کد خبر: ۱۵۳۹۲
تاریخ انتشار: ۲۴ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۹:۱۵

صحبت‌های وزیر ورزش درباره حضور زنان در ورزشگاه‌ها

وزیر ورزش وجوانان با تاکید بر ساماندهی فضای مورد استفاده‌ی بانوان در استادیوم‌های ورزشی اظهار کرد: در تمامی ورزشگاه‌های کشور باید تمام شرایط برای حفظ کرامت بانوان به منظور تماشای رویدادهای ورزشی از جمله فوتبال مهیا شود.
صحبت‌های وزیر ورزش درباره حضور زنان در ورزشگاه‌ها

صحبت‌های وزیر ورزش درباره حضور زنان در ورزشگاه‌ها

مخاطب۲۴ : پایگاه خبری وزارت ورزش و جوانان نوشت: دکتر سید حمید سجادی در نشست هماهنگی حضور بانوان و خانواده‌ها در ورزشگاه‌ها در ابتدای سخنانش، تأکید دکتر رییسی رییس جمهوری در خصوص توجه ویژه به حضور بانوان در استادیوم‌ها با حفظ کرامت آن‌ها در حین برگزاری رویداد‌های مهم ورزشی را مورد توجه قرار داد.

در همین راستا وزیر ورزش وجوانان گفت: بنابر دستور رییس جمهوری موظف هستیم از زمان بلیط فروشی، فراهم‌سازی وسایل نقلیه عمومی برای جابه جایی بانوان، پارکینگ‌ها، هدایت آن‌ها به محل استقرار، نظافت سرویس‌های بهداشتی، آماده‌سازی نمازخانه‌ها، بوفه‌ها و نیرو‌های انتظامی با تاکید بر حفظ شانیت آن‌ها با دقت بررسی شود و اگر مشکلی هست با برنامه‌ریزی و تا زمان برگزاری رویداد‌ها بهسازی شود.

 

وی در این ارتباط از استادیوم آزادی به عنوان الگویی برای برگزاری رویداد‌های فوتبال و حضور بانوان نام برد و افزود: مسوولان دست اندرکار باید همه تلاش خود را به کار ببندند تا ضمن انجام تمام امور عنوان شده، فضایی پرنشاط و فرهنگی را برای حضور بانوان و خانواده‌ها مهیا کنیم.

دکتر سجادی با اشاره به برگزاری دو دیدار اخیر تیم ملی در ورزشگاه آزادی با حضور خانواده‌ها و بانوان ضمن قدردانی از مسوولان برگزار کننده، تجربه‌ی به دست آمده را مهم دانست و گفت: در این دو رویداد حدود دو هزار و پانصد بانو حضور داشتند و طی گزارشی که مطالعه کردم فضای خوبی را بانوان و خانواده‌ها تجربه کردند.

وی تصریح کرد: اساسا استادیوم آزادی فضایی بسیار دیدنی است و جمع کثیری از مردم علاقمند حضور و کسب تجربه برای مشاهده رویداد‌های ورزشی از جمله فوتبال هستند.

وزیر ورزش و جوانان در ادامه بهسازی ورزشگاه‌ها و اماکن ورزشی را مورد تاکید قرار داد و بیان کرد: این مسأله بسیار مهم است و باید با فرهنگسازی علاوه بر بهسازی محیط برای تماشاگران، توجه به محیط پیرامونی تبیین شود.

دکتر سجادی در بخش دیگری از سخنانش توضیحاتی را در خصوص «نظام جامع مدیریت امنیت سواحل کشور» ارائه و بیان کرد: در جلسه‌ای که در این ارتباط با حضور رییس جمهوری در هیات دولت داشتیم، پس از تشریح مسایل و مشکلات فدراسیون نجات غریق توسط آقای حیدری، دکتر رییسی با تخصیص مبلغ ۲۰۰ میلیارد برای رفع مشکلات، تاکید کردند باید شرایطی مهیا کنیم که خانواده‌ها با آرامش کامل و بدون دغدغه به سواحل شمالی کشور سفر کنند.

در جلسه هماهنگی حضور بانوان در وررشگاه‌ها، با حضور وزیر ورزش و جوانان آخرین اقدامات ساماندهی حضور بانوان در اماکن ورزشی توسط معاون ورزش قهرمانی و حرفه‌ای، معاون فرهنگی و توسعه ورزش همگانی، معاون توسعه ورزش بانوان، رییس مرکز حراست وزارت ورزش، رییس و نواب رییس (نبی و منظمی)، مدیرعامل شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی، مدیر ورزشگاه آزادی و رییس سازمان لیگ تبیین شد.

captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
پربحث ترین ها
پرطرفدارترین ها
اخبار داغ
فیلم+ بسته شدن تنگه هرمز برای چند ساعت فیلم+ بسته شدن تنگه هرمز برای چند ساعت
بسته شدن تنگه هرمز، فرمانده نیروی دریایی سپاه، امروز در رزمایش کنترل هوشمند تنگۀ هرمز برای رعایت اصول ایمنی و کشتی رانی، بخش‌هایی از تنگۀ هرمز برای چند ساعت بسته می‌شود.
ساعت کاری ادارات در ماه مبارک رمضان ساعت کاری ادارات در ماه مبارک رمضان
معاون سرمایه انسانی سازمان اداری و استخدامی کشور بخشنامه ساعات آغاز به کار ادارات در ماه مبارک رمضان را ابلاغ کرد.
جنجال در بازی رئال مادرید مقابل بنفیکا؛ بازی قطع شد جنجال در بازی رئال مادرید مقابل بنفیکا؛ بازی قطع شد
دیدار رئال مادرید برابر بنفیکا در ورزشگاه دالوژ به یک رسوایی نژادپرستی تبدیل شده است.
استعفای اوسمار؛ فعلا مخالفت حدادی استعفای اوسمار؛ فعلا مخالفت حدادی
ساعتی پس از پایان تمرین پرسپولیس که با واکنش اوسمار ویه‌را نسبت به نامه روز گذشته مدیرعامل باشگاه پرسپولیس (جریمه بازیکنان و کادرفنی و بندهای تهدیدآمیز نسبت به اعضای تیم) همراه بود، سرمربی برزیلی پرسپولیس به دیدار با پیمان حدادی رفت تا یک جلسه مهم را با او برگزار کند.
ماموریت جدید پهپاد CH5 در پایگاه عین‌الاسد ماموریت جدید پهپاد CH5 در پایگاه عین‌الاسد
ارتش عراق پهپادهای چینی CH-5 را در پایگاه هوایی عین الاسد، مکانی که قبلاً میزبان نیروهای آمریکایی بود، آزمایش کرد، پهپاد تهاجمی CH-5 یک پهپاد بزرگ با طول بال ۲۱ متر، وزن بار ۱۰۰۰ کیلوگرم، سقف پرواز ۹ کیلومتر، مداومت پروازی تا ۶۰ ساعت و برد ۱۰ هزار کیلومتر است. این پهپاد می‌تواند حداکثر ۱۶ موشک را به طور همزمان حمل کند.
حذف دهک‌بندی، معیار جدید پرداخت یارانه، سطح درآمد و دارایی خانوار حذف دهک‌بندی، معیار جدید پرداخت یارانه، سطح درآمد و دارایی خانوار
احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در جمع خبرنگاران با اشاره به اصلاح آیین‌نامه جدید یارانه‌ها گفت: بر اساس مصوبه دی‌ماه دولت، دهک‌بندی دیگر مبنای پرداخت یا حذف یارانه نیست و معیار اصلی، سطح مشخصی از درآمد یا دارایی افراد است.
جرایم بی‌سابقه بازیکنان و کادر فنی باشگاه پرسپولیس جرایم بی‌سابقه بازیکنان و کادر فنی باشگاه پرسپولیس
در واکنش به دومین شکست متوالی که شانس صدرنشینی را از تیم پرسپولیس سلب کرد، هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس با انتشار نامه هشت بندی اعلام کرد که تصمیمات جدیدی را در این خصوص اتخاذ کرده که بخش‌هایی از آن بسیار عجیب و بی‌سابقه است
برگزیده
هشدار رسمی لیگ عربستان به اعتراض تاریخی رونالدو هشدار رسمی لیگ عربستان به اعتراض تاریخی رونالدو
رونالدو با امتناع از حضور در مسابقات، زنگ خطر را برای فوتبال عربستان به صدا درآورد؛ اقدامی که مستقیماً سیاست‌های نقل و انتقالاتی صندوق سرمایه‌گذاری عمومی را نشانه گرفته و واکنش تند لیگ را در پی داشته است.
یزدانیِ جدید زیر نورافکن‌ها؛ اتحادیه جهانی: چهره‌اش تغییر کرده بود یزدانیِ جدید زیر نورافکن‌ها؛ اتحادیه جهانی: چهره‌اش تغییر کرده بود
حسن یزدانی پس از ۱۸ ماه دوری، دو عمل جراحی و تغییر وزن اجباری، در زاگرب دوباره روی تشک رفت و با وجود شرایط سخت، نایب‌قهرمان شد.
عجیب، اما واقعی: پرسپولییس با ۹ پدیده تازه عجیب، اما واقعی: پرسپولییس با ۹ پدیده تازه
پرسپولیس با اضافه شدن ۹ بازیکن جوان از آکادمی، نسل تازه‌ای از استعداد‌ها را وارد تمرینات کرده؛ نفراتی که امید می‌رود آینده تیم را بسازند و به ستاره‌های بعدی سرخ‌ها تبدیل شوند.