کد خبر: ۱۵۱۳۳
تاریخ انتشار: ۲۱ فروردين ۱۴۰۲ - ۰۹:۰۵
با هدف جلوگیری از توقفات و کاهش هزینه‌های تولید صورت گرفت؛

بهینه‌سازی اگزوز فن فولادسازی در تعمیرگاه مرکزی فولاد مبارکه

تکنسین آماده‌ساز و تأیید کیفیت تعمیرات تجهیزات دوار تعمیرگاه مرکزی فولاد مبارکه گفت: با انجام پروژه بهینه‌سازی اگزوز فن فولادسازی، از توقفات ناخواسته و هزینه‌های تولید کاسته شد و ایمنی این بخش نیز به میزان قابل‌توجهی افزایش یافت.
بهینه‌سازی اگزوز فن فولادسازی در تعمیرگاه مرکزی فولاد مبارکه

بهینه‌سازی اگزوز فن فولادسازی در تعمیرگاه مرکزی فولاد مبارکه

به گزارش مخاطب24به نقل از شرکت فولاد مبارکه اصفهان؛مجتبی علی‌عابدی، با بیان انجام موفقیت آمیز پروژه بهینه‌سازی اگزوز فن فولادسازی در تعمیرگاه مرکزی فولاد مبارکه گفت: این فن وظیفه هدایت بخار‌های آب از داخل کولینگ چنبر به بیرون از سایت را دارد و در صورت عملکرد نامطلوب باعث تجمع بخار اضافی آب سگمنت‌ها در محوطه می‌شود، گفت: در این حالت عملاً اپراتور نمی‌توانست به‌درستی سگمنت‌ها را هدایت کند و درنهایت این مشکل بر روی محصول خروجی تأثیر داشت.

تکنسین آماده‌ساز و تأیید کیفیت تعمیرات تجهیزات دوار تعمیرگاه مرکزی از طراحی نامناسب اولیه سیستم یاتاقان‌بندی این فن به‌عنوان مشکل اصلی نام برد و گفت: در این حالت دمای بیرینگ‌ها از حد مجاز فراتر می‌رفت و باعث خرابی زودهنگام بیرینگ‌ها و درنتیجه توقف خط و عدم‌النفع تولید می‌شد.

وی با بیان اینکه سرعت این فن در دور‌های بالا به ۱۵۰۰ دور در دقیقه افزایش می‌یابد تصریح کرد: در طراحی قبل، خرابی بیرینگ منجر به شکستگی یاتاقان، رها شدن ایمپلر در کیسینگ و پرتاب قطعات شکسته‌شده یاتاقان و خرابی کیسینگ می‌شد که این موارد خطرات ایمنی زیادی در پی داشت.

به گفته علی‌عابدی در سیستم یاتاقان‌بندی اولیه از دو پیلوبلاک برای مهار شافت استفاده می‌شد که پس از بررسی‌های متعدد کارشناسی، تصمیم بر آن شد که دو پیلوبلاک (Pillow Block) حذف و یک عدد هوزینگ بیرینگ (PLUMMER BLOCK) جایگزین آن گردد. همچنین با اجرای این پروژه، مشکلِ کم بودن دبی خروجی فن آن نیز با طراحی پروانه جدید با بلید‌های متفاوت رفع شد.

وی خاطرنشان کرد: این بهینه‌سازی علاوه برافزایش میزان دبی خروجی فن، به‌دلیل افزایش استحکام سیستم یاتاقان‌بندی و شاسی و همچنین تعبیه COOLING (سیستم آبگرد) روغن، خرابی بیرینگ‌ها و تعمیرات سالانه را کاهش می‌دهد و موجب بهبود چشمگیر عملکرد تجهیز می‌گردد.

تکنسین آماده‌ساز و تأیید کیفیت تعمیرات تجهیزات دوار تعمیرگاه مرکزی خاطرنشان کرد: با توجه به رضایت ناحیه فولادسازی در خصوص بهینه‌سازی انجام‌شده جهت اصلاح نقشه‌ها و تأمین زیرمجموعه، اقدامات لازم توسط واحد بهره‌برداری انجام گرفت.

 
captcha
اخبار داغ
رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز
شاخص بورس در معاملات روز یکشنبه به روند صعودی خود ادامه داد و رکورد جدیدی را ثبت کرد.
سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است
طرح تازه فروش ایران‌خودرو از ۱۸ شهریور آغاز شده و هشت محصول این شرکت بدون نیاز به مسدودسازی وجه بانکی عرضه شده‌اند. بررسی اختلاف قیمت کارخانه و بازار نشان می‌دهد بیشترین سود خرید در این دوره به دناپلاس توربو اتوماتیک آپشنال می‌رسد که برای خریداران بازدهی قابل‌توجه ۳۲ درصدی دارد.
نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند! نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند!
رکنا ورزشی: فهرست نامزد‌های جوایز توپ طلای ۲۰۲۶ اعلام شد و تاکنون اسامی نامزد‌های هشت بخش از جمله بهترین استعداد جوان، بهترین دروازه‌بان، بهترین مربی و بهترین باشگاه در بخش مردان و زنان معرفی شده است. مراسم توپ طلای امسال ۲۶ اکتبر در لندن برگزار می‌شود.
واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه! واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه!
هواداران پرسپولیس در ورزشگاه شهدای شهر قدس، بار دیگر نشان دادند که ۱۳ سال دلبستگی به کاپیتانی، چون عالیشاه، با هیچ جدایی فراموش نمی‌شود.
خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
صنعت خودرو ایران از پیکان تا پلتفرم‌های IKP مسیر پرچالش و پرادعا داشته است. این گزارش با نگاهی بی‌رحمانه، تمام خودرو ملی از سمند تا ری‌را را با رقبای جهانی مقایسه و واقعیت فنی آن‌ها را آشکار می‌کند.
۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه! ۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه!
وزیر بهداشت فرانسه از مرگ حدود ۷ هزار نفر در این کشور در اثر موج گرمای کم سابقه خبر داد.
عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی! عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی!
خبر غیرمنتظره‌ای که هیچ‌یک از هواداران آلبی‌سلسته تمایلی به شنیدنش نداشتند، روز دوشنبه ۳۱ آگوست رنگ واقعیت به خود گرفت.
چند رسانه ای
فرونشست ۸ متری در اصفهان فرونشست ۸ متری در اصفهان
به گزارش مخاطب ۲۴، فرونشستی در اصفهان رخ داده که نزدیک به ۸ متر ریزش داشت