کد خبر: ۱۵۲۲۱
تاریخ انتشار: ۲۲ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۱:۴۶

جزئیات تحویل ۲۳۰ هزار یورو به مدیرعامل باشگاه استقلال!

مدیر صرافی شربیانی جزئیات تحویل ۲۳۰ هزار یورو پول را به صورت نقدی به مدیرعامل استقلال توضیح داد.
جزئیات تحویل ۲۳۰ هزار یورو به مدیرعامل باشگاه استقلال!

جزئیات تحویل ۲۳۰ هزار یورو به مدیرعامل باشگاه استقلال!

مخاطب24:بیانیه دوم سازمان خصوصی‌سازی علیه علی فتح‌الله‌زاده و اقداماتی که او در بحث مالی باشگاه استقلال انجام داده، یک جنجال دیگر را در فضای فوتبال به راه انداخته است. در این اطلاعیه آمده که فتح‌الله‌زاده برخلاف اظهارنظر خود در برنامه هفته گذشته فوتبال برتر مبلغ ۲۳۰ هزار یورو را برای واریز به حساب سانتاکلارا به صورت نقدی از صرافی شربیانی تحویل گرفته است. او از طریق یک صرافی دیگر مبلغ ۹۰ هزار یورو به حساب باشگاه سانتاکلارا واریز کرده و تایید شده، اما سرنوشت ۱۴۰ هزار یورو نامعلوم است!

محمد شربیانی مدیر صرافی مورد نظر سازمان خصوصی سازی و علی فتح‌الله‌زاده، اما می‌تواند جزئیات این ماجرا را بهتر و شفاف‌تر بیان کند. شربیانی در گفتگو با خبرنگار "ورزش سه" در این باره این‌طور توضیح داد: «ابتدا باید نکته‌ای را بگویم؛ از کسی که مدیرعامل یک باشگاه است، انتظار می‌رود یک‌سری موارد را درباره موضوعات مالی بداند. ایشان طوری در برنامه هفته پیش فوتبال برتر صحبت کردند که ۳ حالت دارد؛ یا اینکه اطلاع ندارند، یا دروغ می‌گویند یا هردو مورد!»

مدیر تضامنی صرافی شربیانی صحبت‌های خود را اینطور ادامه داد: «اسناد من کاملا شفاف است. اوایل آبان ماه سال گذشته بود که آقای فتح‌الله‌زاده شخصا چندین بار با بنده تماس گرفتند و گفتند به باشگاه سانتاکلارا بدهکار هستیم و اگر پول را ندهیم پنجره‌مان بسته می‌شود و بازیکن را باید پس بدهیم و از این جور حرف‌ها. ایشان خواستند که پول را هرطور شده به حساب سانتاکلارا واریز کنیم که من به ایشان اعلام کردم برای فوتبالیست‌ها انتقال پول سخت است. از ایشان خواستم یک نماینده از باشگاه سانتاکلارا به تهران یا دوبی یا ترکیه بیاید تا پول را به صورت نقدی (CASH) پرداخت کنم. گفتند که آن‌ها قبول نمی‌کنند. خدا شاهد است که من دنبال این بودم پولی از بیت‌المال کم نشود و به همین خاطر برای حواله پول کاری انجام ندادم.»

شربیانی افزود: «چند روز بعد آقای فتح‌الله‌زاده تماس گرفتند و گفتند نماینده محبی قبول کرده که در تهران پول را به صورت نقدی از ما بگیرد و آن را به ما تحویل بده. در تاریخ ۵ آبان ۱۴۰۱ همکار من آقای رضا خادمی به باشگاه استقلال رفت تا ۲۳۰ هزار یورو را به صورت نقدی به آقای فتح‌الله‌زاده تحویل بدهد. واقعیتش را بخواهید به ایشان اعتماد نداشتم و به همکارم گفتم آنجا بایست و امضای خودشان را که پای حواله پول می‌زنند، ببین. در نهایت این اتفاق نیفتاد و ما ۲۳۰ هزار یورو را به آقای فتح‌الله‌زاده تحویل دادیم و جالب بود که شخصا هم این پول را تحویل گرفتند.»

 


مدیر صرافی خبرساز همچنین گفت: «من تابه حال ندیده بودم که مدیرعامل باشگاه پولی که برای جای دیگر است را نقدا در داخل باشگاه تحویل بگیرد. به هر حال به خواست آقای فتح‌الله‌زاده این اتفاق افتاد و ما همان‌جا قراردادی نوشتیم. ما از ایشان رسید نخواستیم و بعد از مشورت با وکلایم قراردادی نوشتیم که بعدا برای انتقال پول به مشکلی نخورند. از طرف دیگر من ۶۰ هزار یورو از حساب‌های قبلی به باشگاه استقلال (در زمان مدیریت آجورلو) بدهکار بودم و بعد از تحویل ۲۳۰ هزار یورو آن پول را کم کردیم و نهایتا برای ۱۷۰ هزار یوروی باقی مانده رسید گرفتیم و با باشگاه استقلال تفاهم‌نامه امضا کردیم. وکلایم گفتند قرارداد نوشته شود که اگر بعدا پول پرداخت نشد، از طریق فیفا بتوانیم پولمان را پس بگیریم.»

