاد ایرانی از جمله سازمان انرژی اتمی و بانک سپه را مسدود کرده است.
برگزیده
سالمندی در عصر دیجیتال: از خرد کهن تا مبارزه با تنهایی سالمندی در عصر دیجیتال: از خرد کهن تا مبارزه با تنهایی
به مناسبت روز جهانی سالمندان، بررسی می شود: خرد کهن سالمندان در عصر دیجیتال چگونه با تنهایی مبارزه می‌کند؟ بررسی نیازهای عاطفی، نقش دولت‌ها، فناوری و راه‌حل‌های جهانی برای جامعه دوستدار سالمند
فرهنگستان تصویب کرد، نامیاد معادل فارسی منشن + ویدئو فرهنگستان تصویب کرد، نامیاد معادل فارسی منشن + ویدئو
فرهنگستان زبان و ادب فارسی واژه «نامیاد» را به‌عنوان معادل فارسی «mention» تصویب کرد
به مناسبت روز جهانی بدون خودرو به مناسبت روز جهانی بدون خودرو
باید بسیار خوش‌خیال بود تا بپنداریم که شعارهایی همچون روز جهانی بدون خودرو در روند برنامه‌ریزی و مطالبه‌های شهروندی ما جای بگیرد. اگر چه برای رسالت و اهداف بزرگ باید تلاش نمود.
صفحه خبر بالای تصاویر