از شربیانی پرسیدیم که آیا مبلغ ۱۷۰ هزار یورو را از باشگاه استقلال پس گرفتید؟ او پاسخ داد: «باشگاه استقلال می‌خواست یک چک به من بدهد برای ۱۵ روز بعد، ولی قبول نکردم. نهایتا حرفی گفتند که ۱۵ روز دیگر پس می‌دهیم. در نهایت هم پول را پس ندادند. البته ما، چون در گذشته با باشگاه استقلال زیاد کار کرده بودیم حساب‌های مختلفی به یورو و دلار و فرانک سوئیس داشتیم و اگرچه نه به آن مبلغ ۱۷۰ هزار یورو که مبلغی پایین‌تر از باشگاه طلبکار هستم.»

او در پاسخ به این پرسش که اکنون از باشگاه استقلال طلبکار است یا نه، گفت: «من به طور دقیقه ۳۸ دلار، حدود ۳۰ یورو و هزار فرانک سوئیس که به دادگاه عالی ورزش (CAS) واریز کرده بودم، از باشگاه استقلال طلبکار هستم.»

شربیانی در پایان افزود: «برایم نکته‌ای بسیار عجیب است. آقای فتح‌الله‌زاده در برنامه فوتبال برتر اعلام کرد که پول محبی را خودش پرداخت کرده است، من سوالم این است که اگر آن پول را خودش داده، پس این ۲۳۰ هزار یورویی که از من گرفته را چه کار کرده است؟ صرافی من کاملا رسمی است و اینکه می‌گویند در تبریز هم هستیم درست نیست. ما در تهران هستیم و هیچ مشکلی هم نداریم.»

منبع: ورزش سه

آخرین اخبار
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد
ترامپ پس از مذاکره با پوتین در آلاسکا اعلام کرد آتش‌بس راه‌حل نیست و تنها توافق صلح مستقیم می‌تواند جنگ روسیه و اوکراین را پایان دهد.
جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد
سخنگوی جبهه اصلاحات با انتقاد از تندرو‌ها گفت: حمید رسایی باید درباره دلایل ردصلاحیت در ادوار گذشته توضیح دهد و پاسخگوی عملکرد خود باشد.
مهلت طرح کالابرگ خانوار تا پایان شهریور ۱۴۰۴ مهلت طرح کالابرگ خانوار تا پایان شهریور ۱۴۰۴
طبق اعلام سامانه کالابرگ الکترونیکی، خانوار‌های دهک اول تا هفتم تنها تا پایان شهریور ۱۴۰۴ فرصت استفاده از اعتبار مرحله سوم این طرح را دارند.
ترامپ: جنگ اسرائیل علیه ایران هنوز پایان نیافته ترامپ: جنگ اسرائیل علیه ایران هنوز پایان نیافته
دونالد ترامپ در گفت‌و‌گو با فاکس نیوز اعلام کرد موضوع جنگ رژیم صهیونیستی با ایران را «تمام‌شده» نمی‌داند و آن را همچنان باز می‌بیند.
برگزیده
ترکیب پرسپولیس در هاله‌ای از ابهام؛ فقط پنج نفر قطعی‌اند! ترکیب پرسپولیس در هاله‌ای از ابهام؛ فقط پنج نفر قطعی‌اند!
پرسپولیس در حالی به استقبال لیگ بیست‌وپنجم می‌رود که تنها پنج بازیکن جایگاه ثابتی در ترکیب اصلی دارند. وحید هاشمیان با آزمون‌های متعدد در بازی‌های دوستانه، هنوز به ترکیب نهایی نرسیده و رقابت در پست‌های مختلف ادامه دارد؛ نشانه‌ای از چالش‌های تاکتیکی و فرصت‌های تازه برای بازیکنان نیمکت‌نشین.
خداداد عزیزی؛ ستاره تیم ۹۸ و معمار جام دوم تراکتور خداداد عزیزی؛ ستاره تیم ۹۸ و معمار جام دوم تراکتور
خداداد عزیزی، ستاره فراموش‌نشدنی تیم ملی در جام جهانی ۹۸، این‌بار نه با گل تاریخی‌اش، بلکه با حضور مؤثر در کنار زمین، نقش مهمی در قهرمانی دوم تراکتور ایفا کرد. او که بدون عنوان رسمی در کادر فنی، اما با نفوذ و تجربه‌اش در کنار تیم بود، توانست روحیه‌ای تازه به بازیکنان تزریق کند و در لحظه‌های حساس، راهنمایی‌های کلیدی ارائه دهد؛ حضوری که حالا از آن به‌عنوان یکی از عوامل موفقیت تراکتور یاد می‌شود.
رومرو با بازوبند و جام؛ آغاز رؤیایی فرماندهی در تاتنهام رومرو با بازوبند و جام؛ آغاز رؤیایی فرماندهی در تاتنهام
کریستین رومرو، مدافع آرژانتینی تاتنهام، در نخستین تجربه کاپیتانی خود موفق شد جام قهرمانی سوپرجام اروپا را بالای سر ببرد؛ شروعی رؤیایی برای بازیکنی که حالا نه‌تنها ستون دفاعی تیمش، بلکه رهبر جدید آبی‌های لندن است. انتخاب او به‌عنوان کاپیتان، همزمان با فتح جام، لحظه‌ای تاریخی برای باشگاه و هواداران رقم زد
صفحه خبر بالای تصاویر